GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Czytane chronologiczne.. Chciałam wyciągnać 3 karty,ale wyszła 5 kielichów wiec jedną dobiłam..po karcie smierci nastepna aaa o 5 sie uzbierało. Pomoże ktoś?Plis Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław Będę podchodziła do tego z serce i przekonaniem o tym,że sprawiam drugiej osobie radość..Będą chwilę zwątpienia i rozczarowania. Próby poradzenia sobie w stresujących sytuacjach.moze wyzbycie sie jakis manier.. powolna ,ale skuteczna praca.. Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik- no tutaj widać moje rządze i checi nauki.. bedę odrzucała rózne metody a te które bedą wydawać mi się odpowiednie bede trzymała jak najblizej..Ogólnie to chyba czas dalszej nauki oraz osiągniecia wprawy.. Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, ŚłońceOtworzy sie chyba jakas brama przede mną która może przerwie złą passę(3 mieczy) albo jakiś kuksaniec od losu da mi możliwość nowego rozwoju..moze sie naucze czegos,pójdę jeszcze doszkolic(as) co mi mi promyk nadzieji(słonce) Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?-Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów- Działać i nie poddwać się chociaż nie bedę miała na nie które rzeczy wpływu..a przede wszystkim nie rozmyslać i nie rozpamietywać jakiś potkniec czy porażek. Cytuj
Arshi Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław Bedziesz robila to co lubisz wkladala sporo serca, inwestowala nawet w ten biznes ale troche realia rozczaruja ale to sie zmieni doszkolisz sie bedziesz poglebiala wiedze, mozliwe ze jakis certyfikat zrobisz lub kurs ktorym bedzisz mogla sie pochwalic Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik- Zainwestujesz w siebie poglebisz swoja wiedze mozliwe ze ktos starszy od ciebie podrzuci ci jakis pomysl Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, Śłońce Tu jakis wyjazd albo chwilowa zmiana wachlarza uslug, nowy pomysl ktory moze okazac sie strzalem w 10. Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?-Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów- Czyli tak, inwestuj w siebie ukierunkuj sie co chcesz robic i specjalizuj sie w tym. Mozliwe ze ktos ze znajomych bedzie wstanie ci pomoc 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 dziekuje:* Certyfikaty mam,ale papier to nic,trzeba duzo umiejetnosci,spokoju no i doświadczenia ..które próbuje ciagle zdobywac:) Cytuj
iridos Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 a mnie sie wydaje ze jakas zmiana nastąpi nie wiem czy przebranżowienie czy rozszerzenie ale na pewno nie zostaniesz przy tym a moze zmiana miejsca? 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Iridios mam różne opcje w okół. Otwierają mi się nowe opcje na drodze w dwóch różnych miejsca-salonach fryzjerskich w odrębnych miastach. Przebranżowienie raczej nie.. Wykonuje różne uslugi.. moze na okres wakacji wiekszy popyt będę miała na fryzjerstwo alternatywne. No i w sierpniu możliwy wyjazd do niemiec na miesiac ale to tez wielka niewiadoma.. EDIT: Zastanawiałam się tez na poszerzeniu o zabiegi z kwasem hialuronowym albo botoks ,ale to tylko moje nieokiełznane myśli gdzies kłębiące sie w głowie. Edytowane 12 Lutego 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 Czyli do konca niewiadoma która drogą pójdę? I to się pokazuje? EDIT: no i oprócz tego wszystkiego pracuje jeszcze na stały etat w innej pracy. Cytuj
iridos Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 no tak ja bym to odczytała ze tu jeszcze nic przesadzonego 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 Tak sie zastanawiam jeszcze nad ta 6 miecze.. czy może np oznaczać"mobilność" poruszanie się autem? Cytuj
iridos Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 6m to nowy lad i bardziej na droge wodna wskazuje chyba ze emigrować zamierzasz Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 Do niemiec miałam jechać,ale tylko na miesiąc..i to nic pewnego..ale skojarzyło mi sie to z ruchem a auto mam zamiar kupić w tym msc. Pozostało wybrać no i zycie mi to rowniez ułatwi. Cytuj
alathea Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 calosc odbieram (wlacznie z radą) - jakby karty mowily "nie tedy droga", badz "jeszcze nie czas na to"... prawdopodobnie dopiero pod koniec roku sie tym glebiej zajmiesz 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 Dziwne te karty. A najdziwniejsze jest to,że mam coraz wiecej klientek,no ciekawe,ciekawe:] Ostatnio w ogóle mam wrażenie ,że mnie nie"słuchaja" jakby pokazywały odwrotność.. nie tylko mi,ale i innym.. Co sie dzieje:/ moze oczywścić.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 Alathea z tym oczyszczaniem siebie to juz mam problem. Ciezko mi wizualizacie zrobić,umysł jakos to odrzuca.. Cytuj
alathea Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 ale tu moze byc problem, karty to tylko narzedzie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Czytane chronologiczne.. Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław Będę podchodziła do tego z serce i przekonaniem o tym,że sprawiam drugiej osobie radość..Będą chwilę zwątpienia i rozczarowania. Próby poradzenia sobie w stresujących sytuacjach.moze wyzbycie sie jakis manier.. powolna ,ale skuteczna praca.. Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik- no tutaj widać moje rządze i checi nauki.. bedę odrzucała rózne metody a te które bedą wydawać mi się odpowiednie bede trzymała jak najblizej..Ogólnie to chyba czas dalszej nauki oraz osiągniecia wprawy.. [. Ok zatem jest już marzec.. jak na razie wygląda to tak,że wszystko zaczeło się samo z siebie kręcić.. Wychodzę poza ramy , idę na przód.. jestem sama zdziwiona.. 4 denarów( działalność która wykonywałam w domu) przekształca sie(as Mieczy) i tak sie zastanawiam jak ogarnąc tego Pustelnika.. bo wykonuje zabiegi w salonie,ale w 4 scianach (4 den) sama(pustelnik) Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Eremita to wlasnie samodzielna praca. Niezalezna od kogos innego. Firma jednoosobowa moze byc. Jestes sama sobie szefem. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 Czytane chronologiczne..Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, ŚłońceOtworzy sie chyba jakas brama przede mną która może przerwie złą passę(3 mieczy) albo jakiś kuksaniec od losu da mi możliwość nowego rozwoju..moze sie naucze czegos,pójdę jeszcze doszkolic(as) co mi mi promyk nadzieji(słonce) Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?-Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów- Działać i nie poddwać się chociaż nie bedę miała na nie które rzeczy wpływu..a przede wszystkim nie rozmyslać i nie rozpamietywać jakiś potkniec czy porażek. Jest marzec,ale jak na razie idzie ok tak jak w poprzednim poscie napisałam. Oczywiscie w czasie wszystko bede weryfikować. Tutaj sie zastanawiam Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, Śłońce 6 mieczy może sugerować faktycznie tak jak piszecie wyjazd który planuje na sierpien(miesieczny) a potem grudzien (również miesieczny) żeby zarobić trochę wiecej pieniedzy i włożyć w dodatkowe wyposażenie lub rozwiniecie.. 3 mieczy- czy może sugerować ból? np właśnie nakłówanie ciała bo jak by nie patrzeć kolczykuje równiez,makijaż permanentny również pochodzi od tatuazu i to również praca z igiełkami i bólem.. Czy as i słońce może sugerować o tym np ,że moje zamierzenia się zrealizują? Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?-Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów Tutaj chciałabym dodać ,że mam tendencję do tego,że jak mi coś nie pójdzie tak jak tego chcę to się dołuje. Ostatnio miałam masakrycznego doła. Pomyślałam,że wszystko zostawie i skupie sie na tym drugim etacie gdzie pracuje bo wszystko to moje marzenia które mogą sie nie ziścić.. Potem mąz przywołał mnie do porządku,że juz trochę osiągnełam. Potem dziewczyny zaczeły dzwonic i dziekować,że wszystko super wyglada i dołek przeszedł.. wiec moze karty sugerują ,że mam działać(Królowa Denarów) i nie poprzestawac(2 mieczy) i np nie kończyć przez swoje zastanawianie sie(6 kielichów)? Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław ---> suma XVII Gwiazda; suma HB III Cesarzowa Ogolnie dobrze. Jednak moze pojawic sie okolicznosc, ktora sprawi, ze bedziesz musiala nieco zweryfikowac swoje plany, tu widac, ze cos niecos zobaczysz inaczej niz sobie to z poczatku wyobrazalas, ale widac tez Twoje dzialania w kierunku pokonywania trudnosci i to calkiem skuteczne. Z podsumow tez wynika, ze zajdzie potrzeba, aby sprawe jeszcze raz przemyslec, spojrzec na nia z nieco innej perspektywy, ale ogolnie masz wszelkie podstawy byc zadowolona. Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik ---> suma II Kaplanka, suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Ja bym powiedziala, ze wyjscie poza pewne sztywne ramy, sposob byc moze wykonywania zawodu do tej pory i ogolnie usamodzielnienie sie. Co rowniez ladnie pokazuje Kaplanka. Ogolnie jak wyzej tu widac, ze trzeba bedzie nieco na kompromis z czyms pojsc, mozliwe, ze jakas przeszkoda sie pojawi, ze trzeba bedzie ja nieco przemyslec, ale dzieki temu osiagniesz jeszcze wieksze zadowolenie i umocnisz swoja pozycje. Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, Śłońce ---> suma VII Rydwan; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Tu jak najbardziej moze byc jakies szkolenie, jakis kurs, mozliwe tez, ze gdzies poza miejscem Twojego zamieszkania. Ogolnie dzieki temu bedziesz mogla poszerzyc swoje umiejetnosci. Rada kart tu jest taka, aby nie bac sie isc za glosem swojej pasji i ufac intuicji. I przede wszystkim konkretnie dzialac. Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?- Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB VIII Sprawiedliwosc No przede wszystkim masz doswiadczenie i wiedze, na ktorej mozesz bazowac. Mozesz po nia siegnac i pogodzic rozne sprawy, ktore nawet pozornie sa nie do pogodzenia. Tu mozesz tez siegnac po cos, co juz robilas. Ogolnie wazne, zebys starala sie oceniac swoje mozliwosci na chlodno. Nie ma sytuacji bez wyjscia a tu widac, ze masz na czym bazowac. Takze cokolwiek by sie nie dzialo, ufaj sobie, swoim zdolnosciom i staraj sie zawsze szukac mozliwosci, zeby znalesc ten tzw. zloty srodek. Roznie tam bedzie. Widac, ze ogolnie ladnie, ze beda mozliwosci rozwoju dodatkowo. Pojawia sie tez jakies trudnosci, ktore jednak uda Ci sie pokonac. Wazne, abys ufala sobie, swoim umiejetnosciom i nie poddawala sie. Powodzenia... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Sacralku dziekuję. Jeżeli mogę zapytać w których kartach widzisz przeszkody? a np karty nie mogą sugerować właśnie odwrotu tych przeszkód? Chociaż przeszkody zawsze były,są i bedą niestety. Na razie czekam na swój nowy sprzęt do pracy bo powoli małymi kroczkami co zarobie to odkładam i inwestuje. Chociaż ostatnio tez miałam różne sytuacje znowu,że próboowano mnie wykorzystać. Np w salonie którym przyjmuje pracuje inna dziewczyna ona zajmuje sie również zabiegami na twarz,ale zupełnie odrębnymi i ostatnio próbowała podesłać mi dziewczynę która była zainteresowana zabiegiem,ale ona chciała być przy niej podczas zabiegu. Powiedziałam,że takiej opcji nie ma. Mianowicie chciała się przyglądać jak pracuje i jaką mam technikę. Ja za szkolenie bardzo dużo pieniedzy dałam i nie chcę aby ktokolwiek knuł i chciał mnie np wygryżć. Dlatego wiem również jacy są ludzie. Tym bardziej ta dziewczyna. Ostatnio zapytałam gdzie szkoliła się z metod przedłużania rzęs bo robiłam permanentny na oczach jej klientki której wykonywała rzęsy- wszystkie się posypały po 4 dniach.. Ona odpowiedziała,że nigdzie sie nie szkoliła a jedynie przyglądała jak jej kolezanka przedłużała dlatego to wzbudziło moje podejrzenia gdy tak chciały mnie załatwić. Ludzie są dziwni,zawisti i patrzący na siebie. I wiem,że jest również tak,że w okół są ludzie którzy chętnie podłoźyli by mi nie jedną kłodę pod nogi. Może w przeszkodach są również sprawy rodzine? Mam bardzo wielkie problemy z mama..zabija się alkoholem..Problem na tyle narósł,że nie mam w ogóle z nią kontaktu. Drzwi nie otwiera,telefony wyłączone,prąd jej odcieli ,nie ma pewnie za co życ. Zyje z facetem ktory ją bije i poniża i sam chodzi puszki zbierać. Nie wiem juz tez co mam robić. Piszesz przekształcenie branży.. na pewno bedzie to okres maj-sierpień bo wtedy jest sezon na alternatywne fryzjerstwo i całe dnie również pracuje-wiec to również możliwe. Myślę jeszcze nad zrobieniem szkolenia z terapi mikroigłowej frajkcyjnej z zastosowaniem kwasów ,róznych ampułek witaminowych. Bywają chwile zwątpienia,ale staram się isc do przodu mimo wszystko. EDIT: Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław ---> suma XVII Gwiazda; suma HB III Cesarzowa Ogolnie dobrze. Jednak moze pojawic sie okolicznosc, ktora sprawi, ze bedziesz musiala nieco zweryfikowac swoje plany, tu widac, ze cos niecos zobaczysz inaczej niz sobie to z poczatku wyobrazalas, ale widac tez Twoje dzialania w kierunku pokonywania trudnosci i to calkiem skuteczne Tu faktycznie tak jest, pewne rzeczy inaczej sobie wyobrazałam ,własciwie dopiero zaczynam rozumować i kształtować swoje techniki na podstawie swoich doświadczeń. No i trudności również się pojawiły bo zakupiłam sprzet który polecała Pani, na którym się szkoliłam,wszystko było dobrze,ale jak zakupiłam ciągle sprzet się psuje- a ja na to pozwolić sobie nie moge. Wiec znowu około 4 tys uzbierałam zeby kupić nowy. A tamtego nie chcą mi przyjąć . Raz juz mi wymienili i powiedzieli,ze pozostaje jedynie na prawa. Wiec to był zbędny wydatek. Edytowane 8 Marca 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Dla mnie 5 Kielichow to wlasnie spojrzenie na sprawy tak realnie i stwierdzenie, ze cos nie idzie tak, jakby sie tego chcialo. Zaraz potem masz jednak Smierc i 3 Monety i 6 Bulaw. Wiec widac, ze ten stan mija a na jego miejsce przychodzi dzialanie majace na celu pokonanie tych przeszkod (3 Monety) i to skuteczne dzialanie (6 Bulaw)... Takze karty pokazaly ladnie i to, ze mialy pojawiac sie problemy i to, ze sobie z tym poradzisz. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Weryfikuje półrocze do czerwca.. W sumie wszystko szło nieźle. Pracowałam sama na siebie u koleżanki w salonie ( z nią umówiłam się,ze od zysków dam jej procent) . Pracowałam również u siebie. Inwestowalam w maszyny i potrzebne materiały. Jest czerwiec niby idzie,ale nie jest do konca tak jak bym tego chciała. Musze przewartościować i przemyśleć pewne rzeczy mianowicie jestem na 100% pewna tego,ze to jest to co chce robić w swoim życiu tylko ludzie są dziwni,denerwują mnie. W wielu ludziach tkwi brak poczucia obowiazku(np umawiają się a potem nie przychodzą) to jest marnowanie mojego czasy ktory moge zaplanować w inny sposób. Jestem numerologiczne 4 a wiec pewne rzeczy kola mnie w oczy. Poza tym w ludziach jest pelno niezdecydowania i obludy. Ostatnio jedna Pani ktora pracuje w tym samym salonie narobiła mi kolo tyłka z zawisci i zazdrości bo mniej zarobi. Szkoda tylko ze nie popatrzy w to ile ja zainwestowalam pieniędzy,czadu a przede wszystkim własnego zdrowia i Energi .. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Moze zerknie ktos jeszcze cos zobaczy innego:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2013 Maestro Napisano 14 Czerwca 2013 Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław widać, ze znasz się na rzeczy, podchodzisz bardzo emocjonalnie do tej kwestii,poza tym widac u Ciebie wsparcie męza, sądzę, że smutki, jakies sytuacje wywołujące poczucie porażki zostana zażegnane, bo w 3 denarów ja widże żmudna, ale systematyczną i dokładna prace, a 6 buław zawsze pokazuje mi osiągniecie sukcesu:) Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik- widać odejście z miejsca dobrze znanego i samodzielność w tej dziedzinie Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, Śłońce nastąpi dla Ciebie nowy czas, nowy kolejny etap, z początku może być nie do końca tak jakbyś tego oczekiwała, ale w pewnej chwili pojawi się zapał do walki o swoje i duże zadowolenie Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?-Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów- bądź pewna swoich umiejętności, wartosci, zamknij oczy na przeszłość, nie rozpamiętuj jej, rób swoje:) 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Października 2013 Autor Napisano 2 Października 2013 calosc odbieram (wlacznie z radą) - jakby karty mowily "nie tedy droga", badz "jeszcze nie czas na to"...prawdopodobnie dopiero pod koniec roku sie tym glebiej zajmiesz Aniu jest Listopad.. Kolezanka ni z tego ni z owego wyszła z propozycją,że chce z jednego sklepu który prowadzi przebranżowić na salon fryzjerski.. i padła propozycja czy za same opłaty nie chciałabym wynając drugiego pomieszczenia..Opłaty to z lokal,prad i wode około 400 zł ..Właśnie czekam na nią..zobaczymy co sie z tego wyklaruje:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Października 2013 Autor Napisano 2 Października 2013 SACRAL PISZE-->Jak będzie realizowała się moja praca przy wykonywanych zabiegach Makijażu Permanentnego?- Król Kielichów,Cesarzowa,5 kielichów,Śmierć,3 denarów,6 buław ---> suma XVII Gwiazda; suma HB III Cesarzowa Ogolnie dobrze. Jednak moze pojawic sie okolicznosc, ktora sprawi, ze bedziesz musiala nieco zweryfikowac swoje plany, tu widac, ze cos niecos zobaczysz inaczej niz sobie to z poczatku wyobrazalas, ale widac tez Twoje dzialania w kierunku pokonywania trudnosci i to calkiem skuteczne. Z podsumow tez wynika, ze zajdzie potrzeba, aby sprawe jeszcze raz przemyslec, spojrzec na nia z nieco innej perspektywy, ale ogolnie masz wszelkie podstawy byc zadowolona. Tak sobie czytam o tej innej perspektywnie i sie zgadzam..Musiałam na chwilę to zostawić i spojrzeć nieco inaczej..we wrzesniu też poszłam na inne doszkolenie z tego zakresu co bardzo rozjasniło mi umysł. Co osiągne do czerwca 2013- 4 denarów, As Mieczy, Pustelnik ---> suma II Kaplanka, suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Ja bym powiedziala, ze wyjscie poza pewne sztywne ramy, sposob byc moze wykonywania zawodu do tej pory i ogolnie usamodzielnienie sie. Co rowniez ladnie pokazuje Kaplanka. Ogolnie jak wyzej tu widac, ze trzeba bedzie nieco na kompromis z czyms pojsc, mozliwe, ze jakas przeszkoda sie pojawi, ze trzeba bedzie ja nieco przemyslec, ale dzieki temu osiagniesz jeszcze wieksze zadowolenie i umocnisz swoja pozycje. Tutaj musiałam dobrze złapać okazje które sie pojawiały. Czasem te okazje nie okazywały sie korzystne. Co osiągne do grudnia 2013- 6 mieczy, 3 mieczy,As bulaw, Śłońce ---> suma VII Rydwan; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Tu jak najbardziej moze byc jakies szkolenie, jakis kurs, mozliwe tez, ze gdzies poza miejscem Twojego zamieszkania. Ogolnie dzieki temu bedziesz mogla poszerzyc swoje umiejetnosci. Rada kart tu jest taka, aby nie bac sie isc za glosem swojej pasji i ufac intuicji. I przede wszystkim konkretnie dzialac. zgadzam sie,zobaczymy jak to sie wyklaruje:) Rada kart dotycząca mojego podejścia do sytuacji?- Królowa Denarów, 2 mieczy, 6 kielichów ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB VIII Sprawiedliwosc No przede wszystkim masz doswiadczenie i wiedze, na ktorej mozesz bazowac. Mozesz po nia siegnac i pogodzic rozne sprawy, ktore nawet pozornie sa nie do pogodzenia. Tu mozesz tez siegnac po cos, co juz robilas tutaj tez sie zgadzam bo jest pewna sprawa do której chce wrócic:). Ogolnie wazne, zebys starala sie oceniac swoje mozliwosci na chlodno. Nie ma sytuacji bez wyjscia a tu widac, ze masz na czym bazowac. Takze cokolwiek by sie nie dzialo, ufaj sobie, swoim zdolnosciom i staraj sie zawsze szukac mozliwosci, zeby znalesc ten tzw. zloty srodek. Roznie tam bedzie. Widac, ze ogolnie ladnie, ze beda mozliwosci rozwoju dodatkowo. Pojawia sie tez jakies trudnosci, ktore jednak uda Ci sie pokonac. Wazne, abys ufala sobie, swoim umiejetnosciom i nie poddawala sie. Dziekuje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi