duo70 Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Co się dzisiaj wydarzy? Tak w ramach ćwiczeń z kartami. 6 mieczy 4 buławy słońce=rydwan Mogę się spodziewać gościa w domu, przyjedzie z daleka, takiego który jest mi dosyć bliski. Jak to na mnie wpłynie? wczesniej robilam rozklad:[/b] //www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow[/b][/b]/66591-jakie-kroki-podejmie-pan-do-konca-tygodnia.html 2 puchary 7 buław 10 denarów=gwiazda Spotkanie widać wyraźnie. Ktoś będzie się starał o kogoś i będzie próba ustalania priorytetów w relacji. Ogólnie będzie miła i rodzinna atmosfera. Tak bym to widziała. Byłabym wdzięczna za interpretacje pozdrawiam Edytowane 9 Lutego 2013 przez duo70 Cytuj
kirsty16 Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Fajnie, że robisz rozkład w połowie dnia. Cytuj
duo70 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 Fajnie, że robisz rozkład w połowie dnia. bo do tej pory nic się nie wydarzyło więc byłam ciekawa czy tak dalej będzie Cytuj
duo70 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 No i co się wydarzyło ? weryfikacja: tamtego dnia, niestety nic się juz nie wydarzylo. Doslownie nic Cytuj
iridos Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 w każdej chwili dzieje się coś.... można by poszperać w kartach próbować odczytać jak się miały na łatwiznę idziesz weryfikując po długim czasie lakonicznie bez odniesienia do kart nie da sie tym sposobem uczyć Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 w każdej chwili dzieje się coś....można by poszperać w kartach próbować odczytać jak się miały na łatwiznę idziesz weryfikując po długim czasie lakonicznie bez odniesienia do kart nie da sie tym sposobem uczyć A wiesz Iridos dlaczego tak jest (?) bo to jest właśnie tak wtedy - gdy Ktoś się nastawia na coś konkretnego zadając bardzo ogólne pytanie... Cytuj
iridos Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 no wiem właśnie wiem a tak fajnie jest sie uczyć na dniówkach...jak sie chce oczywiście one pięknie drobiazgi dnia codziennego pokazują Cytuj
duo70 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 A wiesz Iridos dlaczego tak jest (?) bo to jest właśnie tak wtedy - gdy Ktoś się nastawia na coś konkretnego zadając bardzo ogólne pytanie... Macie rację. Ja tamtego dnia oczekiwałam jakiś super niespodzianek ze strony kogoś i być może nie zauważyłam drobiazgów tamtego dnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi