agaMAJ Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Jakie działania są wskazane--Papież Od czego należy się powstrzymać---Rycerz Monet POdsum rozkładu ---Papież dostrzec,że na wiele rzeczy nie mam wpływu i potrzebuje wsparcia? Nie koncentrować się tylko na tym, co już mam Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Aktywnie poszukuj pracy lub zleceń. Nie czekaj na to co do Ciebie przychodzi. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Jakie działania są wskazane--Papież Od czego należy się powstrzymać---Rycerz Monet POdsum rozkładu ---Papież Kochana ~ Papież otwiera przed Tobą drogę, i pokazuje tutaj że to Ty decydujesz, Ty ukierunkowujesz swoje działania - ale, jeśli trzeba nie "bój się" poprosić o radę, może potrzebna tutaj wizyta np. u jakiegoś doradcy zawodowego czy jakakolwiek inna porada Kogoś... Od czego należy się powstrzymać - ja inaczej nieco odpowiem ~ Rycek ten zwykle sam nie rozpoczyna nic nowego ani nie iniciuje, czasem trzeba go nakłaniać do działania - więc uważam że po prostu musisz działać, może z większą determinacją - nie czekaj co przyniesie czas... Tak to widzę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi