Skocz do zawartości

Przemiana?

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak minie mi tydzień?

3 denarów śmierć 4 buław

coś się skonczy, pogodze się z przeszłością??

no nie wiem jak to zinterpretowac, pomozecie?

Napisano (edytowane)

wolna jestem, lecze się z toksycznej relacji :) od ponad miesiąca nie mamy kontaktu, ale razem nie byliśmy choć tak się zachowywaliśmy..

Edytowane przez london63
Gość Daffne
Napisano

Jak minie mi tydzień?

3 denarów śmierć 4 buław ->Sprawiedliwość

Właśnie pytałam bo widać tu aktualnie rozważania i dystansowanie się troszkę od "luźnego związku" czy koleżeństwa. Przyszły tydzień pokazuje zdecydowaną postawę, stanowczość, więc możliwe, że pożegnasz w sobie to co jest już niepotrzebne...jakieś zbędne emocje wobec Kogoś...by zastąpić je innymi, ciepłymi wobec potencjalnego innego Pana albo ogólnie twa gotowość na związek sie pokazuje :).

Napisano

A pod jakim kątem stawiałaś te karty ? uczuć? pracy?

Napisano

Otóż co przed tobą

SS 214 stopień skorpiona "Młodzieniec trzymający zapalaną świecę podczas rytuału religijnego zyskuje zrozumienie wspaniałego innego świata"

A więc - Twoja sytuacja życiowa, obecny stan egzystencji, w którym się znajdujesz wymaga "świeżego" podejścia do spraw, planów, dotychczasowych osiągnięć, być może teraz towarzyszy Ci poczucie wyalienowania i osamotnienia, ale jest to stan przejściowy i zazwyczaj towarzyszy każdej ważniejszej zmianie. Na chwilę obecną zalecane jest zatrzymanie się i szukanie promyka "świecy", który rozjaśni mroki życiowego zakrętu. Jest to jednocześnie promyk nadziei, który rodzi się w każdym z nas.

Reasumując - spróbuj zapalić taką świecę i obudzić w sobie różne intencje, a następnie z młodzieńczą ufnością obserwuj jak one się zmieniają na lepsze i materializują zgodnie z Twoimi planami.

• Lubię to! 1
Napisano

Będziesz chciała zrealizować jakiś swój plan, pomysł, o którym już dawno myślałaś, uznasz, że właśnie ten tydzień to dobry na to czas, i nie mylisz się, bo karta 3 den to moment gdy wystarczy się tylko zabrać do roboty. Denary sugerują dziedzinę pracy, ale może sprawa również dotyczyć jakiejś starej znajomości, koleżeństwa czy też domu, mieszkania.

Śmierć widzę tutaj jako przełom, odmianę losu, a więc jeśli podejmiesz się wyzwania i go zaczniesz realizować, to całkowicie to zmieni ciebie całą w odniesieniu do tej sprawy. Poczujesz się spełniona, zadowolona, osiągniesz etap, który będziesz już mogła uczcić- 4 buław.

Ogólnie spełnienie, ale kosztem przemian swoich poglądów, wartości itp, przemiana, która wychodzi na dobre, w której odnajdujesz siebie i swoją tożsamość.

• Lubię to! 1
Napisano

Pracuj nad sobą, a w transformacji odnajdziesz spełnienie.

Nie czekaj, aż coś się wydarzy, tylko wejrzyj w siebie i zaobserwuj, co możesz zmienić, aby poczuć się lepiej. Rozejrzyj się wokół siebie i zobacz, co może Ci pomóc, z czego możesz skorzystać, aby coś zmienić w Twoim życiu na lepsze.

• Lubię to! 1
Napisano

3 Monet, XIII Smierc, 4 Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB XX Sad i II Kaplanka

Ja mysle, ze wlasnie zamkniesz za soba pewien proces. Jezeli jestes na etapie pokonywania jakis trudnosci, ewentualnie wchodzenia w danej sprawie (moze w relacji, ale nie tylko) na wyzszy level to tu wychodzi wlasnie, jakbys sie temu dokladniej przyjrzala i stwierdzila, ze nie, koniec walki, koniec pchania do przodu, jestem zadowolona z tego, co jest i zostawiam to tak, jak jest. Ogolnie pewnie proces tu powinien zostac zakonczony.

Takze nie sadze, aby cos mialo sie rozwijac dalej czy tez mialy Cie czekac jakies powazne zmiany. Jedynie to, ze wlasnie potrzeba parcia do przodu czy wyzej odejdzie i przestanie byc dla Ciebie wazna. Skupisz sie na tym, co jest i przyjmiesz to w takiej formie, jak jest. Bym moze tez odczuwajac potrzebe zamkniecia tego za soba. Przeciez 4 Bulaw to rodzaj zadowolenia: zrobilam ile moglam, zostawiam to i ide dalej, koncentruje sie na czyms nowym. Zreszta podsum HB tez o tym mowi. Umiec otworzyc sie na no nowe i umiec zaufac swojemu wewnetrznemu glosowi, intuicji.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Zdecydowałam się zakończyć definitywnie to wszystko, nie reagować jeśli by się odezwał. Być stanowcza choć przechodze do boleśnie.. ale myśle, że to dla mnie najlepsze wyjście. Zaufalam swojej intuicji :)

Napisano
Zdecydowałam się zakończyć definitywnie to wszystko, nie reagować jeśli by się odezwał. Być stanowcza choć przechodze do boleśnie.. ale myśle, że to dla mnie najlepsze wyjście. Zaufalam swojej intuicji :)

Moim zdaniem, Ty po prostu "wyluzujesz" a Sprawiedliwość sumująca rozkład mówi, że samą siebie będziesz lepiej traktować.

• Lubię to! 1