Shoni Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Witam jest to sen mojej koleżanki, która bardzo chce wiedzieć co ten sen oznacza bo jest to dla niej ważne =] proszę pomóżcie! ;D dla wyjaśnienia: Marcin - chłopak w którym się zakochała jednak on jej nie chce, nie interesuje się ją w ogóle..bardzo długo już ze sobą nie gadali.. "Byłam z siostrą w galeri białej , siedzialyśmy na jakiś krzesłach. Nagle zobaczyłam marcina. pomylil moje imie z jakąs patrycją i nagle zaczal mowic sam do siebie ze pomylily mu sie imiona czy cos. zostawilam swoja siostre i poszlam sie przejsc z marcinem. temat nie ustawal, strasznie duzo rozmawialismy ( co jest dziwne bo nigdy nie moglam za bardzo znalesc z nim tematu, a tym bardziej na zywo ) Nagle nastepna scena: kino.. siedziala obok mnie przyjaciolka i nagle Marcin pojawil sie na jej miejscu, znowu zaczelismy duzo rozmawiac , powiedział ze wtedy w bialej umowil sie z kolezanka ale ona chyba nie przyszła, pamietam jeszcze ze mowil ze bardzo dobrze sie uczy i chodzi na dodatkowy angielski. nagle sen sie urwał.. nie wiem czy ma to jakies znaczenie , ale mial zoltą bluze. Nie gadalam z nim od dawna, ale wczoraj go widzialam przez okno, wiec moze dlatego mi sie przyśnil ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Witam sen oznacza ich problemy z komukacja stad te pomylone imie i ten angielski. Ciezko im sie dogadac. Kino oznacza, ze twoja kolezanka nie umie podjac decyzji w sprawie tego chlopaka, nie umie zorientowac sie w sytuacji, nie wie co on do niej czuje, moze troche zyje zludzeniami. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts