Skocz do zawartości

Co dzisiaj się wydarzy? z weryfikacją

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Co się dzisiaj wydarzy?

Tak w ramach ćwiczeń z kartami.

6 mieczy 4 buławy słońce=rydwan

Mogę się spodziewać gościa w domu, przyjedzie z daleka, takiego który jest mi dosyć bliski.

Jak to na mnie wpłynie?

wczesniej robilam rozklad:[/b] //www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow[/b][/b]/66591-jakie-kroki-podejmie-pan-do-konca-tygodnia.html

2 puchary 7 buław 10 denarów=gwiazda

Spotkanie widać wyraźnie. Ktoś będzie się starał o kogoś i będzie próba ustalania priorytetów w relacji. Ogólnie będzie miła i rodzinna atmosfera.

Tak bym to widziała. Byłabym wdzięczna za interpretacje

pozdrawiam

Edytowane przez duo70
Napisano
Fajnie, że robisz rozkład w połowie dnia. ;)

bo do tej pory nic się nie wydarzyło :) więc byłam ciekawa czy tak dalej będzie :)

• 2 tygodnie później...
Napisano
No i co się wydarzyło ?

weryfikacja: tamtego dnia, niestety nic się juz nie wydarzylo. Doslownie nic

Napisano

w każdej chwili dzieje się coś....

można by poszperać w kartach próbować odczytać jak się miały

na łatwiznę idziesz weryfikując po długim czasie lakonicznie bez odniesienia do kart

nie da sie tym sposobem uczyć

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
w każdej chwili dzieje się coś....

można by poszperać w kartach próbować odczytać jak się miały

na łatwiznę idziesz weryfikując po długim czasie lakonicznie bez odniesienia do kart

nie da sie tym sposobem uczyć

A wiesz Iridos dlaczego tak jest (?) bo to jest właśnie tak wtedy - gdy Ktoś się nastawia na coś konkretnego zadając bardzo ogólne pytanie...

Napisano

no wiem właśnie wiem

a tak fajnie jest sie uczyć na dniówkach...jak sie chce oczywiście

one pięknie drobiazgi dnia codziennego pokazują

Napisano
A wiesz Iridos dlaczego tak jest (?) bo to jest właśnie tak wtedy - gdy Ktoś się nastawia na coś konkretnego zadając bardzo ogólne pytanie...

Macie rację. Ja tamtego dnia oczekiwałam jakiś super niespodzianek ze strony kogoś i być może nie zauważyłam drobiazgów tamtego dnia.