Skocz do zawartości

Jakie działania pana w moja stronę? Szybka weryfikacja :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zadałam kartom pytanie, jakie działania podejmie wobec mnie w tę sobotę pan?

Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 5 Buław, 8 Kielichów, 9 Buław, 10 Denarów, Paź Denarów => Kapłan

Pan wyśle jakąś wiadomość... Pójdzie tak trochę na żywioł...widać w nim rozterki, emocjonalną szarpaninę...emocje będą w nim buzować... W przeszłości troszkę się przeliczył, jeśli chodzi o moją osobę (9 Buław), stąd też zapewne dużo zmiennych w nim uczuć... Ale zdecyduje, że się odezwie...że zaryzykuje :)

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Hmm...biorąc pod uwagę jedynie odpowiedź powiedziałabym że Pan się odezwie poprzez sms, czy zadzwoni lub nawet przyjedzie...ale tło ewidentnie (jak dla mnie) pokazuje że tych działań nie będzie ponieważ Pan będzie pochłonięty swoimi sprawami...

Napisano (edytowane)
Hmm...biorąc pod uwagę jedynie odpowiedź powiedziałabym że Pan się odezwie poprzez sms, czy zadzwoni lub nawet przyjedzie...ale tło ewidentnie (jak dla mnie) pokazuje że tych działań nie będzie ponieważ Pan będzie pochłonięty swoimi sprawami...

Właśnie... Tło i odpowiedź są sprzeczne... :mysli: Ale jutro już będzie wiadomo :) Dzięki :)

Edytowane przez maddie88
Napisano

Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 5 Buław, 8 Kielichów, 9 Buław, 10 Denarów, Paź Denarów => Kapłan

Jest ewidentnie napalony na kontakt osobisty z tobą, jeśli nie taki to jakaś wiadomość na pewno.

Tło mi mówi, że jego wcześniejsze plany zaburzy jakaś nagła sytuacja, z której będzie musiał szybko znaleźć takie wyjście, aby nie stracić twarzy, nikomu się nie narazić.

10 Den, Paź den niestety kojarzy mi się z rodziną i sądzę, że to właśnie jej będzie musiał dotrzymać towarzystwa, choć niechętnie, bo planował co innego.

W 8 puch jest wzburzony, niezadowolony, 9 buł ale nie ma innego wyjścia-są pewne priorytety, których się musi trzymać.

Najprawdopodobniej więc zakończy się tylko na wiadomościach.

Napisano

Jest ewidentnie napalony na kontakt osobisty z tobą, jeśli nie taki to jakaś wiadomość na pewno.

Tło mi mówi, że jego wcześniejsze plany zaburzy jakaś nagła sytuacja, z której będzie musiał szybko znaleźć takie wyjście, aby nie stracić twarzy, nikomu się nie narazić.

10 Den, Paź den niestety kojarzy mi się z rodziną i sądzę, że to właśnie jej będzie musiał dotrzymać towarzystwa, choć niechętnie, bo planował co innego.

W 8 puch jest wzburzony, niezadowolony, 9 buł ale nie ma innego wyjścia-są pewne priorytety, których się musi trzymać.

Najprawdopodobniej więc zakończy się tylko na wiadomościach.

Kontakt osobisty? Oj...no...nie przypuszczałabym nawet... Ja liczę najwyżej na jakąś wiadomość od niego... Hm, dziwne karty wyszły :mysli: Dziękuję, niiwa :buziak::)

Gość Linkinia
Napisano

Hmm dziwne. Rycerz buław jako odpowiedź pokazuje, że jakieś działanie powinno być. Znowu tło jest sprzeczne, bo jest dużo emocji i to takich silnych, które jakby go wzbraniały przed kontaktem, dodatkowo 9 bulaw i 10 denarow... Chyba chciałby bardziej podziałać, ale nie będzie mógł i ograniczy się do wiadomości.

• Maestro
Napisano

Ja widzę inicjatywę w kartach, z dystansem, ale powinna być...

Napisano

@Linkinia i Inez: Ciekawa sama jestem, bo karty przewrotne wyszły... Dam zaraz znać, jakby co ;) Dziękuję, dziewczyny :uscisk::)))

Napisano

Wygląda na to, ze kontakt między Wami powinien być aczkolwiek Ty jakbyś w domu została. :) Lub ten rycerz jest jego charakterystyką.

Napisano
Wygląda na to, ze kontakt między Wami powinien być aczkolwiek Ty jakbyś w domu została. :) Lub ten rycerz jest jego charakterystyką.

Mnie jutro cały dzień nie będzie :) Dlatego ewentualnie zostaje wiadomość... :) Dzięki, Wróżbito :):kwiatek:

Napisano

Weryfikacja:

Pan się nie odezwał... W tym rycku buław może faktycznie chciał, ale coś pokrzyżowało jego plany... :mysli:

Pozdrawiam wszystkich :)

Maddie

Napisano

o ile pamiętam, kiedyś miałas już w odpowiedzi Rycerza Buław w pytaniu o spotkanie.

Ciekawa jestem, czy to może o tego samego Pana pytałaś? Przyglądam się temu Rycerzykowi od jakiegoś czasu i wyczuć go nie mogę :D Mnie on kontaktu, jesli na czyjś ruch czekam, nie pokazuje.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Mnie pokazuje - baaardzo często kontakt, mało tego - często mam go na spotkania...ale tutaj decydujące było tło...a w innych przypadkach duuuże znaczenie mają karty sąsiadujące, wiadomo...:)

Napisano
Mnie pokazuje - baaardzo często kontakt, mało tego - często mam go na spotkania...ale tutaj decydujące było tło...a w innych przypadkach duuuże znaczenie mają karty sąsiadujące, wiadomo...:)

No widzisz, widocznie wobec mnie jest taki wredny :D

Napisano

no cóż, "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" lub położenia karty w rozkładzie.

ja się nie upieram, starałam się tylko opublikować swoje wnioski... za Rycerzem Buław ja nadążyć nie mogę...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

...............

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
kontynuacja off topu to była :)...to też usuń Daff jak możesz, zapomniałam dopisać że i to....
Gość Linkinia
Napisano

Hmm... czyli widać tło było decydujące. I chyba każdemu co innego pokazuje Rycerz buław - dla Vivere jest jak sama pisze wredny, Mysterious_Woman pokazuje kontakt. Trzeba wyczuć kartę.

Ale bardzo ciekawy rozkład, dziękuję Maddie88 ;))

Napisano

Macie rację, dziewczyny... Pomimo tego, że ja tę kartę również czuję jako dynamiczną - pokazuje mi zaskakujące nas propozycje, których w ogóle się nie spodziewamy, to jeśli chodzi o inicjację kontaktu, to już drugi raz była na nie (karty kładzione na dwie różne osoby w przestrzeni 2 miesięcy). Widocznie w moim przypadku rycek buław to za mało - to mogą być chęci, ale też na zasadzie słomianego zapału :) i tło jest tutaj decydujące...

Jeszcze raz dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk::bukiet::)