agaMAJ Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 nowy program partnerski ;D 2buławy ---10 denarów--4 miecze po pewnym czasie nawet większe niż się spodziewam? 2 bułąwy to to owo partnerstwo, 10 den zysk a 4 mieczy w kwesti kasy to podobno zysk po pewnym czasie i to większy niż się spodziewamy heheh aż za śliczne te karty Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 da Ci stabilizacje, spokoj w zwiazku - ale uczuciowo to sie wychlodzi, powowlutku Cesarz na wyniku... moze jednak pana bedzie na wierzchu nie lubie 4 mieczy w kartach na zwiazek Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 ale to na kase, biznes a nie związek )program partnerski który ma mi zapewnić zysk z bloga, którego prowadze Cytuj
Vivere Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 na zysk lepsza byłaby 9 denarów, wg mnie. 10 denarów to dla mnie manie a nie zarabianie. Ta 4 mieczy na końcu tez mnie optymizmem nie napawa. W 4 się za dużo nie zadziewa ( przestój). Dla mnie te karty nie są jakies Hurra -super. Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 hahaha ale sie wkrecilam zysk jest w 10 denarow, mysle ale 4 mieczy wrozy zastoj Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 No ja w tych kartach widze zysk zastopowany/wstrzymany przez pewnego Pana póki co... Jest rozglądanie się za zyskiem - wyczekiwanie nań...ale wsio stopuje 4 Mieczy... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Ja myślę, ze na tą chwilę nie znasz dokładnego dzialania tego programu i dopiero go odkrywasz. Program ten kusi dużymi zyskami, które wg Ciebie dały by Ci nawet bezpieczenstwo finasowe - jednak niestety nie bedzie tak kolorowo i o ile wg sie zdecydujesz zysków zbyt wielu nie przyniesie. Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 No będzie decyzja o współpracy, ale ja to czuję tak jakby zyski inne niż samo w sobie "dołączenie do programu" za tym nie szły, ale powinnaś być zadowolona, bo faktycznie da to bardziej taką hm... ochronę interesu i stabilizację i to w tym upatruje największą korzyść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi