Skocz do zawartości

kobieta w ciaży,bliznieta,dzieci,płacz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM. a wiec dzisiejszej nocy sniła mi sie kobieta w ciąży , miala duzy brzuch i lezala na łozku.

przyszlam do niej zeby jej powiedziec ze jej dzieci to bliznieta i ze beda one zle i trzeba sie ich pozbyc.Bylam tego bardzo pewna.

Powiedzialam jej ze to nie sa jej dzieci! ze w przyszlosci bedzie ona miala syna a to co jej w niej jest złem. Kobieta sie poplakała. Byla naprawde śliczna. Bylam tez pewna ze te dzieci to dziewczynki ale nic jej o tym nie powiedzialam i sama nie wiem dlaczego. Pozniej lezalysmy na lozku . Mialam zamkniete oczy i nie moglam ich otworzyc puki ona nie uwierzy w to co jej powiedzialam. Lezalam tak z zamknietymi oczami , czulam na ciele dotyk dzieci , slyszalam szepty , ale wiedzialam ze ich tam nie ma. Balam sie otworzyc oczy bo wiedzialam ze zgine i ze wszystko przepadnie a te dzieci palcami dotykaly moich powiek i chcialy otworzyc mi oczy. Obudzilam sie w nocy , serce mi walilo , i czulam sie jakbym przed chwila skonczyla biegac. Nie moglam i nie chcialam juz zasnac. prosze o interpretacje !!!!!!

Napisano

elfu,

nie przerażać się, to tylko sen. :) Mi się wydaje ze nie akceptujesz jakichś swoich planów czy nowych pomysłów, jesteś za dobra na to wszystko, babranie się w tym. Tą kobietą na łóżku - byłaś symbolicznie Ty. Była śliczna, więc jesteś dobrą osobą. Była też bierna - bo leżała na łóżku. Zastanów się w jakiej sytuacji Ty zachowujesz bierność i nie chcesz widzieć zła dookoła siebie.

Dlatego nie mogłaś otworzyć oczu póki ona nie uwierzy w to co mówisz - bo to sobie musiałaś tą prawdą - "otworzyć oczy". Że Twoje plany nie są dobre (symboliczna ciąża i oczekiwanie na rozwiązanie, a więc urzeczywistnienie planów). Bałaś się otworzyć oczy bo wiedziałaś że "zginiesz" - a więc mówimy o prawdzie która nie dość że Cię wyzwoli, to jeszcze zmieni (bo senna śmierć jest symbolem zmiany życiowej).