Madlen_88 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Praca do końca lutego (czy znajdę?) 8 monet+ 2 mieczy+ 3 monety--> Siła Na początku widać, że jestem zajęta czymś innym (intensywne pisanie pacy magisterskiej), ale wydaje mi się, że znajdę pracę pod koniec miesiąca. Cytuj
Mgła Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) A ja to widzę trochę inaczej, tzn. najpierw musisz dokończyć to, co zajmuje Cię w tej chwili - czyli pracę mgr, dopiero potem pojawią się realne szanse na pracę. Wydaje mi się, że Twojej wersji przeczy tutaj 2 mieczy. Dodam jeszcze, że jak dla mnie, to karty w rozkładzie nie są kartami szybkimi, na już, a takimi wymagającymi czasu, więc tym bardziej. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Mgła 1 Cytuj
Kędry Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Przychylam się do interpretacji Vivere i Mgły Otóż 200 stopień wagi "Rabin żydowski wykonujący swoje obowiązki w maleńkim pomieszczeniu pełnym manuskryptów i ksiąg" - wskazuje na konieczność zdobycia gruntownej wiedzy w dziedzinie, którą w danej chwili się zajmujemy. Zalecany jest upór i doprowadzenie rozpoczętych spraw do końca, a wtedy możliwe jest wdrażanie zdobytej wiedzy w praktyce (pracy) i to z bardzo dobrym rezultatem. Ty masz być takim właśnie rabinem - mądrym, wykształconym, poukładanym i ciągle uczącym się człowiekiem, a wtedy możesz liczyć na szacunek i uznanie innych. Działaj powoli, z rozwagą, czasami analizuj coś kilka razy - a doczekasz się pozytywnych efektów. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Praca do końca lutego (czy znajdę?) 8 monet+ 2 mieczy+ 3 monety--> Siła 2 Mieczy jak dla mnie blokuje tutaj wszystko - tzn. znalezienie pracy...ewidentnie są jakieś ograniczenia ~ co widać też w podsumach - pomiędzy 2 Mieczy & 3 Monet jest Diabeł...pomiędzy 3 Monet a Siłą jest Kapłanka - jak dla mnie tutaj ona też pokazuje wstrzymanie... No, póki co ja tej pracy nie widzę... Cytuj
Gość karmen310 Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Praca do końca lutego (czy znajdę?) 8 monet+ 2 mieczy+ 3 monety--> Siła. Masz szanse na znalezienie pracy takiej stabilnej, nawet finanse dobre widać w tej pracy. Tylko w poszukiwaniu pracy możesz czuć się taka niepewna siebie, troszkę lęku widać twoich, po mimo skończonych studiów, twoja rada dla ciebie to karta Siła nabierz pewności w siebie, zapomnij o swoich słabościach, bo może twoje lęki one cię blokują. Odsuń na bok. Pozdrawiam karmen310. Cytuj
Madlen_88 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Znalazłam pracę dopiero w kwietniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi