Gość Linkinia Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Mój pierwszy taki rozkład Proszę o pomoc Studiuję, jestem singlem. 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie Wahanie przy podjęciu wyboru. Jeżeli czuję, że czegoś nie chcę ogólnie lub w relacji z kimś, to mam się tego trzymać. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów Skupić się na uczelni, wyborze fakultetów. Kierować się chłodną kalkulacją. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Zdolność do decydowania o swojej przyszłości - fakultety, warsztaty, znajomości, rozwój tych znajomości. 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc Przytłacza mnie, męczy, powoduje natłok myśli, obawy, niepewność. 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Swobodę i możliwość wykazania się, zabiegania. Też pokazać troszkę chłodu i swojej stanowczności, by mi nikt nie wszedł na głowę ani nie narzucił swojej woli. 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Może odnajdę swoją pasję, swój cel, jaki chcę osiągnąć w związku ze studiami, w czym konkretnie chcę się specjalizować... Albo odrodzi się ważna dla mnie znajomość, będzie przeżywała ponowną świetność 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan Mniej chaosu, kłótni, wzburzonych emocji, więcej uporządkowania i trzymania się postanowień, doświadczenia (nauka na błędach) i rad. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Linkinia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2013 Maestro Napisano 8 Lutego 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie dylematy, wątpliwości, podejmowanie decyzji,odpuść to sobie, miej to gdzieś, idź za głosem serca... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów naukę, skupienie na niej i generalnie na materialnej stronie zycia, może jest przy Tobie jakiś fajny kolega, który jest dobrym materiałem na przyjaciela? 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Masz wiele atutów, aby iść naprzód w rozwoju, umiesz flirtować, kokietować 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc męczy Ciebie, ponieważ powoduje w Tobie duzo niepewności, tak do końca nie wiesz na czym stoisz... 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Pozwól zabiegać o siebie, niech się podenerwują tym,że nie jestes na wyciągnięcie reki:) 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Pojawi się jakaś konkretna szansa na dokonanie zmian życiowych, co zdecydowanie wyjdzie Ci na dobre, być może wróci relacja z kims... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan trzymaj się zasad, wyjasniaj wszelkie niepewności, bądź uczciwa wobec siebie i innych:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie Podejmowanie decyzji na chybcika,albo rezygnacje z rzeczy które potrafią płynąć prosto z twojego serca.. Czujesz,że to jest właśnie to,ale odpuszczasz na obupólnej zgody. Może jakies flirciki.. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów Kierować się chłodną kalkulacją.- nie tyle co chłodna,ale sumiennie zaplanowana i realizującą się poprzez skrupulatne dążenie i działanie. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Smiało możesz zacząc planować i kreować swój świat niczym Mag. 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc Opadasz z sił,zatracasz siły i obawiasz się,że to co chcesz zrealizować to tylko twoje senne majaki i fantazja. 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Możesz teraz śmiało stanąć murem i obronic swoich racji. Przecinająć to co Cie męczy w tym Diable..również twoja mniemanie o podatności wobec zdania innych. Możesz się obronić i trzymać również jak najblizej to co cenisz(as) 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Tutaj chyba jawi się praca.. Stan kiedy jej nie było lub były trudności-odchodz.. W sądzie widać twoje przebudzenie i odrodzenie.. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan A ja myślę,że tutaj musisz jawnie bronić swoich racji i wartości które posiadasz. Mniej spychologia dla dobra innych ludzi. Pomyśl wiecej i czesciej o tym czego ty pragniesz,pomysl o sobie. Cytuj
Kędry Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Na chwilę obecną wskazane jest zanurzenie się w swoim wnętrzu - zachodzi bowiem potrzeba zrobienia sobie takiego życiowego przystanku, aby wszystko przemyśleć, obiektywnie ocenić i podjąć energiczne działanie. Taka postawa pomoże Ci skutecznie przeforsować plany, działania- cokolwiek postanowisz i co najważniejsze nie ulegniesz opinii otoczenia, które może wpływać na Ciebie iluzorycznie i pasywnie. Wraz z nową fazą księżyca - Twoje życie nabierze rumieńców, na horyzoncie nowa odsłona wydarzeń. A lekcja jaką masz wynieść - masz być dla siebie jednocześnie nauczycielem i uczniem, a przede wszystkim nie ulegaj ludziom. Wprowadź w swoje życie trochę tzw. "zdrowego" egoizmu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie odpuścić od siebie wątpliwosci, wahania czy rozterki emocjonalne 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów różne znajomości, które rozwijają Cię, ale też trzymać przy sobie rozwagę i skoncentrowanie na sprawach codziennych, nauce itp. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Otwierają się przzed Tobą liczne możliwości dróg jakie możesz obrać, masz świadomośc, że od Ciebie zależy i Twych decyzji własne życie. Wykorzystaj ten czas konstruktywnie i najlepiej dla siebie 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc troszkę może przytłaczać myslenie o czymś...kimś..związane z sprawami uczuć (ksieżyc) (kochankowie). Warto odrzucić od siebie te emocje...bo to Ci utrudnia rozwój własny 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł->Mag możesz pokazać umiejętność dokonywania własnych wyborów, inteligencji oraz opanowania w kontakcie z stresującymi sytuacjami czy osobami (diabeł). Ktoś może prowokować Cię i może chcieć...być dała mu siebie 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny->Głupiec odrzucisz jakąś okazję z serii tych "nie do odrzucenia" i możliwe, że całkiem dobrze Ci z tym będzie 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan wykazać sie ostrością walecznością jesli ktoś nakłania do czegoś, czego nei chcemy. Widać tu zmianę..i docenienie wartości neico wyższych Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Mój pierwszy taki rozkład Proszę o pomoc Studiuję, jestem singlem. 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie Wahanie przy podjęciu wyboru. Jeżeli czuję, że czegoś nie chcę ogólnie lub w relacji z kimś, to mam się tego trzymać. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów Skupić się na uczelni, wyborze fakultetów. Kierować się chłodną kalkulacją. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Zdolność do decydowania o swojej przyszłości - fakultety, warsztaty, znajomości, rozwój tych znajomości. 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc Przytłacza mnie, męczy, powoduje natłok myśli, obawy, niepewność. 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Swobodę i możliwość wykazania się, zabiegania. Też pokazać troszkę chłodu i swojej stanowczności, by mi nikt nie wszedł na głowę ani nie narzucił swojej woli. 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Może odnajdę swoją pasję, swój cel, jaki chcę osiągnąć w związku ze studiami, w czym konkretnie chcę się specjalizować... Albo odrodzi się ważna dla mnie znajomość, będzie przeżywała ponowną świetność 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan Mniej chaosu, kłótni, wzburzonych emocji, więcej uporządkowania i trzymania się postanowień, doświadczenia (nauka na błędach) i rad. 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie dylematy, wątpliwości, podejmowanie decyzji,odpuść to sobie, miej to gdzieś, idź za głosem serca... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów naukę, skupienie na niej i generalnie na materialnej stronie zycia, może jest przy Tobie jakiś fajny kolega, który jest dobrym materiałem na przyjaciela? 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Masz wiele atutów, aby iść naprzód w rozwoju, umiesz flirtować, kokietować 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc męczy Ciebie, ponieważ powoduje w Tobie duzo niepewności, tak do końca nie wiesz na czym stoisz... 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Pozwól zabiegać o siebie, niech się podenerwują tym,że nie jestes na wyciągnięcie reki:) 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Pojawi się jakaś konkretna szansa na dokonanie zmian życiowych, co zdecydowanie wyjdzie Ci na dobre, być może wróci relacja z kims... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan trzymaj się zasad, wyjasniaj wszelkie niepewności, bądź uczciwa wobec siebie i innych:) 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie Podejmowanie decyzji na chybcika,albo rezygnacje z rzeczy które potrafią płynąć prosto z twojego serca.. Czujesz,że to jest właśnie to,ale odpuszczasz na obupólnej zgody. Może jakies flirciki.. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów Kierować się chłodną kalkulacją.- nie tyle co chłodna,ale sumiennie zaplanowana i realizującą się poprzez skrupulatne dążenie i działanie. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Smiało możesz zacząc planować i kreować swój świat niczym Mag. 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc Opadasz z sił,zatracasz siły i obawiasz się,że to co chcesz zrealizować to tylko twoje senne majaki i fantazja. 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł Możesz teraz śmiało stanąć murem i obronic swoich racji. Przecinająć to co Cie męczy w tym Diable..również twoja mniemanie o podatności wobec zdania innych. Możesz się obronić i trzymać również jak najblizej to co cenisz(as) --> świetnie ujęte! 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny Tutaj chyba jawi się praca.. Stan kiedy jej nie było lub były trudności-odchodz.. W sądzie widać twoje przebudzenie i odrodzenie.. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan A ja myślę,że tutaj musisz jawnie bronić swoich racji i wartości które posiadasz. Mniej spychologia dla dobra innych ludzi. Pomyśl wiecej i czesciej o tym czego ty pragniesz,pomysl o sobie. Na chwilę obecną wskazane jest zanurzenie się w swoim wnętrzu - zachodzi bowiem potrzeba zrobienia sobie takiego życiowego przystanku, aby wszystko przemyśleć, obiektywnie ocenić i podjąć energiczne działanie. Taka postawa pomoże Ci skutecznie przeforsować plany, działania- cokolwiek postanowisz i co najważniejsze nie ulegniesz opinii otoczenia, które może wpływać na Ciebie iluzorycznie i pasywnie. Wraz z nową fazą księżyca - Twoje życie nabierze rumieńców, na horyzoncie nowa odsłona wydarzeń. A lekcja jaką masz wynieść - masz być dla siebie jednocześnie nauczycielem i uczniem, a przede wszystkim nie ulegaj ludziom. Wprowadź w swoje życie trochę tzw. "zdrowego" egoizmu. 1. Co trzeba odpuścić od siebie - Kochankowie odpuścić od siebie wątpliwosci, wahania czy rozterki emocjonalne 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - Rycerz denarów różne znajomości, które rozwijają Cię, ale też trzymać przy sobie rozwagę i skoncentrowanie na sprawach codziennych, nauce itp. 3. Co jest teraz twoim największym nabytkiem - Mag Otwierają się przzed Tobą liczne możliwości dróg jakie możesz obrać, masz świadomośc, że od Ciebie zależy i Twych decyzji własne życie. Wykorzystaj ten czas konstruktywnie i najlepiej dla siebie 4. Jak otoczenie wpływa na ciebie - 10 buław, Księżyc troszkę może przytłaczać myslenie o czymś...kimś..związane z sprawami uczuć (ksieżyc) (kochankowie). Warto odrzucić od siebie te emocje...bo to Ci utrudnia rozwój własny 5. Co możesz i musisz dać innym - 7 buław, As mieczy, Diabeł->Mag możesz pokazać umiejętność dokonywania własnych wyborów, inteligencji oraz opanowania w kontakcie z stresującymi sytuacjami czy osobami (diabeł). Ktoś może prowokować Cię i może chcieć...być dała mu siebie 6. Co zacznie się w twoim życiu z nową fazą Księżyca - As denarów, Śmierć, Sąd Ostateczny->Głupiec odrzucisz jakąś okazję z serii tych "nie do odrzucenia" i możliwe, że całkiem dobrze Ci z tym będzie 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz mieczy, Kapłan wykazać sie ostrością walecznością jesli ktoś nakłania do czegoś, czego nei chcemy. Widać tu zmianę..i docenienie wartości neico wyższych Daffne - wszystko musiałabym pokolorować już Ci to pisałam, strzał w dziesiątkę. Wszystkim wam poszło super, bardzo trafnie Nów pokazał to, co się u mnie działo, a wasze interpretacje zasługują na brawa. Z uśmiechem zauważam, że moja też pasuje ;D Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 a już pomyślałam w pierwszej chwili, że nic się nie sprawdziło haha dziękuje za weryfikacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi