Skocz do zawartości

jak on będzie się teraz zachowywał w stosunku do mnie ? . weryfikacja będzie .

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak X będzie się teraz zachowywa w stosunku do mnie?

As Buław, 2 Puchary, 3 Puchary ---> Cesarz

No jak widać widzieć się będziemy, czy tam spotkać, w większym gronie, jakieś imprezy wspólne, czy przesiadówki coś, będzie miał takie "przebłyski" trochę.. Czasami będzie taki nie wzruszony, a czasami coś tam może do mnie próbować gadać i być miły ;)

Jak będzie reagował na to że będę trochę go olewać, i za bardzo nie zwracać uwagi na niego? (czyli nie okazywać zainteresowania większego)

As Buław, 6 Pucharów, 3 Denary ---> Siła

Będę mu się przypominać, i jakieś sprawy związane ze mną co jakiś czas.. Chyba ciężko byłoby mu o mnie zapomnieć.. Ale może coś tam będzie próbował ;) Żebym uwagę zwracała.. No kurcze nie wiem..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak będzie reagował na to że będę trochę go olewać, i za bardzo nie zwracać uwagi na niego? (czyli nie okazywać zainteresowania większego)

Nie wiem czy powinnam interpretować...:)

Ale...

Jak chcesz Pana olewać - i liczysz na to że to wzmoże Jego aktywność w Twoją stronę to...się zawiedziesz...

Widać że jesli tak postepować będziesz ~ Pan zwróci się do innej Pani, tej którą już zna i coś Go łączyło z Nią...

Napisano (edytowane)

Jak X będzie się teraz zachowywa w stosunku do mnie?

As Buław, 2 Puchary, 3 Puchary ---> Cesarz

Będą spotkania towarzyskie, które nie w pełni mogą Cię satysfakcjonować - w cesarzu jakbyś liczyła na to, że Pan w końcu podejmie poważniejsze kroki.

Jesteś przekonana, że tym sposobem wyzwolisz w panu jakiś impuls i bardziej będzie się starał odwzajemnić Twoje uczucia - ale tu możesz się przeliczyć - pan może Twoje zachowanie uznać za dziecinne - i zwrócić się w kierunku pani, z którą łączą go np. wspólne pasje zawodowe, zainteresowania.

SS "Mewy krążą wokół statku szukając pożywienia" - nic tym zachowaniem raczej nie wskórasz , liczysz na to, że Pan będzie oczekiwał na Twoje zainteresowanie - taką jakby trochę jałmużnę. Chciałabyś, aby czuł się uzależniony od Ciebie.

Przemyśl dokładnie swoje motywy i pobudki, abyś potem nie żałowała. Nikt nie lubi czekać na resztki.

Edytowane przez Kędry
  • Lubię to! 1
Napisano

Dalej stosujecie sumy... bzdurne ale ok a co do niego on chce zwiazku z Toba i malo tego on chce z Pania czesto przebywac i bardzo czesto sie spotykac. Uczucia sa wzajemne:)

Przejmie inicjatywe bedzie sam szukal kontaktu z Toba wyjdzie Ci to na dobre.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Dalej stosujecie sumy... bzdurne ale ok a co do niego on chce zwiazku z Toba i malo tego on chce z Pania czesto przebywac i bardzo czesto sie spotykac. Uczucia sa wzajemne:)

Przejmie inicjatywe bedzie sam szukal kontaktu z Toba wyjdzie Ci to na dobre.

Ja te karty widzę jak TY.W końcu As Buław to męska inicjatywa, w 3 denarów jest budowanie relacji, wolno, ale jednak jest to wejście o poziom wyzej.