Skocz do zawartości

Gdzie byl

Katy01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestesmy razem, ale cos mi nie pasowalo w zachowaniu Jego. Wczoraj ponoc byl na imprezie.

Gdzie byl - 8 bulaw, Kaplan, Pax kielichow - Nawet niedaleko swojego domu, u kogos na domowce. Ten paz mi sie kojarzy z trzymaniem kieliszka na tej imprezie

Co robil - 4 mieczy, 2 puchary, Smierc- rozmawial z ludzmi,bawil sie z nimi, ale przesadzil z alkoholem i chyba zaliczyl 'zgona'

mamy wspolnych znajomych, wiec weryfikacja pojawi się za kilka dni.

Prosze o pomoc w interpretacji :bukiet:

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Katy01 będziesz w stanie uzyskać na to weryfikacje?

domniemane weryfikacje nie wchodzą w grę...a skoro stawiasz rozkład znaczy, że Pan zapewne nie jest całkowicie szczery i nei mówi o wszystkim albo nie ufasz... Rozkład więc jako ćwiczenie wydaje się być bezużyteczny...

Edytowane przez Daffne
Napisano

Tak Daffne oczywiscie:) Tak jak napisalam:)

mamy wspolnych znajomych, wiec weryfikacja pojawi się za kilka dni.

Napisano

Mógł być na imprezie

" Rosa wczesnego poranka pozdrawia światło słońca" - bawił się dobrze całą noc. Między Wami zaistniał jakby czas zawieszenia, taki trochę okres emocjonalnego chłodu, więc Pan może wykorzystywać nadarzające się okazje.

Inna opcja - zakończysz znajomość z panem, a budzące się nowe energie (podobnie jak dzień) zapowiadają w Twoim życiu nowe początki (tak mi Gwiazda przyszła na myśl).

Napisano

Moje Drogie i piekne panie - poprawcie mnie jeżeli sie mylę, ale czy takie pytania nie są wnikaniem w prywatny swiat innej osoby bez jej zgody? Bo mi się wydaje, ze trochę etyki by nie zaszkodziło, ale to moje prywatne zdanie.

Napisano

Moim zdaniem z kolegami byl i wypili co nieco ;) Nie masz sie o co martwic.