Ewitta Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Na 4 miesiące (licząc z lutym). Postawiłam, bo już mam mega doła z tym szukaniem intratnej posady. Ambicje swoje, a realia swoje. Ale karty wyszły optymistyczne, więc jest jakaś nadzieja na ciepłą posadkę dla mnie, jak sądzę. Bałam się postawić, żeby się bardziej nie zdołować, jakby jakieś mroki wyszły. Jak coś namotałam, to proszę o korektę. 1. To jest - Paź kielichów 2. Krzyżuje się -Paź denarów] Wyszły pazie, bo i ja jestem nieopierzona, zaraz po studiach, mam duże chęci i ambicje. Staram się, by coś znaleźć. Robię teraz praktyki i czekam na oferty stażu, a nuż coś się trafi. 3. Nastawienie - Królowa mieczy Nie mogło wypaść nic innego. Biję się z myślami, wciąż analizuję, często dopada mnie gigantyczny dół. 4. Świadomość - As buław Ale pomimo doła i okoliczności wiem, że muszę działać i nie poddaję się. 5. Podświadomość - Świat Nie bardzo rozumiem. Podświadomie widzę szereg możliwości? 6. Mija - 4 miecze Uff... Mija zastój i stagnacja. 7. Nadchodzi - 8 buław Niespodzianka, akcja, w końcu los się odmieni. 8. Obawy - 10 buław Że nie podołam, w końcu się załamię. 9. Nadzieje - 9 kielichów Nadzieje na stałą posadę i stanięcie na nogi. 10. Wynik - 10 mieczy, 4 buławy, 8 monet Będzie praca. ?? Edytowane 11 Lutego 2013 przez Ewitta Cytuj
iridos Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 a praca wykonywana w domu możliwa? chociaż tu mógłby byc i etat ale nie szybko i w momencie kiedy juz stracisz nadzieje Cytuj
Ewitta Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 W domu niemożliwa. Chyba, że skręcanie długopisów, ale nie piszę się na to. Cytuj
iridos Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 nie no za to to pewnie na kawkę sie nie wyrobi ciężki czas jeszcze ale widać ze intensywnie będziesz szukać Cytuj
ONYXT Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 1, 2, 3, 4 - sama wiesz najlepiej 5. Podświadomość - Świat Podświadomie szukasz ciepłej posady, otoczonej murem, nad którą czuwa słońce, stabilnej, bezpiecznej pracy - bardziej bezpiecznej niż intratnej (choć dobre wynagrodzenie jest jednym z ważnych "zabezpieczeń") 6. Mija - 4 miecze Twoja postawa wobec pracy, której szukasz wkracza na szersze pola. Możesz brać pod uwagę możliwości, jakich wcześniej nie brałaś. 7. Nadchodzi - 8 buław Niespodzianka, akcja, w końcu los się odmieni. 8. Obawy - 10 buław Że lęk przed tym, jak zostaniesz przyjęta, powstrzyma Cię przed działaniem albo porozumieniem z potencjalnym pracodawcą. 9. Nadzieje - 9 kielichów Na spełnienie w pracy 10. Wynik - 10 mieczy, 4 buławy, 8 monet Postępuj roztropnie. Bierz pod uwagę przyszłość, a nie tylko dzień dzisiejszy. Nawet jeśli praca będzie Ci się wydawała na początku mało atrakcyjna, popatrz na nią przez pryzmat przyszłego spełnienia. Tak, podejmiesz pracę, na początku możesz być niezadowolona, ale z czasem znajdziesz sposób, aby się w niej spełniać i dobrze zarabiać. Cytuj
alathea Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) w 3. i 10. mogly te Twoje doly wyjsc zmien nastawienie nadzieje widac w 4 kijach, to moze byc jakas korporacja, ale na poczatek to praca Kopciuszka tam bedzie Edytowane 11 Lutego 2013 przez alathea Cytuj
Vivere Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 nie wiem na jaki okres ten celt. Myslę, że jak nie zaniedbasz to cos się wkrótce zadzieje - wiec działaj w tych 8 buław. byłaś w 4 mieczy - zastój a 10 mieczy ( po 8 buław) szybka akcja i problemy przeminą. 8 monet - jakis staż ? Cytuj
Ewitta Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 nie wiem na jaki okres ten celt. 4 miesiące (z lutym). No działam, działam. Cytuj
bridaa Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 widać Twoje działanie, rozkładanie sieci, ale pracy nie bardzo ,może dopiero po tych 4 miesiącach, bo jakby nie było na końcu jest ta 8 den przy 4 pałek, wykorzystaj czas 8 buław Cytuj
Ewitta Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Dostałam ofertę stażu. Poszło naprawdę szybko. Jestem zadowolona i lekko przerażona, bo nie spodziewałam się, że dostanę TAKI staż. Ale dam radę. Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji. Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 i rzeczywiscie, jakas duza firma? a w ogole - to gratulacje! Cytuj
iridos Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 gratulacjeeeeeeee i dzięki za weryfikacje i powodzeniaaa Cytuj
Vivere Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Dostałam ofertę stażu. Poszło naprawdę szybko. Jestem zadowolona i lekko przerażona, bo nie spodziewałam się, że dostanę TAKI staż. Ale dam radę. Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji. bardzo ładnie Ci to karty pokazały. Gratuluję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi