nirva2991 Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 jak przebiegnie dzisiaj spotkanie z Y 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie baardzo zastanawia mnie tutaj 3 mieczy pośrodku tych kart . Może jakieś lepsze poznanie siebie ? Cytuj
nirva2991 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 na razie się na to nie zapowiada ale okaże się później Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lutego 2013 Maestro Napisano 11 Lutego 2013 Może będziecie się sobie zwierzać, opowiadać o tym co Was boli? Tak ogólnie to spotkanie przyjacielskie, miłe, spokojne;) Cytuj
Davisa Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 jak przebiegnie dzisiaj spotkanie z Y 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie baardzo zastanawia mnie tutaj 3 mieczy pośrodku tych kart . Może jakieś lepsze poznanie siebie ? Oj, chyba odsuniesz się od Pana... Jakbyś usłyszała/zobaczyła/dowiedziała się o czymś niefajnym.... Inna babka? Cytuj
Kędry Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 jak przebiegnie dzisiaj spotkanie z Y 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie baardzo zastanawia mnie tutaj 3 mieczy pośrodku tych kart . Może jakieś lepsze poznanie siebie ? W tym umiarkowaniu może odbyć się z opóźnieniem Inny wariant - odbędzie się w miłej, przyjacielskiej atmosferze. Każdy na spokojnie wypowie swoje racje. 1 Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 a jest mozliwosc, ze spotkanie odbedzie sie w wiekszym gronie? np., ze on przyjdzie z kolega lub kolezanka? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Może dowiesz się czegoś, co będzie niemiłe, zaskoczy Cię, ale ogólnie spotkanie będzie miłe, spokojne. Może jakaś osoba dojdzie i nie będziecie tylko we dwoje... Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB XX Sad i II Kaplanka Ja mysle, ze owszem, spotkanie odbedzie sie, ale mozesz sie na nim dowiedziec cos, co bedzie wymagalo glebszego oddechu i moze nawet kompromisu z Twojej strony. 3 Mieczy to takze wyjasnienie czegos albo oczyszczenie jakiegos tematu, moze gdzie cos nie jest jasne do konca. Umiarkowanie to karta zadowolenia, ale tez potrzeby kompromisow, wyjscia drugiej osobie na przeciw i nagiecia nieco oczekiwan wlasnych do czekiwan tej drugiej strony, taki srodek trzeba znalesc. Sprawiedliwosc w podsumie moim zdaniem rowniez wskazuje na szczera rozmowe, ale i potrzebe odizolowania sie nieco od emocji w trakcie tej rozmowy. I masz w HB Sad i Kaplanke. Ogolnie nie nastawiaj sie na nic, zobacz, co sie bedzie dzialo, zaufaj swojej intuicji, ogolnie ona odpowiednio Cie pokieruje. Takze... spokojnie, na luzie, coby nie wyplynelo na wierzch... spojrz najpierw na to z dystansem, sa duze szanse, zeby jednak z tego spotkania wyjsc z zadowoleniem... 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Hmm spotkanie albo w większym gronie - co Tobie na poczatku się niespodoba, ale później jednak okaże sie, ze nie było żle. Lub miejsce nie będzie Ci odpowiadało na poczatku, będziesz liczyła na bardziej intymne miejsce spotkania, a spotkacie sie tam gdzie jest dość dużo ludzi i to wybije Ciebie z fajnego nastroju na chwilę, ale później wszystko się unormuje Pozdrawiam ciepło 1 Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) a pan ma zone? albo stala partnerke? 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie=> 30=>Sprawiedliwosc(Cesarzowa) .......Wieza........Gwiazda ..............Moc (11->2 Kaplanka) Edytowane 11 Lutego 2013 przez alathea 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Ogólnie to on jest baardzo szczery ze mną i widać ,że ma bardzo "czyste " intencje . Nie ma partnerki . Co do weryfikacji , to zaskoczyły mnie te 3 mieczy było bardzo miło i sympatycznie a te 3 miecze pewnie oznaczało to , że było baaardzo ślisko ... bo pojechaliśmy na ruiny zamku i potem dużo spacerowaliśmy glebę zaliczyłam 3 razy dziękuję Wam wszystkim Cytuj
iridos Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 to jeszcze napisz jak mozesz czy to spotkanie dlugo trwalo ewentualnie czy cos tam sie lalo Cytuj
nirva2991 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 od 16:40 i przed chwilą wróciłam i odpaliłam ezo od razu nic nie piliśmy , w sumie to chodziliśmy cały czas . Był to baaardzo długi spacer (4 h) . Tylko ja myślałam , że się zabiję i nogi sobie połamię , bo tak było ślisko miejscami Sami cały czas byliśmy . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 He he he czyli 3 Miecze - 3 razy Twój tyłeczek "przybity" klapsami o glebke. Wiem wiem, nie śmiej się dziadku z czyjegoś upadku.:* Nie mogłam się oprzeć - wybacz.:* Cytuj
iridos Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 czyli umiar tu na długie spotkanie a nie na jego oczekiwanie dzieki za weryf Cytuj
Davisa Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 A mnie się tu kojarzy 3 mieczy i Umiarkowanie z próbą zachowania równowagi :-) Fajna ta weryfikacja. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Nie no...ja oczywiście z tym tyłeczkiem przybitym 3 razy klapsami to żartowałam ... A tak serio teraz ~ 3 kielichy , 3 mieczy , umiarkowanie w moich wyliczeniach suma Moc 3 Kielichy to radosny czas spędzony z Panem, było milusio...a 3 mieczy & Umiarkowanie to jak dla mnie po prostu dłuuugie szczere rozmowy - no czas spędzony na pogawędkach...(mnie 3 Mieczy już nie raz pokazała właśnie takie rozmowy - mega szczere, mówi się wtedy otwarcie, nawet o tych rzeczach "niewygodnych" dla siebie).... A suma Moc - jak dla mnie tutaj właśnie pokazała "witalność" - aktywność fizyczną (dłuuugi spacer i walkę z "przeciwnościami" - właśnie z tym że było śliiiisko i ziiimno )... Tak to widzę ja... Pozdrawiam Słoneczka Forumowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi