Skocz do zawartości

Moje dzisiejsza karta dnia

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jw.

XVIII Ksiezyc

Tlo: XIII Smierc, III Cesarzowa, V Papiez ---> suma XXI Swiat

Wyszly same AW... dlatego wrzucilam rozkladzik. Sama jestem ciekawa, co to bedzie dzis za dzien. Cos powinno wyjsc na wierzch, moze cos z czego nie zdaje sobie (do konca) sprawy?

Jakas konkretna zmiana w tej Smierci.

Skojarzylo mi sie z malzenstwem, ale moze tez dotyczyc jakiejs znajomosci na odleglosc (Swiat).

Wieczorem, ewentualnie jutro rano zweryfikuje.

Napisano

Coś mi się wydaje, że wiele niejasności (księżyc) zostanie wyłuszczonych, obnażonych, zdemaskowanych (śmierć) i to z dobrym skutkiem. Da Ci to zadowolenie, a więc coś pójdzie po Twojej myśli. Będziesz twardo trwać przy swoich przekonaniach i postanowieniach - a tym sposobem otworzysz sobie szeroką furtkę do budowania nowej przyszłości (na każdej płaszczyźnie).

Napisano

Dziekuje Kedry ogromnie... :bukiet: Zobaczymy, co tam ten dzien przyniesie.

Napisano

W tym dniu czeka Ciebie wiele nie do konca jasnych sytuacji, mozliwe ze sama bedziesz sie dopatrywala tego co chcesz widziec. A moze byc zupelnie inaczej na co wskazuje (smierc). Mozliwe ze bedziesz chciala byc wazniejsza ale zaakceptujesz te co sie dzieje...

Napisano (edytowane)

moze docelowo jakis wyjazd sie szykuje - a decyzje podejmiesz dzis, bedziesz chciala rozwiac watpliwosci

Edytowane przez alathea
  • Maestro
Napisano

Karta Księżyc mówi o niepewności, może cały dzień będziesz raczej skupiona na sobie, na rozważaniach, nad tym czego pragniesz, czego chcesz, możesz poczuć się samotna ze swoimi problemami...W tle masz kartę transformacji, czyli jakies schematy myślowe zaczną umierać, widać w Cesarzowej, że mimo wszystko dojdziesz do tego, że i tak jesteś super fajną babką, że masz prawo oczekiwać od życia wszystkiego co najlepsze:)

Napisano

Wiec moge juz co nieco zweryfikowac. Nie mam pojecia, czy cos jeszcze sie pokaze w tym zakresie.

Mialam dziwna sytuacje z komputerem. Nie wiem, czy to dzialanie wirusa, czy jakis haker czy co...

Po prostu ze 2 godziny mialam komputer zablokowany... i pojawil sie napis, ze urzad niemiecki od internetu zablkowal mi go, bo naruszylam jakies prawa (wypisana cala lista) i musze zaplacic w ciagu 72 godzin pewna sume pieniedzy....

Probowalam wejsc przez 2 godziny i wreszcze weszlam... Nie mam pojecia, co to bylo. Ale Ksiezyc - net; Smierc - zawiecha... nie wiem, nie mam pojecia, jak to tlumaczyc.

Napisano

A to bardzo ciekawe co piszesz Sacral - rano nie zdążyłam dokończyć bo śpieszyłam się do pracy. Wylosowałam bardzo ciekawy SS " Po zimowych sztormach przystań wymaga odbudowy" - w dosłownym znaczeniu to mniej więcej tak to wygląda jak napisałaś " Po ataku (sztormie) na twoją przystań (cokolwiek by to nie było) - coś wymaga naprawy, korekty. A jako wróżba to odnosi się życia - po burzliwym okresie życia (sztormy w zimie) - coś trzeba zabrać się za gruntowne naprawy i porządki. Zimowe sztormy przechodzą podobnie jak zima do historii - można spodziewać się już bardziej sprzyjających warunków, a co za tym - idzie całkowita regeneracja i odnowa (jak na wiosnę).

• Lubię to! 1
Napisano
Wiec moge juz co nieco zweryfikowac. Nie mam pojecia, czy cos jeszcze sie pokaze w tym zakresie.

Mialam dziwna sytuacje z komputerem. Nie wiem, czy to dzialanie wirusa, czy jakis haker czy co...

moze wlasnie wirus, skoro teraz dziala

masz jakis dobry program antywirusowy?

jak nie, to trzeba do specjalisty uderzyc (Cesarzowa->> Kaplan)

;)

• Lubię to! 1
Napisano

Ciekawe, ciekawe Kedry. Czyli tu moglby byc np. atak hakera... wirus i robota dla programu antywirusowego, czyszczenie po sztormie.

Alatheo... mam dobry program, ale musze dokupic aktualny update... ;) bo jakos to mi umknelo pamieci... odsuwalam caly czas na potem, bo wazniejsze i pilniejsze sprawy. :)

Napisano

Po prostu ze 2 godziny mialam komputer zablokowany... i pojawil sie napis, ze urzad niemiecki od internetu zablkowal mi go, bo naruszylam jakies prawa (wypisana cala lista) i musze zaplacic w ciagu 72 godzin pewna sume pieniedzy....

Kurczę, miałam to samo niedawno i mimo programu antywirusowego też to mnie dopadło, znajomy mi pomagał i pomogło mi dopiero przywracanie systemu, od tamtej pory już wszystko w miarę ok działa. A miałam podobny monit coś takiego jak w tym artykule: Wirus udaje policję i grozi sądem! - Nasygnale.pl

I to w sumie jest wymyślone pewnie przez hakerów, którzy chcą zarobić, a najważniejsze w tym wszystkim to żeby im nie płacić, chociaż trochę może ten wirus przestraszyć nas w pierwszej chwili to trzeba zachować zimną krew, a jest faktycznie bardzo uciążliwy bo ładuje się jeszcze przed startem sytemu i dlatego tak człowieka potrafi wkurzyć , ale na pocieszenie mogę dodać że mimo "upierdliwości" to nie jest groźny robak :D

W każdym razie jak kogoś to dopadnie to polecam przywracanie systemu, bo jest dość proste do przeprowadzenia i łatwo się pozbyć tego ścierwa przynajmniej w moim przypadku tak było, pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

No ja tam jak to sie pojawilo, rzucilam karty na to, co robic... i wyszlo, ze mentalnie u mnie jest 9 Mieczy a powinno byc Krol Mieczy... czyli co? Ze gra nie warta nerwowania sie. Zdystansowac sie do emocji, jakie by nie byly.

Ogolnie tlo do Ksiazyca pokazuje, ze w Cesarzowej powinnam znalesc jakies wyjscie, w koncu Cesarzowa jest zadowolona. W Papiezu, tak sobie teraz mysle, moglo sie pokazac, ze zadzwonilam na szybkiego do meza, i ten do mnie, zebym sie nie przejmowala, bo to chyba jakis wirus albo hakerzy. W Swiecie ponowne otwarcie na swiat, czyli powrot internetu.

Po tych kartach, ktore wg mnie byly pozytywne, przychodzilo mi do glowy, ze cos tu nie gra, ze nie moze byc to tak, jak wyglada na pierwszy rzut oka (Ksiezyc? - iluzja)... ze kryje sie za tym cos innego, niz mi sie wydaje, wiec emocje na bok.

I jak tak sie uspokoilam to wlascie wlaczylam jeszcze raz kompa, pokazalo sie, nacisnelam wylacznik... zniknal meldunek i zablokowalam szybko funkcje wylaczania i juz bylo ok.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

Sacralku to wirus... u mojego kolegi tez on wystąpił i po czasie komputer wrócił do stanu poprzedniego:)

Napisano

I jeszcze, nie wiem, mysle jednak, ze tez moze wiazac sie z ta karta... zaskoczylo mnie nieco wyznanie znajomego (znamy sie przez net tylko i dzieli nas spora odleglosc). Nie bede pisala, co napisal... ale troche to zmienilo obraz tej znajomosci mimo wszystko. Takze tez moze sie wpisac w ten Ksiezyc i pozostale karty tla. Jak rowniez podsum (Swiat - znajomosc na odleglosc).