pretoria Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Zbytnio sobie z tym nie umiem poradzić, także bardzo proszę o pomoc - obdarzę punktem Nieraz lepiej jak spojrzy osoba trzecia. Opis relacji dodam w drugim poście, gdyż poźniej będę chciała go usunąć. 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 -> 9denarów Że mogłabym go jakoś wesprzeć finansowo lub harmonii - jak kiedyś. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 -> giermek buław Że mu pomogę/odnowimy kontakt. 3 Jak Cię postrzega x1 -> 8mieczy Nie mam pojęcia :/ 4 Co Tobie może dać x1 -> pustelnik Mądrość, spokój, coś dojrzałego (związek). 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 -> mag Raczej ok. 6 Co ukrywa x3 -> 5pcharów, as buław, as denarów Może chce wprowadzić jakieś zmiany? 7 Czego Ty oczekujesz x1 -> 4denarów Też nie mam pojęcia. 8 Co możesz dać z siebie x1 -> 5mieczy Mogę zadać ból, krzywdę haha 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 -> umiarkowanie Poki co spokojnie, harmonijnie. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 -> 8buław, 2mieczy, koło fortuny Będzie dążył do celu, ale również będzie odczuwał lęk, wymiana zdań, początek nowego etapu, niespodziewane wydarzenia. 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -> 4mieczy, wisielec, giermek mieczy Myślę, że nadejdzie okres zawieszenia, izolacja, wyciszenie... Cytuj
pretoria Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 Więc krótki opis.. On jest moim eks, skończyłam z nim 7m-cy temu, starał się mnie odzyskać, ale nie dał rady. Przez 6 m-cy nie mięliśmy kontaktu, ostatnio mi napisał, że potrzebuje mojej pomocy i prosi o numer telefonu - wysłałam mu. Zadzwonił 2 razy, pogadaliśmy, stwierdził, że nadal mnie kocha i próbował ułożyć sobie życie, ale mu nie wyszło, bla, bla, bla... On jest w więzieniu... Cytuj
alathea Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 -> 9denarów obietnica lepszego zycia? sam chce sie poczuc lepszy przez kontakt z Toba? potrzebuje kasy (to chyba najmniej mi sie z 9 monet kojarzy)? tak, jakby sie chcial podbudowac ta realcja 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 -> giermek buław potrzebuje rozmow, zainteresowania 3 Jak Cię postrzega x1 -> 8mieczy jako nieosiagalna, dzieli Was fizycznie przestrzen miedzy Wami oraz, ze sie blokujesz, wg niego bezpodstawnie (blokada siedzi w Twojej glowie) 4 Co Tobie może dać x1 -> pustelnik nie zwiazek, a samotnosc - poczucie samotnosci 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 -> mag ze Cie "zbajeruje" jakos (przekona do siebie) 6 Co ukrywa x3 -> 5pucharów, as buław, as denarów ze zle sie czuje (emocjonalnie, psychicznie), chce z tego wyjsc, wyjsc z dolka - i widzi szanse w Twoim wsparciu 7 Czego Ty oczekujesz x1 -> 4denarów poczucia stabilnosci; zeby Cie nie niepokoil, nie chcesz nic robic 8 Co możesz dać z siebie x1 -> 5mieczy ta relacja moze Cie duzo kosztowac psychicznie (tu 5 mieczy, wczesnij Pustelnik, po drodze 4 monet) Ty sie bronisz przed otwarciem tej relacji na nowo 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 -> umiarkowanie po wierzchu jest spokoj, ale sie zastanawiasz - raz jestes na tak, a raz na nie poki co - nie robisz nic 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 -> 8buław, 2mieczy, koło fortuny bedzie proba, aktywnosc z jego strony - potem to "siądzie", jakby sie rozmyslil moze cos go zajmie, cos sie wydarzy 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -> 4mieczy, wisielec, giermek mieczy bedzie przerwa w kontaktach -ale po dluzszym czasie znow jakis sygnal/rozmowy - albo zaczniesz sie niepokoic w tym Paziu m. generalne to ta relacja nie wyglada na latwa Edytowane 13 Lutego 2013 przez alathea literowki 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Maestro Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 -> 9denarów tu są raczej egoistyczne intencje, jakby chciał sobie poprawić humor, bo mu w zyciu nie wychodzi 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 -> giermek buław chciałby kontaktów, ale giermek buław jest niedojrzały, sądzę, że on raczej oczekuje przygody 3 Jak Cię postrzega x1 -> 8mieczy są ograniczenia w dostępie do Ciebie z wiadomych względów, więc na ten moment on Ciebie postrzega jako niedostępną dla siebie 4 Co Tobie może dać x1 -> pustelnik samotność, ogromne poczucie samotności.. 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 -> mag on liczy, że trochę Ciebie poczaruje i uzyska to, co chce 6 Co ukrywa x3 -> 5pucharów, as buław, as denarów źle mu, bo nie ma ani kasy, ani przyjemności cielesnych 7 Czego Ty oczekujesz x1 -> 4denarów chciałabyś zatrzymać tę relację, 4 denarów to jest też lęk przed utratą 8 Co możesz dać z siebie x1 -> 5mieczy jakies nieczyste zagrywki, nie dasz mu siebie 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 -> umiarkowanie spokojna, generalnie nic się nie dzieje 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 -> 8buław, 2mieczy, koło fortuny Będzie się kontaktował, ale i hamował kontakty, wszystko w zależności od sytuacji, od jego samopoczucia 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -> 4mieczy, wisielec, giermek mieczy w kierunku separacji od siebie, nic z tego nie będzie, w 4 mieczy on może być z dala od Ciebie z wiadomych powodów, mogą być czasem jakieś utarczki słowne, ale to wszystko Edytowane 13 Lutego 2013 przez Inez2503 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi