Gość Nexie Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Z Panem od dłuższego czasu nie mam kontaktu bo urwał się... I chciałam wiedzieć czy będzie z Jego strony odzew więc poszło pytanie: Kiedy się odezwie? Odp: Słońce Tło: 3 Buław - As Mieczy - 5 Kielichów = Słońce ----Cesarz-------Wieża-------Wisielec---- -----Sąd Ostateczny--Kochankowie------- -----------------Cesarz------------------ Niby w tym Słońcu powinien się odezwać, ale dużo czekania bo to między 23.07 a 23.08. Tylko to tło jest takie nie za fajne. Tak jakbym wyczekiwała na to, że się odezwie a potem rozstanie?? No chyba, że karty pokazały nie moją sytuację a Jego, że u Niego coś się zadzieje i będzie rozstanie a potem do mnie się odezwie... Ciężkie te karty... Poradźcie coś Dziewczynki Karty stawiane przez Moją Mysti ;* Cytuj
Gość Mana Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 hmm...a pytałaś czy się odezwie w ogóle?? żeby się odezwał musiałby zajść spore zmiany w jego życiu, coś by musiało się skończyć a on był gotowy, bądź przygotowywał się do czegoś innego, innego etapu.Musiałby poczuć się samotny, zatęsknić... i to w pewien sposób wpłynęłoby na jego działanie w Twoją stronę, chęć kontaktu, odezwanie się do Ciebie. faktycznie ciężkie te karty... tyle ode mnie może ktoś mądrzejszy coś Ci więcej napisze Cytuj
Mgła Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Lepiej jakbyś zapytała, czy w ogóle się odezwie i ewentualnie zakreśliła ramy czasowe. Ciężko po jakichkolwiek kartach odpowiedzieć na pytanie zaczynające się od "kiedy". No chyba, żeby faktycznie podejść do tych kart jak do następujących po sobie wydarzeń, ale to i tak nie da Ci za bardzo konkretnej odpowiedzi. Edytowane 9 Lutego 2013 przez Mgła Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Dubel posta...więc edycja... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Odezwie się jak będzie ciepło i będzie świeciło Słonko ~ może to być Lipiec... - Sierpień...a może to być po prostu wtedy gdy na dworzu nie będzie szaro i zimno... Wtedy ~ gdy Ty już czekać przestaniesz, zwątpisz, posmutasz...i poprostu będziesz czymś innym pochłonięta - od myśli o Nim się odetniesz - wtedy On się odezwie... P.S. Mgła Słonko - piszesz co lepiej byłoby, ale nie zapytałaś Vanaliki czy pytała...a pytała o to czy w ogóle się odezwie, stąd kolejne pytanie - Kiedy... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Lepiej jakbyś zapytała, czy w ogóle się odezwie i ewentualnie zakreśliła ramy czasowe. Ciężko po jakichkolwiek kartach odpowiedzieć na pytanie zaczynające się od "kiedy". No chyba, żeby faktycznie podejść do tych kart jak do następujących po sobie wydarzeń, ale to i tak nie da Ci za bardzo konkretnej odpowiedzi. Kochana - pytanie zaczyna się od "kiedy" bo taką odpowiedż chciała uzyskać pytająca - pytanie było właśnie konkretnie o czas...dlatego na odpowiedź jedna karta i tło jako "pomoc"--wyjaśnienie...:* Cytuj
Gość Nexie Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Airi i Mgło było pytanie czy się odezwie nawet na krótszy czas niż do Lipca, Sierpnia i wychodziło, że powinien. Więc dlatego chciałam wiedzieć kiedy to będzie i jak Mysti wspomina konkretniej Cytuj
Kędry Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 trudno może być z tym kontaktem - słońce to również egoizm, zapatrzenie we własne ja, zbyt długie przebywanie na słońcu może też powodować poparzenia - no nie wiem... Z uzupełnienia wychodzi, że nie bardzo kontakt będzie - wytworna, koronkowa, ozdobna chusteczka (a wiec to Ty czekasz na kontakt - bowiem ten symbol odnosi się do stricte kobiecej energii) .- a więc łzy, rozczarowanie. Na chwilę obecną jest silne odczuwanie pragnienia bliskości i potrzeba posiadania kogoś w życiu - tą drogą nie zajdzie się daleko. Zalecane jest zrelaksowanie się, zdystansowanie - wtedy dopiero zachęcimy ludzi do kontaktu. Rodzaj chusteczki- wykonanej z wytwornej koronki - zachęca, aby zachować się jak przystało na kobietę z klasą, która ma poczucie własnej wartości i wie jak zachować twarz w obliczu trudnej sytuacji. Wydaje mi się, że jeżeli liczysz na kontakt, to musisz uzbroić się w cierpliwość, zapanować nad emocjami, zdystansować się. Nie wiem, może się mylę. Cytuj
Vivere Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Odp: Słońce Tło: 3 Buław - As Mieczy - 5 Kielichów = Słońce ----Cesarz-------Wieża-------Wisielec---- -----Sąd Ostateczny--Kochankowie------- -----------------Cesarz------------------ nie wiem, czy tu Słonce nie ma aspektu negatywnego ( Cień) bo w tle po 3 buław - czekanie az sie to zadzieje, jest As Mieczy i smutna 5 kielichów Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Karty w tle są niefajne, to zgadza się - tylko że te karty pokazują - Kiedy - to czy się odezwie było już sprawdzone w innych kartach... No, czas przyniesie Nam wreyfikację - jakby nie było... Cytuj
Vivere Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 czy to ten sam Pan? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65412-czy-pan-sie-odezwie-moze-lepsze-wyzanie.html Cytuj
Davisa Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 A może wrzuciłabyś tamten rozkład na pytanie, czy się odezwie? :-) Cytuj
Gość Nexie Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Powiem tak... Narobiłam zamętu bo nie napisałam na początku, że było pytanie czy się odezwie. I dlatego chciałam wiedzieć z czystej ciekawości kiedy to będzie. Karty ciężkie to wrzuciłam je tutaj... A jeżeli daje tutaj na forum taki rozkład to chyba samo przez siebie mówi, że wcześniej dopytałam czy napewno będzie odzew... Więc ja nie rozumiem czemu taki problem robicie z niczego?? czy to ten sam Pan?http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65412-czy-pan-sie-odezwie-moze-lepsze-wyzanie.html Vivere nie ten sam. Przecież pisałam, że to dla Przyjaciółki więc czytaj uważnie. A może wrzuciłabyś tamten rozkład na pytanie, czy się odezwie? :-) Tak mogę wrzucić nie ma problemu najmniejszego, ale też nie mam też takiego obowiązku Skoro takie pytanie zadałam to chyba upewniłam się, że będzie odzew. Cytuj
Vivere Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 chciałam dobrze, chciałam Ci pomóc, a wyszło jak wyszlo.. juz nie wnikam ( a czytam uwaznie) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Według mnie nie odezwie się. W tle widać oczekiwanie na kontakt, na przecieciego tego co jest w obecnej chwili..Potem smutek..On będzie bierny,obstawiał przy swoim. Cytuj
Gość Nexie Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 chciałam dobrze, chciałam Ci pomóc, a wyszło jak wyszlo..juz nie wnikam ( a czytam uwaznie) Ja jestem za każdą pomoc wdzięczna czy to negatywną czy pozytywną, ale trochę mnie uraziło Twoje pytanie bo tam wyraźnie pisałam, że to nie dla mnie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Kiedy się odezwie? Odp: Słońce Tło: 3 Buław - As Mieczy - 5 Kielichów = Słońce ----Cesarz-------Wieża-------Wisielec---- -----Sąd Ostateczny--Kochankowie------- -----------------Cesarz------------------ Nie wiem, jakie karty miałaś przy pytaniu o kontakt, ale ja tutaj nie widze, żeby on się miał odezwać. Smutne karty w tle, wyczekiwanie, odcięcie i smutek. Dodatkowo z piramidki wg mnie kontaktu nie widać, a utwierdzają mnie w tym karty: Cesarz, Wieża i Wisielec. Cytuj
Gość Nexie Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Potem te karty wrzuce bo zaraz wychodzę z domu Cytuj
Vivere Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Ja jestem za każdą pomoc wdzięczna czy to negatywną czy pozytywną, ale trochę mnie uraziło Twoje pytanie bo tam wyraźnie pisałam, że to nie dla mnie. No i weź tu się człowieku staraj z całego serca, a i tak niechcący urazisz! Bez sensu. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) No i weź tu się człowieku staraj z całego serca, a i tak niechcący urazisz! Bez sensu. Viverku ale co jest bez sensu ? No aż muszę napisać co myślę... Młoda dała rozkład, wcześniej pytała o to - Czy się odezwie... co pociągnęło za sobą kolejne pytanie, to właśnie - Kiedy...? - Ty wrzucasz jej linka do rozkładu na Koleżankę...a Ona tym razem pytała o siebie, poczuła sie urażona, bo odebrała to tak jakbyś jej nie wierzyła... Po co te akcje (?)...nieprzyjemne bardzo... Edytowane 10 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN boo literówka...a nie lubię tak, estetycznie muuusi być.:-) Cytuj
Gość Nexie Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 No i weź tu się człowieku staraj z całego serca, a i tak niechcący urazisz! Bez sensu. Nie masz co się oburzać... Bo pewnie byś się podobnie poczuła jakby to o Ciebie chodziło... Więc właśnie dlaczego zapytałaś czy to o tego samego pana chodzi dając link do wątku w których chodziło o moją Przyjaciółkę i pisałam o tym? Cytuj
Gość Nexie Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 No to wrzucam rozkład o który tak się pytacie. Czy Pan odezwie się do mnie? 5 Kielichów - 8 Buław - Mag = Kapłanka -----------Mag--Pustelnik-Cesarzowa--- ------------Koło Fort--Wisielec------- ------------------Głupiec------------- I widać, że się odezwie. Ja będę smucić się, że nie ma tego kontaktu, ale wkońcu się odezwie tak nagle jak ja nie będę wyczekiwać. Może nie szybko, ale będzie ten odzew z Jego strony. Albo też mam taką myśl, że to On będzie smutny i nagle napisze do mnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Vivere chciała pomóc, nie miała złych intencji i tak powinno to być postrzegane. Próbowała zrozumieć sytuacje by lepiej zinterpretować. dziewczyny proszę o spokój i nie wszczynanie starć słownych i prosze tworzyć wątki na temat Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Vivere chciała pomóc, nie miała złych intencji i tak powinno to być postrzegane. Próbowała zrozumieć sytuacje by lepiej zinterpretować. dziewczyny proszę o spokój i nie wszczynanie starć słownych i prosze tworzyć wątki na temat Otóż to...na temat *** Odezwie się ~ i to tak nagle, wtedy gdy Ty nie będziesz się nawet tego spodziewać...ale nieprędko... Edytowane 10 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Czy Pan odezwie się do mnie? 5 Kielichów - 8 Buław - Mag = Kapłanka -----------Mag--Pustelnik-Cesarzowa--- ------------Koło Fort--Wisielec------- ------------------Głupiec------------- Hmm... Nie lubię pytania zaczynajacego się od ''Czy'' i unikam go, zadaję tylko wtedy, gdy umówię się z kartami, które pokazują mi ''tak'' lub ''nie''. I ciągnę jedną... Ale popatrzmy. Pierwsza karta - 5 pucharów. Smutek, rozczarowanie, brak kontaktu. Jakbyś została przy jednej, to byś miała klarowną odpowiedź - nie, nie odezwie się. Pociągnęłaś dalej i są karty kontaktowe, ale czy one oznaczają faktycznie kontakt? Piramidka trochę rozjaśnia: Głupiec może oznaczać albo nagły, niespodziewany kontakt albo też mżonki... Ok, jest Koło, ale po nim Wisielec, który zawiesza relację. Mag... Pustelnik - na nie i Cesarzowa... Czy on ma kogoś? W sumie masz Kapłankę. Ona może jeszcze oznaczać tajemnicę, zdanie się na intuicję (czy jest prawdopodobieństwo, że naprawdę mógłby napisać?) Hmm pierwsze moje wrażenie było takie, że to Twoje rozczarowanie widać na brak kontaktu. Wg mnie, nie odezwie się. To tylko moje zdanie, jestem początkująca. Czas zweryfikuje EDIT: dodalam jedną myśl jeszcze. Edytowane 10 Lutego 2013 przez Linkinia nagla mysl Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Czy Pan odezwie się do mnie? 5 Kielichów - 8 Buław - Mag = Kapłanka -----------Mag--Pustelnik-Cesarzowa--- ------------Koło Fort--Wisielec------- ------------------Głupiec------------ są małe szanse, że się odezwie... widać czekanie, rozglądanie do okoła i faktycznie jakiś przelotny kontakt może się zdarzyć Cytuj
Gość Nexie Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Pan odezwał się jak ja zajęłam się już sobą, odizolowałam... Za oknem zaczeło robić się cieplutko, to był takie pierwszy cieplejszy dzień A "odzewem" było zaproszenie do znajomych na portalu społecznościowym czego wogóle się nie spodziewałam i miałam wielkie zdziwienie Potem była jeszcze krótka wymiana wiadomości gdzie ja zainicjowałam rozmowę i w pewnym momencie Pan już nic nie odpisał. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Nexie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Łoo matulu..odgrzebałaś gorący wątek Kaś :icon_neutral: ... Cytuj
Gość Nexie Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Łoo matulu..odgrzebałaś gorący wątek Kaś :icon_neutral: ... Odgrzebałam, odgrzebałam Mamciuu :* bo wkońcu trzeba było go zweryfikować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi