Skocz do zawartości

Celcik na kolegę

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Spotkałam dzisiaj kogoś, kogo dawno nie widziałam..Spotykamy się tak co rok, dwa..zapomniałam już o tej znajomości...Linkinia położyła celta na tę znajomość na pół roku:) Dziękuję:)

Ja w związku, on nie, to tak dla informacji..

1.to jest - Wisielec - raz, że znajomość w zasadzie wisi, druga kwestia, że wisielec potrafi też coś wywrócić w życiu, więc kto wie?

2. Krzyżuje się - 10 pucharow, giermek mieczy - albo moja rodzina, albo (bardziej się ku temu skłaniam) moje miejsce pracy i problemy z rozmowami, bo ciągle jest szał niebieskich ciał (dobrze, że na forum da się pisać:lol:)

3.Nastawienie - 10 mieczy, 2 puchary - nastawienie na spotkanie, na konkretną zmianę, nowy etap

4. Świadomosc - Diabeł - kusi ta znajomość, ponadto chyba mu się podobam

5. Podświadomosc - Świat albo odległość, albo otwarcie się na siebie

-6. Mija 4 mieczy zastój relacji

- 7. Nadchodzi - Koło, 8 buław -tu chyba zostanę zaskoczona ilością kontaktów, coś się szybko wydarzy, w zasadzie to już gdzieś zostało zapoczątkowane

8. Obawy - Mag - że jest ktoś inny, że to będzie chwilowe

9.Nadzieje - Krol denarow (wyj.smierc, gwiazda) - mam wrazenie, ze tu coś może być poważniejszego, ale za jakis czas

10. Otoczenie sprawiedliwosć - otoczenie poowduje, że ja obiektywnie oceniam sytuację, bez unoszenia się do nieba

11. Wynik - krolowa pucharow, kaplan, rycerz pucharow -suma Siła, wg HB Kapłan

chyba ja pomiędzy dwoma męzczyznami, nie wiem, może w ciagu tego półrocza zacznie się bardziej romansowa relacja??

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Otóż wisielec doskonale obrazuje sytuację zaistniałą między Wami. Ty zajęta więc być może dlatego z rezerwą podchodzisz do zaistniałej sytuacji. A Pan - no cóż może to wyczuwa i skutecznie blokuje. Twoją izolację może też pogłębiać sytuacja w miejscu pracy- ciągłe zabieganie i brak czasu nie sprzyja pogłębianiu więzi.

Wewnętrznie czujesz, że z tym fantem przyjdzie coś zrobić. Zaczynasz nawet rozpatrywać całkiem fajną relację - kto wie, czy nie zburzysz swoich oporów wobec Pana (10 mieczy bardzo często rozpatrywane jest w kategorii wieży).

Zakazany owoc bardzo smakuje w tym diabełku - trudno się oprzeć.....,

W świcie mogą dzielić Was spore kilometry - pan może być nawet za granią, ale to przecież nie przeszkadza by otworzyć się na nowe możliwości, wspólne celebrowanie życia.

Mija zastój, poczucie opuszczenia. Zalecane jest zachowanie spokoju i takie przeczekanie - czasami los za nas zdecyduje

Nadchodzi nowy etap- kolejna część łamigłówki w Twoim życiu uczuciowym nieoczekiwanie ożywi się. Możesz otrzymać niespodziewane wiadomości, które spowodują, że Twoje serce zabije mocniej - coś ruszy w tej materii.

Obawy - wydaje mi się, że tą nową relację postrzegasz przez pryzmat takiej "bańki mydlanej" - bardzo kolorowej, która jednak w każdej chwili może pęknąć, ulotnić się. Pozostaną tylko wspomnienia

Nadzieje - coś może zaistnieć, ale nie na tę chwilę. Tutaj potrzeba czasu, który działa na korzyść

Twardo stąpasz po ziemi, jesteś obiektywna w osądach, uczciwa.

A co na przyszłość - jakieś zmiany w relacji damsko - męskiej - coś tu nie czuję tych kart

• Lubię to! 1
Napisano

1.to jest - Wisielec ---> HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Tak, znajomosc tkwi w martwym punkcie. Cos idzie nie tak. HB to XII Wisielec i III Cesarzowa. Wiec mozliwosci sa, potencjal jest, moznaby cos wiecej z tego wykrzesac, ale trzeba by zaczac... odpowiednio inaczej dzialac. Zmienic taktyke.

2. Krzyżuje się - 10 pucharow, giermek mieczy ---> suma IV Cesarz; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag

A ja po Cesarzu sklaniam sie w kierunku rodziny i meza. Mozliwe, ze w powietrzu jakas klotnia wisi albo potrzeba wyjasnienia czegos, co nie do konca jest jasne. Ogolnie zalecana jest uwaznosc i dzialania konkretnie do sytuacji. Nie bagatelizowac tego, co sie dzieje, dzialac sprytnie i z wyczuciem.

3.Nastawienie - 10 mieczy, 2 puchary ---> suma 0 Glupiec; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Chcesz zamknac za soba pewne sprawy. Masz dosyc tego bezruchu, martwoty teraz, chcesz zaczac zapisywac nowa karte swojego zycia a jednak nie do konca mozesz. I znowu w podsumie HB masz XII Wisielca i III Cesarzowa. Cos potrzeba by tu radykalnie zmienic, zeby zmiany (na lepsze) staly sie mozliwe.

4. Świadomosc - Diabeł ---> suma HB XV Diabel i VI Kochankowie

Jestes swiadoma swoich ograniczen, ze nie do konca jestes wolna w podejmowaniu decyzji i w swoich dzialaniach. Musisz pozbyc sie tego wszystkiego, co Cie na ten moment ogranicza, aby moc wreszcie swobodnie wejsc na droge decyzji swojego serca.

5. Podświadomosc - Świat ---> suma HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Podswiadomie szukasz szczescia i tego, czego Ci do szczescia brakuje, wlasnie tam, dalej, w drugim czlowieku. A prawda jest taka, ze szczescie masz juz w sobie: Ty, Twoje dziecko, Twoje zycie. Reszta (nawet mezczyzna) to tylko dodatki. Zrozum to calkowicie a staniesz sie w pelni Cesarzowa, kobieta szczesliwa, ktora o nic nie musi zabiegac. Ona juz ma i ona ciagle dostaje... bez lazenia za tym, bez proszenia, bez zabiegania o to. Los sam jej szykuje to, co najlepsze. Plodna ziemia wydaje plony.

-6. Mija 4 mieczy ---> suma HB IV Cesarz

Czas przygladania sie sobie, rowniez sobie nawzajem i ukladania sobie wszystkiego, badania gruntu itd. Teraz przyszla pora na konkretne dzialania. Zebrac wszystko razem i zrobic z tego uzytek. ;)

- 7. Nadchodzi - Koło, 8 buław ---> suma HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Oj bedzie sie dzialo, bedzie. Widac, ze machina zostala puszczona w ruch i nie sposob jej zatrzymac. Przed Wami czas bardzo aktywnych spotkan, dzialan, ale tez i niepewnosci. Bedziecie siebie lepiej poznawac i czasem byc moze najdzie Cie taka zaduma, czy rzeczywiscie tego chce, czy to on, czy warto? Wazne wtedy, abys dala sobie te chwile na przemyslenia i dzialala zawsze w zgodzie ze soba.

8. Obawy - Mag

Ze pan Cie zmanipuluje, ze uzyje jako zabawki, na chwile, do swoich celow i naprawde nie podejdzie do tego wystarczajaco powaznie, z szacunkiem. Ze jego ego i oczekiwania przyslonia mu Ciebie i Twoje potrzeby.

9.Nadzieje - Krol denarow (wyj.smierc, gwiazda) ---> suma V Papiez, suma HB III Cesarzowa

Ze uda Ci sie calkowicie wydostac spod wplywu meza i zaczac dzialac w kierunku nowych brzegow, horyzontow, pozbyc tego wszystkiego, co Cie na ten moment ogranicza i nie pozwala spojrzec glebiej na niektore sprawy. Cesarzowa jednak mowi, ze tak naprawde sa juz wszelkie podstawy ku temu, abys juz teraz cieszyla sie tym, co niesie ta znajomosc i nie czekala na przyszlosc, juz teraz sa mozliwosci.

10. Otoczenie sprawiedliwosć

Otoczenie, nie tylko, ze realnie postrzega te sytuacje, co tez nawet z takim dystansem i na chlodno. Uwazaja, ze jako matka, kobieta juz ze staze malzenskim itd. powinnas byc rozsadniejsza i patrzec trzezwo na zycie. Nie daja Ci chyba zbytnio prawa do szalenstw czy zakochania, kierowania sie sercem.

Tu moga byc spotkania, widac wzajemna adoracje, moze tez poglebienie tej relacji. Jednak podsum HB zaleca, aby starac sie burzyc pewne ograniczenia, ktore jednak sa i moga powodowac zastoj w rozwoju Waszej relacji. Z Twojej strony widac tu zaangazowanie i widac, ze na tej znajomosci bedzie Ci zalezalo.

Napisano

1.to jest - Wisielec - teraz jest potrzeba czasu, spojrzenia na sprawe z innej perspektyw poszukania glebszego znaczenia kazdego gestu ze strony pana

2. Krzyżuje się - 10 pucharow, giermek mieczy - to ze niby wszystko juz na tej plaszczyznie zostalo osiagniete i klaruja sie sytuacje do pewnych rozmow

3.Nastawienie - 10 mieczy, 2 puchary -nastawienie dosc pesymistyczne bo to bo tamto... ale w sumie jakby cos to herbatke bys wypila ;)

4. Świadomosc - Diabeł - kusi ta znajomość, czujeci sie ze soba z zyci

5. Podświadomosc - Świat - wiele spraw trzeba by zakonczyc zmienic pewne sprawy, relacja ma sens ale nie na ta chwile

6. Mija 4 mieczy - to bardziej takie walczenie ze soba, wychodzenie z dolka do ktorego samemu sie wpakowalo

7. Nadchodzi - Koło, 8 buław -sytuacja przez ktora kontakt wzrosnie, a raczej jego intensywnosc

8. Obawy - Mag - ze koles sie szybko wypstryka jak zobaczy ze nie jestes latwa i zabraknie jemu pomyslow do dzialania

9.Nadzieje - Krol denarow (wyj.smierc, gwiazda) -na to ze bedzie fundamentem twojego lepszego zycia

10. Otoczenie sprawiedliwosć - otoczenie poowduje, że ja obiektywnie oceniam sytuację, bez unoszenia się do nieba

SZansa na relacje ale po tym rycerzu to moze byc przelotna

• Lubię to! 1
Napisano

Ja w związku, on nie, to tak dla informacji..

1.to jest - Wisielec - no tak jak napisałaś znajomość wisi - nie rozwija się. Cały czas jest jaka jest

2. Krzyżuje się - 10 pucharow, giermek mieczy - no krzyżuje się Twoja rodzina i niepozałatwiane sprawy. Ty masz chyba ciągle coś na głowie a związku z tym trochę czasu mało .

3.Nastawienie - 10 mieczy, 2 puchary - nastawienie na nadanie kształtu relacji

4. Świadomosc - Diabeł - kusi ta znajomość, ponadto chyba mu się podobam - oj bardzo kusi .

5. Podświadomosc - dla mnie tutaj jest chęć otwarcia się na siebie , lepszego poznania.

-6. Mija 4 mieczy zastój relacji

- 7. Nadchodzi - Koło, 8 buław -tu chyba zostanę zaskoczona ilością kontaktów, coś się szybko wydarzy, w zasadzie to już gdzieś zostało zapoczątkowane - no ruszy do przodu , może i nawet zaczniecie się spotykać.

8. Obawy - Mag - że Pan będzie czerpał korzyści tylko dla siebie i będzie patrzał na relację tylko pod jednym kątem

9.Nadzieje - Krol denarow (wyj.smierc, gwiazda) - że pan okaże się taką osobą jaką sobie wyobrażasz .

10. Otoczenie sprawiedliwosć - nie idealizuj wszystkiego . trzeba kilka razy na chłodno wszystko przekalkulować zanim się coś zrobi .

11. Wynik - krolowa pucharow, kaplan, rycerz pucharow -suma Siła, wg HB Kapłan - Pan będzie czarował i uwodził. Czy będzie coś poważniejszego to będzie zależało od Ciebie .

• Lubię to! 1