asiaflora Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 wylosowalam trzy karty na pytanie: jak on odbiera moja osobe? wyszlo 1. Paź Mieczy 2. Wieża 3. Wiara Czy możecie mi powiedzieć jak widzicie odpowiedź? Bardzo dziekuję. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Tak - możemy ...i powiemy, ale najpierw zgodnie z regulaminem musisz zamieścićz swoją interpretację... Taką jaką potrafisz - ale swoją - to konieczne... Cytuj
asiaflora Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 Wydaje mi się, że nie jest on do mnie przychylnie nastawiony. Myślę, że karta wieży pokazuje tutaj, że to juz się skończyło dla niego. Jednak myślę, że on jednak on mnie myśli, ale że jego myśli są raczej wobec mnie takie jakby wahaniem i nic z tego nie będzie, bo on słucha swoich autorytetów, w postaci rodziny, Boga. I wydaje mi się, że karta paź mieczy pokazuje troche tutaj jego postawe wobec mnie taka nie do końca szczera. Dodam, że pytanie dotyczyło mojego ex... Co myślicie? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 1. Paź Mieczy 2. Wieża 3. Wiara suma Wiara Wiesz...Widać że sie pokłóciliście, a może też Ty mu nagadałaś za ostro (?)...no i widać że runęło - jak sama napisałaś to Twój ex...ale myślę też - że zapomieć o Tobie nie może (Wiara)... Nie pokusiłabym się o stwierdzenie że nic z tego nie będzie, lub że On tak myśli iż nic z tego nie będzie...widać że zaszło pomiędzy Wami coś niemiłego i On ma jakiś uraz, może nawet jest zuyyy... P.S. No i widzisz jak ładnie Ci poszło z interpretacją własną Cytuj
asiaflora Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 Dopiero zaczynam, jeszcze mam problemy z rozszyfrowaniem niektorych znaczen, nie jest to łatwe... dodam, że w naszym przypadku jego rodzina odegrała ogromną rolę, ponieważ przez wszystkie lata naszego związku dawalijasno i chamsko do zrozumienia, że mnie nie lubią a on jest osobą bardzo z rodziną związaną, bardzo religijny także, dlatego napisałam, że karta wiara, która też bywa nazywaną kapłanem, może tu sie odnosić do autorytetów w rodzinie. Ale czy paź \mieczy nie mówi tutaj o tym jego niepoważnym podejściu? Wydawało mi się, że ta karta ma w sobie coś takiego... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Wiesz, ja sądzę że On Ciebie widzi jako Pazia Mieczy - krótko ujmując, złośniczke taką troszkę, psotnika... Cytuj
asiaflora Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 Wiesz, ja sądzę że On Ciebie widzi jako Pazia Mieczy - krótko ujmując, złośniczke taką troszkę, psotnika... no właśnie ciągle mam jeszcze problem z tym, kto jest kim w kartach... no tak...ale przecież pytałam się co on o mnie myśli... a nie kim on jest. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Dojdziesz do tego Kto jest Kim - wyczujesz uszy do góry! nie smutaj, każdy z Nas się tego uczył kiedyś...ja też wciąż sie jeszcze uczę, jak nawet coś wyczuje źle to mam kolejne doświadczenie i tyle... Ładnie sobie radzisz z interpretacjami, naprawdę ~ więc nie smutaj...:* Cytuj
Vivere Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 wylosowalam trzy karty na pytanie: jak on odbiera moja osobe?wyszlo 1. Paź Mieczy 2. Wieża 3. Wiara Czy możecie mi powiedzieć jak widzicie odpowiedź? Bardzo dziekuję. Postrzega Ciebie jako niespokojnego ducha, który potrafi wytrącić z równowagi ( Paź Mieczy Wieża). Możliwe, że nie ma do Ciebie zaufania (Wiara- Wieża ). Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Maestro Napisano 11 Lutego 2013 1. Paź Mieczy 2. Wieża 3. Wiara Macie chyba czasem problemy w porozumieniu, uważa Ciebie za taką młodziutką, niekiedy rozzłoszczoną dziewczynkę, która potrafi się wściec i jak się wścieknie, to awantura na całego, Wieża kojarzy mi się z zachowaniami typu :ktoś z kimś rozmawia przez telefon i jak tej drugiej osobie coś nie pasuje to się rozłącza...Chyba uważa Ciebie tez za osobę, która lubi jak coś jest po jej,a nie jego myśli.. Cytuj
asiaflora Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 1. Paź Mieczy2. Wieża 3. Wiara Macie chyba czasem problemy w porozumieniu, uważa Ciebie za taką młodziutką, niekiedy rozzłoszczoną dziewczynkę, która potrafi się wściec i jak się wścieknie, to awantura na całego, Wieża kojarzy mi się z zachowaniami typu :ktoś z kimś rozmawia przez telefon i jak tej drugiej osobie coś nie pasuje to się rozłącza...Chyba uważa Ciebie tez za osobę, która lubi jak coś jest po jej,a nie jego myśli.. no tak... to mi kilka razy nawet powiedział hehe... no ale co??? to znaczy, że nic pozytywnego nie myśli? ehh Cytuj
asiaflora Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Postrzega Ciebie jako niespokojnego ducha, który potrafi wytrącić z równowagi ( Paź Mieczy Wieża). Możliwe, że nie ma do Ciebie zaufania (Wiara- Wieża ). To się też zgadza, zawsze mówi do mnie, że nikt go tak nie potrafi wyprowadzić z równowagi jak ja... no tak, ale jak sie kogoś kocha to tak zawsze jest, mnie też nikt nie jest w stanie tak zdenerwować jak on hehe, bo jak ktoś jest komuś obojętny to nie ma nerwów i kłótni... Więc Wieża z Wiarą jest oznaką braku zaufania? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Maestro Napisano 11 Lutego 2013 no tak... to mi kilka razy nawet powiedział hehe... no ale co??? to znaczy, że nic pozytywnego nie myśli? ehh Myśl jest ulotna, może wychwyciłas akurat energie dominujące? Cytuj
asiaflora Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Myśl jest ulotna, może wychwyciłas akurat energie dominujące? przepraszam, ale nie wiem co masz dokładnie na myśli.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Maestro Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) przepraszam, ale nie wiem co masz dokładnie na myśli.. Chodzi mi o to, że w momencie stawiania kart on mógł być na Ciebie zły, tak że Twoja podświadomość wychwyciła tę jego złość na Ciebie, bo to była energia, która dominowała w tamtym momencie... Edytowane 11 Lutego 2013 przez Inez2503 błąd gramatyczny:) Cytuj
asiaflora Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Chodzi mi o to, że w momencie stawiania kart on mógł być na Ciebie zły, tak że Twoja podświadomość wychwyciła tą jego złość na Ciebie, bo to była energia, która dominowała w tamtym momencie... aha, dziękuję bardzo za cierpliwość teraz już rozumiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi