mamaptysia Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 sen: Moja tesciowa ulozyla (przygotowakla) 4 sztuki butow (4 rozne buty) dla mojej mamy, kazdy byl inny, zaden nie do pary, buty stare, zniszczone, ale mimo to nadawaly sie do chodzenia, tylko, ze wszystkie byly z innych par. Czy jest jakas interpretacja tego snu? dzieki z gory
Sephira Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 mamoptysia, jakie relacje panują, między Tobą a teściową, między Twoją mamą a teściową??
mamaptysia Napisano 10 Lutego 2009 Autor Napisano 10 Lutego 2009 relacje miedzy mna a tesciowa : Z jednej strony lubimy sie (tak personalnie co wynika z podobienstwa naszej natury), jednak dla niej najwazniejszy jest jej syn a moj maz. I wszystko gra dopoki ja sie dostosowuje do niego. W przeciwnym razie relacje byly by zle. Relacje miedzy moja mama a tesciowa: obydwie z racjii duzych odleglosci zadko sie widuja. Stad kiedy juz sie widza raz na pare lat to bardzo obie sie staraja zeby nie popasc w niepotrzebny kontakt. Ale jak jest naprawde? Pewnie nie najlepiej skoro trzeba sie starac i uwazac. Ja i moja rodzina musimy zawsze dostosowac sie do rodziny meza, zeby ich nie zdenerwowac.
mamaptysia Napisano 10 Lutego 2009 Autor Napisano 10 Lutego 2009 podbijam temat, prosze o interpretacje
Sephira Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 mamaptysia, Ale jak jest naprawde? Pewnie nie najlepiej skoro trzeba sie starac i uwazac. Ja i moja rodzina musimy zawsze dostosowac sie do rodziny meza, zeby ich nie zdenerwowac. Twój sen jest waśnie odzwierciedleniem takiego stanu rzeczy. Liczba butów - 4, świadczy o sile inspirowania otoczenia i wywierania nań wpływu przez Twoja teściową. Ludzie zwykle cenią sobie jej rady, poglądy i przekonania. Fakt iż Twoja teściowa daje mamie zniszczone buty, nie do pary świadczy o tym, że swoim zachowaniem nie pozwala Twojej rodzinie na odrobinę krytycyzmu, takie zniszczone buty uniemożliwiają twarde stąpanie po ziemi. Dajesz się zdominować aby uniknąć nieporozumień, ale wewnętrznie nie jest Ci z tym dobrze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi