demcia Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Idę w środę na rozmowę o pracę. Jak mi pójdzie? 1 karta: wrazenie jakie zrobię? 2 karta: jak wypadnie spotkanie? 3 karta: jaki bedzie wynik tego spotkania, czy dostanie tą pracę? 1 VIII buław - chyba dobre 2 cesarz - wyjdę na przywódcę? 3 królowa mieczy - hm raczej nie , no cóż Edytowane 10 Lutego 2013 przez demcia Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 demcia niestety, ale pytanie pierwsze nie jest zgodne z regulaminem działu interpretacji, ponieważ pytająca osoba czyli Ty nie jest w stanie ocenić obiektywnie jak zostanie odebrana... proszę o zmianę tego punktu w taki sposób by weryfikacja mogła być pewna i obiektywna. Demciu zapoznaj się z nowym punktem regulaminu IV. link: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Cytuj
demcia Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 skopiowałam , bo tak wygodniej już poprawiłam Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 To pytanie, które jest w tej chwili to jest to pytanie, które zadąłs kartom? Cytuj
ONYXT Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 1 VIII buław - zrobisz wrażenie osoby, która potrafi się dobrze i sprawnie komunikować, która ma potencjał do tego, aby rozwijać biznes pracodawcy cesarz i królowa mieczy - ja tu widzę pracodawcę (Cesarz) oraz Ciebie - wodę z powietrza, która dużo myśli, dużo mówi, ale trochę mniej robi, więc jeśli chcesz zdobyć tę pracę, warto pokazać pracodawcy praktyczną, konkretną stronę osobowości i wyeksponować zdolności menedżerskie 1 Cytuj
niiwa Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 wrazenie jakie zrobię? 8 buław jak wypadnie spotkanie? CESARZ jaki bedzie wynik tego spotkania, czy dostanie tą pracę? Q Mieczy Masz bardzo dużą szansę otrzymać tę pracę, możliwe, że trzeba będzie podjąć szybką decyzję. Q Mieczy ma wszystkie atuty i jest kompetentną osobą, która ma szacunek i poważanie - zależy jeszcze jaki to rodzaj pracy? Dla Q Mieczy jest dobra wszelka praca, w której ważny jest intelekt, rozwaga i doświadczenie, umiejętność zarządzania. Wygląda na to, że będziesz rozmawiać z szefem/Cesarz, uzna cię za sprytną osóbkę/8 buław. Powodzenia:) 1 Cytuj
demcia Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 To pytanie, które jest w tej chwili to jest to pytanie, które zadąłs kartom? tak to jest pytanie Cytuj
melyss Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 niby wszystko pieknie wygląd wynik Q - to jakby /jak cie zobaczą po spotkaniu / Jak cie ocenia nie czy dostaniesz pracę. Taki będzie wynik - ocena ciebie. Ale czy dostaniesz tą pracę to ja tu nie widze. posta jedno pytanie - czy dostane tą prac 1. co na tak 2. co na nie 3 wynik / czasem z trzech kart / ja tak pytam.. Cytuj
demcia Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 no niestety nie zadzwonili , pewnie był ktoś lepszy szukam dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi