Skocz do zawartości

Czy dojdzie dzisiaj do spotkania? dzisiaj zweryfikuję

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czekam dzisiaj na jedno spotkanie, ale na razie nie zapowiada się na nie. Nie zależy ono ode mnie, ale od innych osób. Już zaczynam się denerwować...

Wczoraj wieczorem zadałam przed snem pytanie: czy spotkamy się jutro?

Wyciągnełam dwa kielichy.

Pomyślałam, że tak, więc uspokojona poszłam spać.

Powinnam była może więcej kart wyciągnąć, no ale nie zrobiłam tego...

Czy te dwa puchary moga oznaczac, że nie dojdzie spotkania? Wiem, ze do konca dnia sporo czasu,a le ja juz pazkoncie gryzę. Dzisiaj wieczorem napiszę jak było

Napisano

jesli nie zyczeniowo - to powinno dojsc (jesli to spotkanie z kims Ci bliskim)

dwa puchary, dwa golabki, etc.

• Lubię to! 1
Napisano

Z lubianą osobą. No właśnie, mam nadzieje, ze nie życzeniowo. Byłam już zmęczona. Ale z drugiej strony chciałam, żeby wypaliło to dzisiaj. Aaa juz nie myślę.

Napisano

dwa puchary - to karta która mówi o spotkaniu, inicjatywa z tamtej strony. Więc jeśli nie twoje pragnienia więły góry nad Tobą to powinno do spotkania dojść. Dokładnie jak napisała alathea

• Lubię to! 1
Napisano

Spotkanie bardzo prawdopodobne, w 2 pucharów jest wola z obu stron.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Za mało kart. dołóż ze 2 karty, mi 2 pucharów sama w sobie jeszcze spotkania nie pokazała..

Napisano

dołożyłam wczesniej, zanim przeczytała post. Nie wytrzymałam. Ale jedną, teraz nie mam jak. Wyszła 3 buław. Wg mnie powinno dojść do spotkania, tylko to czekanie. czas sie kończy

• Maestro
Napisano
dołożyłam wczesniej, zanim przeczytała post. Nie wytrzymałam. Ale jedną, teraz nie mam jak. Wyszła 3 buław. Wg mnie powinno dojść do spotkania, tylko to czekanie. czas sie kończy

No tak, 3 buław to karta perspektywiczna, ale też i brama, facet stoi i patrzy na statek...Ja mam wrażenie, ze jemu coś wypadnie, ale to moja luźna myśl i życzę Ci, zeby doszło do spotkania:)

Napisano
No tak, 3 buław to karta perspektywiczna, ale też i brama, facet stoi i patrzy na statek...Ja mam wrażenie, ze jemu coś wypadnie, ale to moja luźna myśl i życzę Ci, zeby doszło do spotkania:)

a to nie jest tak, ze 3 bułw to juz raczej jakis ruch (2 buławy kojarzy mi się z czekaniem bardziej z planem w głowie). Pytam, bo ja baaardzo początkująca jestem, proszę wiec o wybaczenie:)

• Maestro
Napisano
a to nie jest tak, ze 3 buław to juz raczej jakis ruch (2 buławy kojarzy mi się z czekaniem bardziej z planem w głowie). Pytam, bo ja baaardzo początkująca jestem, proszę wiec o wybaczenie:)

Wiesz co, to zalezy od Twojego wyczucia, w 3 buław może być ruch, ale i wyczekiwanie na ten ruch, dlatego do tej karty ja zawsze coś dokładam..

• Lubię to! 1
Napisano

Tylko , że przy takim dokładaniu po czasie - to czasami szopki wychodzą. Inny czas położenia karty nie jest już tak wiarygodny. Bo ta trójka buław również może oznaczać Twoje oczekiwanie na wiadomosć od niego, która nadjedzie tylko nie wiadomo kiedy. Zakąłdając prawdziwośc tych kart - ja bym określił je jako Twoje oczekiwanie na spotkanie, które powoduje Twoje jakby opętanie tym. Według mnie - te karty jeszcze nie dają jako tako odpowiedzi.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Tylko , że przy takim dokładaniu po czasie - to czasami szopki wychodzą. Inny czas położenia karty nie jest już tak wiarygodny. Bo ta trójka buław również może oznaczać Twoje oczekiwanie na wiadomosć od niego, która nadjedzie tylko nie wiadomo kiedy. Zakąłdając prawdziwośc tych kart - ja bym określił je jako Twoje oczekiwanie na spotkanie, które powoduje Twoje jakby opętanie tym. Według mnie - te karty jeszcze nie dają jako tako odpowiedzi.

Też uważam, że dokładanie kart po czasie jest bez sensu;)

Napisano
Wiesz co, to zalezy od Twojego wyczucia, w 3 buław może być ruch, ale i wyczekiwanie na ten ruch, dlatego do tej karty ja zawsze coś dokładam..

Też uważam, że dokładanie kart po czasie jest bez sensu;)

bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Też wydawało mi się dokładanie dzisiaj takie trochę po czasie, ale pokusiłam się. na przyszłość będę wyciągała co najmniej 3 karty.

WERYFIKACJA

Spotkanie odbyło się:) Prawie rzutem na taśmę, w ostatniej chwili. Nie zależało ono od mojej woli, ani tej osoby, ale od osób trzecich. Co nie znaczy, ze ja nie czekałam na tę możliwość. Tym bardziej miło się dowiedzieć, że w tej dwójcie pucharów jest oczekiwanie dwóch stron:) Było bardzo sympatyczne, fajnie się rozmawiało, dłużej niż się spodziewałam.

Wszystkim bardzo dziękuję:)

Napisano

mnie to nie przeszakdza i sprawdza sie

tyko, ze teraz wyglada na to, ze pierwsza karta to mogly byc pobozne zyczenia

3 kije jest karta otwarta, po niej moze byc spotkanie, ale nie musi

pokazala nie tyle wynik, co stan biezacy/bliska przyszlosc

byc moze istotne jest wlasciwe skupienie sie na tym, o co pytamy karty - bo inaczej moga po prostu pokazac "tu i teraz"

edit: nie widzialam Twojego wpisu, emilr

milo, ze spotkanie sie odbylo

dzieki za weryfikacje :)

Napisano

ja przy tej tróje buław byłam bardziej spięta. Niby juz zrezygnowana i pogodzona, ale gdzieś tam sie kotłowało w myślach; a może jednak? Czułam, że lepiej byłoby dzisiaj, bo na swieżo o pewnych sprawach można było powiedzieć, a juz jutro to tak i naczej by było.

Dwa puchary wczoraj wyciągnełam bardziej na luzie, byłam raczej obojętna (moze to za duzo napisane, po prostu miałam cheć, ale nie miałam ciśnienia ze musi jutro koniecznie to spotkanie odbyć)