Maestro Inez2503 Napisano 10 Lutego 2013 Maestro Napisano 10 Lutego 2013 Dziękuję GdzieTaIrlandia za karty:))) 1 - Opowieść Karta przedstawia ogólny zarys rozdziału opowieści, w którym obecnie żyjemy. -5 buław wokół mnie dzieje się wiele, stale przebywam w miejscach, czy to praca, czy szkoła, czy nawet dom, gdzie jest pełno ludzi,poza tym 5 buław to karta,która mi pokazuje, że koło mnie jest więcej niż jeden mężczyzna, w istocie tak jest... 2 - O czym myślisz Karta ta opisuje nasz świadomy umysł lub nasze ego, co myśli ono na temat opowieści i co sądzi na temat tego, czym jest opowieść w ostatecznej analizie. As buław myslę o jakimś nowym impulsie,który da mi pęd do działania 3 - Co otrzmasz Opisuje ona uwarunkowania fizyczne, w których znajdziemy się, jeśli nasza opowieść podążać będzie ścieżką, na której się obecnie znajdujemy. RYDWAN pójde do przodu jak burza, moje marzenia zaczną się realizować 4 - Co czujesz Karta ta bada emocjonalne korzenie i fundamenty naszej obecnej sytuacji. Znajdziesz tutaj ukryte motywy emocjonalne. Rycerz Denarów jestem poukładana mimo wszystko (sama jestem jednym wielkim paradoksem, z jednej strony roztrzepana, z drugiej poukładana jak mało kto:lol:),,wierna swoim ideałom i zasadom 5 - Na co zasługujesz Karta ta pokazuje, czego oczekujemy w sferze emocjonalnej. Diabeł potrzebuję emocji, pokus,pożądania 6 - Co mówisz Karta ta pokazuje, jak postrzegają nas inni i w jaki sposób wyrażamy siebie. 4 kielichów ciagle szukam...drogi dla siebie i to prawda, jestem stale z siebie niezadowolona, prę naprzód i naprzód, bo jeszcze niem odnalazłam swojego miejsca 7 - Czym jesteś Elementy nas samych, które ukształtowane zostały przez fizyczne uwarunkowania naszego wychowania. Głupiec mam w sobie duzo wewnętrznego dziecka, niegasnący optymizm i radość życia,wieczna wewnętrzna młodość 8 - Czego potrzebujesz Karta pokazuje, czego naszym zdaniem potrzebujemy, aby być szzcześliwymi na poziomie fizycznym. Innymi słowy, jakiego poziomu komfortu lub bezpieczeństwa psychicznego potrzebujemy, a także jakiego poziomu ryzyka. MOC więcej siły i samozaparcia 9 - Czego oczekujesz Karta ta pokazuje, czego oczekuje nasz świadomy umysł lub ego na przyszłość. 6 kielichów powrotu do stanu, gdy byłam bezgranicznie szczęsliwa Lewa kolumna (6 - 4 - 7): Założenia-4 kielichów, Rycerz Denarów, GŁUPIEC zakładam, że odnajdę jakiś sposób na siebie,że znajdę na siebie pomysł Środkowa kolumna (2 - 1 - 3): Odpowiedzi-As kielichów, 5 buław, RYDWAN i odpowiedź jest pozytywna,chyba nawet odnajde miłosć Prawa kolumna (9 - 5 - 8): Oczekiwania.-6 kielichów, DIABEŁ, MOC jej, karty namietności....hmmm...tak, oczekuję relacji pełnej uczuć i namiętmnosci, spełnienia:) Rząd górny (6 - 2 - 9): Umysł- 4 kielichów ,As buław, ,6 kielichów jestem znudzona dotychczasowymi osiągnieciami,szukam czegoś nowego, co da mi wiele radosci Rząd środkowu (4 -1 - 5): Emocje-Rycerz denarów, 5 buław, DIABEŁ emocje mam spore podczas kontaktu z pewnym panem,który chciałby postawić na swoim Rząd dolny (7 - 3 - 8): Fizyczność- GŁUPIEC,RYDWAN,MOC moja fizycznośc to chyba, że dość młodo wygladam, no i pewnie się podobam niektórym:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 11 Lutego 2013 Podniosę wyżej, tak dla ambitnych, którzy lubią myśleć....) Cytuj
Vivere Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Jak mi się cisnienie wyrówna, bo jestem ostatnio zbyt impulsywna Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 11 Lutego 2013 Jak mi się cisnienie wyrówna, bo jestem ostatnio zbyt impulsywna Ja mam też coś z ciśnieniem dzisiaj, bo od momentu wyjścia na mróz mam lekkie zawroty głowy, obawiam się, że to raczej skok niż spadek:)) Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 1 - Opowieść Karta przedstawia ogólny zarys rozdziału opowieści, w którym obecnie żyjemy. -5 buław to jest dla Ciebie czas zamieszania, rzucania sie raz w jedne strone, raz druga, a potem trzecia... jakbys sie bala, ze cos Ci ucieknie, ze cos przeoczysz i w natloku wydarzen, duzej aktywnosci to jest bardzo prawdopodobne ta karta wnosi spory niepokojj 2 - O czym myślisz Karta ta opisuje nasz świadomy umysł lub nasze ego, co myśli ono na temat opowieści i co sądzi na temat tego, czym jest opowieść w ostatecznej analizie. As buław ta karta wyraznie wiaze sie z poprzednia - poszukiwanie szansy uwazasz, ze teraz jest walsnei ten moment, za chwile mzoe byc za pozno -i intensywnie rozgladasz sie wokol 3 - Co otrzmasz Opisuje ona uwarunkowania fizyczne, w których znajdziemy się, jeśli nasza opowieść podążać będzie ścieżką, na której się obecnie znajdujemy. RYDWAN "zlapiesz" jakas szanse i ruszysz z nia do przodu, bedziesz ja realizowac wydarzenia moga szybko sie potoczyc 4 - Co czujesz Karta ta bada emocjonalne korzenie i fundamenty naszej obecnej sytuacji. Znajdziesz tutaj ukryte motywy emocjonalne. Rycerz Denarów nude, obowiazki i brak przyjemnosci z zycia, codzienny kierat oczywiscie -jestes obowiazkowa, ale moze myslisz "i co z tego mam..." 5 - Na co zasługujesz Karta ta pokazuje, czego oczekujemy w sferze emocjonalnej. Diabeł chcesz kusic i czuc sie pożadana 6 - Co mówisz Karta ta pokazuje, jak postrzegają nas inni i w jaki sposób wyrażamy siebie. 4 kielichów znuzenie brakiem efektow (wcaiz nie spotkalas tego/kogo, na czym Ci zalezy), zniechecenie Cie dopada 7 - Czym jesteś Elementy nas samych, które ukształtowane zostały przez fizyczne uwarunkowania naszego wychowania. Głupiec wieczne dziecko... jestes odpowiedzialna - ale moze nie lubisz odpowiedzialnosci, meczy Cie pragniesz wciaz czegos nowego, nowych doznan, chcesz byc bawiona, kuszoan, nowe zabwaki - zeby wciaz cos "atakowalo" zmysly, mysli ale jestes tez otwarta, jesli chodzi o mowienie o swoich potrzebach, jak i o wadach innych bez ogrodek 8 - Czego potrzebujesz Karta pokazuje, czego naszym zdaniem potrzebujemy, aby być szzcześliwymi na poziomie fizycznym. Innymi słowy, jakiego poziomu komfortu lub bezpieczeństwa psychicznego potrzebujemy, a także jakiego poziomu ryzyka. MOC okielznania emocji, zebys dobrze mogla wybrac droge w tym labiryncie 9 - Czego oczekujesz Karta ta pokazuje, czego oczekuje nasz świadomy umysł lub ego na przyszłość. 6 kielichów bardzo ladne potwierdzenie Glupca - mysle, ze czasy dziecinstwa byly dla Ciebie szczesliwe poszukujesz kogos, kto wezmie Cie pod swoja opieke - zeby czuc sie kochana i bezpieczna Lewa kolumna (6 - 4 - 7): Założenia-4 kielichów, Rycerz Denarów, GŁUPIEC tu widze Twoja ocene stanu obecnego - i postanowienie, ze w koncu zaczniesz nowe zycie podsuma 31->9 Pustelnik (Cesarz) to mi sie za bardzo nie podoba.... mozesz byc pozostawiona sama sobie, bez akceptacji bliskich/otoczenia Środkowa kolumna (2 - 1 - 3): Odpowiedzi-As kielichów, 5 buław, RYDWAN to As kielichow czy As bulaw?? mysle, ze sie na cos zdecydujesz i to sie bedzie dzialo... jesli to As kijow, to podsuma 13=Smierc/Cesarz sa dwie mozliwosci - albo obecny partner to zastopuje -albo wreszcie spotkasz tego jedynego Prawa kolumna (9 - 5 - 8): Oczekiwania.-6 kielichów, DIABEŁ, MOC tak, jak piszesz - powrot do tego jak kiedys bylo, i sila pozadania - chcesz zeby trwala suma 42->Sad(Kochankwie)/Kaplanka - Sad tutaj dla mnie to odrodzenie i tego chyba oczekujesz ale moze byc problem z realizacja-Kaplanka Rząd górny (6 - 2 - 9): Umysł- 4 kielichów ,As buław, ,6 kielichów troszke sie zapetlilas przez to wracanie myslami do przeszlosci, nie przegap tego, co przed Toba (moze juz widac jest) Rząd środkowy (4 -1 - 5): Emocje-Rycerz denarów, 5 buław, DIABEŁ probujesz je jakos trzymac na wodzy, ale puszczaja i ponosi Cie pozadanie oj, ktos mocno na Ciebei dziala Rząd dolny (7 - 3 - 8): Fizyczność- GŁUPIEC,RYDWAN,MOC mlodosc , dzialanie i sila jestes w swietnej kondycji duzo tu emocji, napiecia trzeba uwazac, zeby nie dac sie im poniesc do konca (choc to chyba bardzo lubisz i potrzebujesz tego) - poniewaz mozesz nie dostrzec jakichs waznych sygnalow troche je trzymac na wodzy otoczenie (rodzina/partner/znajomi) moga Cie zostawic na lodzie - Pustelnik wyzej, ale takze mozesz czuc potrzeba swobodnego decydowanai o swoim zyciu, niezaleznie od kogokolwiek i czegokolwiek, takiego "zerwania wiezow" 2 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 11 Lutego 2013 Dziękuję Ci Alatheo)) Tak, tam był As Buław, moje przeoczenie, źle wpisałam:) Masz rację, miałam szczęśliwe dzieciństwo, ale zawsze zyłam będąc zablokowana swoimi dość mocno wpojonymi zasadami, teraz chcę zacząć żyć naprawdę..Stąd tak wiele energii w kartach:))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 1 - Opowieść Karta przedstawia ogólny zarys rozdziału opowieści, w którym obecnie żyjemy. -5 buław Duzo sie owszem dzieje, ale niewiele Ci to tak naprawde daje. Checi, a nawet mozliwosci sa duze, ale... no wlasnie ale. Stopiec wyzej masz 6 Bulaw i te sa skutecznym dzialaniem przynoszacym sukces. Natomiast 5 Bulaw to energia wprawdzie bardzo duza, ale zblokowana. To czas, gdy trzeba jednak "jeszcze chwile" poczekac, aby moc wreszcie z rozmachem wykorzystac w pelni swoje mozliwosci dzialania. 2 - O czym myślisz Karta ta opisuje nasz świadomy umysł lub nasze ego, co myśli ono na temat opowieści i co sądzi na temat tego, czym jest opowieść w ostatecznej analizie. As buław Tak, myslisz nie tylko o impulsie, ale tez o impulsie ze strony mezczyzny. Upatrujesz w nim wprowadzenia ruchu w swoja zblokowana w tej chwili sytuacje. Wierzysz, ze on moze wiele tu zmienic. Jest potencjal, wiec teraz tylko ten jeden jedyny impuls i Ty juz bedziesz wiedziala, co zrobic. Ale chcesz miec pewnosc, ze to sie w ogole oplaca. Dzialanie. 3 - Co otrzmasz Opisuje ona uwarunkowania fizyczne, w których znajdziemy się, jeśli nasza opowieść podążać będzie ścieżką, na której się obecnie znajdujemy. RYDWAN Mysle, ze otrzymasz ten impuls i tym samym energie do dzialania. W tym momencie odrzucisz wszelkie wahania, rozwazania na bok i po prostu ruszysz z kopyta. Mysle, ze od dawna jestes juz do tego gotowa (5 Bulaw tylko czeka na to, aby je skutecznie wykorzystac), czekasz tylko na ten jeden jedyny impuls z zewnatrz. 4 - Co czujesz Karta ta bada emocjonalne korzenie i fundamenty naszej obecnej sytuacji. Znajdziesz tutaj ukryte motywy emocjonalne. Rycerz Denarów Ze jeszcze duzo pracy przed Toba, ze mozliwe w zasadzie jest wszystko i ze jak wytyczysz sobie cel to juz bedziesz nie do zatrzymania. Energetycznie Rycerz Monet odpowiada pod tym wzgledem Rydwanowi. Rycek rowniez wytrwale i z zapalem podarza do przodu, ku wyznaczonemu przez siebie celowi. Takze tu wiesz, ze jezeli masz jakiej konkretne cele i na czyms Ci zalezy to nikt i nic Cie tu nie powstrzyma. 5 - Na co zasługujesz Karta ta pokazuje, czego oczekujemy w sferze emocjonalnej. Diabeł Radosc z zycia, w calej krasie. Radosc z darow materii: dobrobyt, seks, dobre jedzenie. Cokolwiek, co daje Ci sie cieszyc Twoimi wszystkimi zmyslami. 6 - Co mówisz Karta ta pokazuje, jak postrzegają nas inni i w jaki sposób wyrażamy siebie. 4 kielichów Niewiele mowisz. Raczej to, co moglabys powiedziec, a w 4 Kielichach widzac, ze jest tego bogato i wylewnie, trzymasz dla siebie. A pamietaj... owoce, ktore sa dojrzale a leza... w koncu gnija. Wiec dziel sie z innymi, tym, co masz w sobie najlepszego. 7 - Czym jesteś Elementy nas samych, które ukształtowane zostały przez fizyczne uwarunkowania naszego wychowania. Głupiec No jestes osobka otwarta na wszystko, co niesie ze soba zycie. Nie zastanawiasz sie, czy za nastepnym zakretem aby nie spadnie Ci dachowka na glowe. Po prostu idziesz przed siebie i bierzesz wszystko, co zycie daje Ci w konkretnej chwili. Nie oceniasz, nie oczekujesz, jestes wolna od wyobrazen. 8 - Czego potrzebujesz Karta pokazuje, czego naszym zdaniem potrzebujemy, aby być szzcześliwymi na poziomie fizycznym. Innymi słowy, jakiego poziomu komfortu lub bezpieczeństwa psychicznego potrzebujemy, a także jakiego poziomu ryzyka. MOC Wiecej wiary w sile swojej kobiecosci, energii, mocy. 9 - Czego oczekujesz Karta ta pokazuje, czego oczekuje nasz świadomy umysł lub ego na przyszłość. 6 kielichów Spelnienia swoich marzen, ktore zycie kazalo Ci na jakis czas odlozyc na bok. Lewa kolumna (6 - 4 - 7): Założenia-4 kielichów, Rycerz Denarów, GŁUPIEC ---> suma IX Eremita; suma HB VIII Sprawiedliwosc Ja bym powiedziala, ze jeszcze, jeszcze, jestes na etapie darzenia ku... nowym mozliwosciom, poczatkowi, ale... na razie jeszcze nie wszystko masz do konca w sobie poukladane. Musisz jeszcze niejedna rozmowe sama ze soba przeprowadzic, niejeden raz zajrzec do swojego wnetrza i pozostac wobec siebie uczciwa. Pamietaj tez o wiernosc... wzgledem siebie samej. Otwiera sie przed Toba mozliwosc, aby zaczac wszystko od nowa i to tylko Ty zadecydujesz, jak to pojdzie. Środkowa kolumna (2 - 1 - 3): Odpowiedzi-As kielichów, 5 buław, RYDWAN ---> suma I Mag, suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Tu widac cos calkiem nowego. Mozliwy nowy zwiazek, nowa relacja i koniec takze starego. Ale jedno ale... zeby to moglo zaistniec stabilnie, pewnie, musisz CALKOWICIE zamknac za soba przeszlosc, zeby nie miec konkurencji w postaci np. meza, ktory wyskoczy jak krolik z kapelusza. Prawa kolumna (9 - 5 - 8): Oczekiwania.-6 kielichów, DIABEŁ, MOC ---> suma XX Sad; suma HB V Papiez Przede wszystkim stale w ryzach trzyma Cie Twoja przeszlosc. Malzenstwo? W Diable masz te ograniczenia, z ktorych musisz wyjsc, azeby uaktywnic caly potencjal, jaki daje Ci Moc... Abys mogla wreszcie zadzialac w zgodzie ze swoimi pragnieniami, mogla dac im dojsc do glosu. Zobacz, ze w podsumach tez masz karty rodzinne. Sad, Papiez. Takze mysle, ze tu moze sie kryc Twoja wola zmian... chcesz sie uwolnic od tego, zeby moc wreszcie kochac, byc kochana, zeby moc wreszcie dzialac w zgodzie z wlasnymi pragnieniami i... namietnoscia. Rząd górny (6 - 2 - 9): Umysł- 4 kielichów ,As buław, ,6 kielichów ---> suma IX Eremita; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Tu jakbys budzila sie ze snu. Dlugo Twoj umysl spal... Nie wykorzystywalas swojego potencjalu. Teraz powoli, powoli, zaczyna, impusl za impulsem odzywac sie to, co na jakis czasu usnelo, Twoje rozne pragnienia, pasje, talenta, ktorych moze dlugi czas nie uzywalas. W Eremicie widac, ze masz potrzebe, aby badac swoje wnetrze a podsum HB zacheca, abys poszla w tym na zywiol i siegnela po swoje najglebsze poklady pasji, hobby, tego, co kosza i zaufala sobie, swojej intuicji. Rząd środkowu (4 -1 - 5): Emocje-Rycerz denarów, 5 buław, DIABEŁ ---> suma XV Diabel; suma HB XX Sad i II Kaplanka Emocje. Tu wyglada tak, jakby budzilo sie w Tobie cos, o czym dawno zapomnialas. Moze zapomnialas juz, jak to jest kogos tak bardzo pragnac? Ale jeszcze nie do konca potrafisz dac temu wyraz, tak, jakbys tego chciala. Tu powinnas bardziej sobie zaufac i dac sie poniesc. Masz dobra intuicje i jezeli sie jej posluchasz to Cie nie zawiedzie. Rząd dolny (7 - 3 - 8): Fizyczność- GŁUPIEC,RYDWAN,MOC ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB IV Cesarz Twoja fizycznosc jest bardzo, bardzo. Mloda, pewno szczupla, zadbana i bardzo seksowna... a jednak... chyba zawsze masz sobie cos do zarzucenia, zawsze potrafisz wynalesc w sobie cos, co Ci nie lezy, lubisz pielegnowac w sobie jakies kompleksiki. Podsum HB radzi, zeby spojrzec na siebie poza emocjami (szczegolnie tymi negatywnymi) i popatrzec na siebie tak, jak oceniaja Ciebie inni, a jak widac po kartach... widza Ciebie duzo lepiej niz Ty sama siebie (ale mi sie rymnelo na kuniec). 2 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 11 Lutego 2013 SacralNirvana : budzę się ze snu:) To prawda...Prawdą jest tez fakt, że otoczenie lepiej mnie postrzega niż ja sama:))) Cytuj
Vivere Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 1 - Opowieść Karta przedstawia ogólny zarys rozdziału opowieści, w którym obecnie żyjemy. -5 buław kobieto o żywym, ognistym temperamencie jest to opowieść o Tobie, o tym, że odbywają się w Tobie przemiana, spierasz się sama ze sobą a jednocześnie tłumisz wewnętrzny konflikt. Opowieść o tym, jak uciekasz przed rutyną, poszukujesz czegoś, albo samej siebie( As buław) 2 - O czym myślisz Karta ta opisuje nasz świadomy umysł lub nasze ego, co myśli ono na temat opowieści i co sądzi na temat tego, czym jest opowieść w ostatecznej analizie. As buław myslę o jakimś nowym impulsie,który da mi pęd do działania – no dokładnie! Myślisz o nowym początku lub o nowej jakości. Podejmujesz wyzwania by ruszyło to co zastygło. Myślisz, że sama jesteś kreatorem własnego życia, więc odważnie należy korzystać z każdej szansy. 3 - Co otrzymasz Opisuje ona uwarunkowania fizyczne, w których znajdziemy się, jeśli nasza opowieść podążać będzie ścieżką, na której się obecnie znajdujemy. RYDWAN pójde do przodu jak burza, moje marzenia zaczną się realizować – pójdziesz tam gdzie chcesz, nic Cie nie powstrzyma. Zapowiada się nowy etap w Twoim życiu, taki dynamiczny. Odnośnie 5 buław – zwyciężysz sama nad sobą, poradzisz sobie z konfliktem, z wątpliwościami. Będzie bodziec (AS Bulaw) Odkryjesz swój cel (Rydwan) 4 - Co czujesz Karta ta bada emocjonalne korzenie i fundamenty naszej obecnej sytuacji. Znajdziesz tutaj ukryte motywy emocjonalne. Rycerz Denarów jestem poukładana mimo wszystko (sama jestem jednym wielkim paradoksem, z jednej strony roztrzepana, z drugiej poukładana jak mało kto),,wierna swoim ideałom i zasadom – i chyba o te ideały i zasady najbardziej tutaj chodzi – patrzysz na życie realnie, zdroworozsądkowo. Jesteś odpowiedzialna za to, czego się podjęłaś, za to co obiecałaś i skutecznie to realizujesz. Wszystkie te zobowiązania wymagają od Ciebie cierpliwości, skuteczności więc stoisz wytrwale przy tym- nie okazując emocji jakie w Tobie są ( 5 buław) a w Tobie aż wrze, bo chcesz inaczej ( As buław). 5 - Na co zasługujesz Karta ta pokazuje, czego oczekujemy w sferze emocjonalnej. Diabeł potrzebuję emocji, pokus,pożądania chcesz być czasami niegrzeczna – a ten Rycerz Denarów Cie trzyma 6 - Co mówisz Karta ta pokazuje, jak postrzegają nas inni i w jaki sposób wyrażamy siebie. 4 kielichów ciagle szukam...drogi dla siebie i to prawda, jestem stale z siebie niezadowolona, prę naprzód i naprzód, bo jeszcze niem odnalazłam swojego miejsca – to właśnie starałam się napisać w punktach wyżej. „Mówisz”, że jestem kobietą pełną rozterek i chyba pełną sprzeczności. Chcesz czegoś więcej, z nadzieją, że lepsze, bo to co już jest Ciebie nie cieszy. 7 - Czym jesteś Elementy nas samych, które ukształtowane zostały przez fizyczne uwarunkowania naszego wychowania. Głupiec mam w sobie duzo wewnętrznego dziecka, niegasnący optymizm i radość życia,wieczna wewnętrzna młodość jestes otwarta na wszystko to, co Ci życie przyniesie, poszukujesz nowych dróg ale może Ci brakować poczucia bezpieczeństwa i zdecydowania 8 - Czego potrzebujesz Karta pokazuje, czego naszym zdaniem potrzebujemy, aby być szzcześliwymi na poziomie fizycznym. Innymi słowy, jakiego poziomu komfortu lub bezpieczeństwa psychicznego potrzebujemy, a także jakiego poziomu ryzyka. MOC więcej siły i samozaparcia tak, siły by wziąc wszystko w garść, zapanować nad wątpliwościami, nabrać pewności siebie i konsekwencji w „iściu” do celu. 9 - Czego oczekujesz Karta ta pokazuje, czego oczekuje nasz świadomy umysł lub ego na przyszłość. 6 kielichów powrotu do stanu, gdy byłam bezgranicznie szczęsliwa – i bezpieczna może tez chcesz porzucić przeszłość, pozamykać rozdziały by zrobić miejsce na nowe cele Lewa kolumna (6 - 4 - 7): Założenia-4 kielichów, Rycerz Denarów, GŁUPIEC zakładam, że odnajdę jakiś sposób na siebie,że znajdę na siebie pomysł Środkowa kolumna (2 - 1 - 3): Odpowiedzi-As buław, 5 buław, RYDWAN będzie okazja by wyrwac się z rutyny i nabrać energii do życia Prawa kolumna (9 - 5 - 8): Oczekiwania.-6 kielichów, DIABEŁ, MOC jej, karty namietności....hmmm...tak, oczekuję relacji pełnej uczuć i namiętmnosci, spełnienia:) Rząd górny (6 - 2 - 9): Umysł- 4 kielichów ,As buław, ,6 kielichów jestem znudzona dotychczasowymi osiągnieciami,szukam czegoś nowego, co da mi wiele radosci Rząd środkowu (4 -1 - 5): Emocje-Rycerz denarów, 5 buław, DIABEŁ to co pisałam wyżej Twoje emocje są w konflikcie- jesteś poukładana a chcesz być niegrzeczna Rząd dolny (7 - 3 - 8): Fizyczność- GŁUPIEC,RYDWAN,MOC młoda, temperamentna, pełna namiętności 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Opowiem Wam historie..o kobiecie która żyła jakiś czas temu..W samej sobie pełna sprzeczności z którymi napotykała się na codzień ..Analizując sytuacje,rozgryzając na częście pierwsze..Żyła w swoim życiu bardzo dynamicznie,chwytając chwile życia,pragnąc spełnienia..godząc to wszystko z monotonia życia.. Jej myśli kłębiły się w okół tego jak gorące ma serce..Jak bardzo pragnie ciepła i miłości,że chce czegoś więcej od życia. Z nadzieją,że ten czas w końcu nadejdzie..Drgnie w jej serce,przyprawi o intensywne bicie.. Pomyślała,że jeżeli będzie dążyła do tego celu,pędziła i działała w tym kierunku to na pewno to otrzyma. Schowała swoje nadzieje głęboko w serce i kroczyła na przód przez życie nie poddawając sie.. Temu wszystkiego również towarzyszyly jej uczucia,że mimo ludzi którzy ją otaczają-brak jej tej odpowiedniej osoby.. Bo każdy ma swoje maski które zdejmuje z biegiem czasu.. Kobieta wiedziała co może ofiarować sobą,jaką być dla drugiego człowieka,ale nie pokazywała każdemu siebie. Ona miala świadomość na to,że nadejdzie ten odpowiedni czas. Kobieta zasługiwała na to by wszystkie ograniczenia i figle które kładzie jej los na drodze uległy zagładzie istnienia. Zasługiwała na to by uwolnic się z pętli tej bezradności. Mimo rozmyślań i gdybania pokazywała,że świetnie sobie radzi ,ceniła swoje cztery kąty,próbując znalezć to czego pragnęła bała się stracić swojej stabilizacji,nie sięgała po swoje pragnienia ponad wszystko.. Pewnie zadajecie sobie pytanie -kim jest ta kobieta? Otóż jest wszystkim i niczym. Doświadczona życiem z możliwościami rozpoczęcia każdej jednej z dróg o każdej chwili dnia i nocy, o każdej porze.. Naiwna jak dziecko,smiała i pełna nadzieji.. Kobieta potrzebuje wiecej samozaparcia i ujarzmienia w środku swoich pragnień niczym trener w cykru który ujarzmi swoje lwy zanim wyjdzie na Arenę by przedstawić swój spektakl. Oczekiwania jej to zwykły odruch serca za uczuciami które czuła dawniej gdy czuła,że kocha pełnym sercem,jest skora do poświeceń i wybaczeń. Uczuciem płomiennym pełnym namiętności,pasji-rzeczy które łączyły. Edytowane 17 Lutego 2013 przez GdzieTaIrlandia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi