Skocz do zawartości

Co miłego w uczcuiach dziś mnie spotka?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Rano wyciągnęłam sobie karty bez tasowania nawet z zapytaniem co miłego w uczuciach mnie dzis spotka?

Kochankowie Cesarzowa 10 buław suma Słońce

sądzę, że może usłyszę dużo komplementów na swój temat, co mnie zmęczy w pewnej chwili;)

Karta dnia 3 denarów - pewnie będę sporo pracowała, ale chyba będzie też dużo kontaktów ze znajomymi

• Maestro
Napisano
karty bez tasowania sa nic nie warte

Nie zgodze się, ja zawsze losuję, czy potasuję, czy nie i mi się sprawdzają..;

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Więc - nic miłego w tych kartach nie widać...poza tym że ty chciałabyś aby coś takiego się zadziało...widać że ci ciężko będzie bo nie otrzymasz tego co chciałabyś...

• Maestro
Napisano
Więc - nic miłego w tych kartach nie widać...poza tym że ty chciałabyś aby coś takiego się zadziało...widać że ci ciężko będzie bo nie otrzymasz tego co chciałabyś...

Dostałam od pewnego pana pyszne babeczki z cukierni, ktore już zjadłyśmy z kumpelą i od innego serduszka z okazji jutrzejszych Walentynek:)))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A to jest to miłe w uczuciach ? :)

Ja myślałam że uczucia - to uczucia, a nie relacje z ludźmi ogólnie...:) No i 10 Buław przy Cesarzowej nie wskazuje na kobietę zadowoloną...

• Maestro
Napisano
A to jest to miłe w uczuciach ? :)

Ja myślałam że uczucia - to uczucia, a nie relacje z ludźmi ogólnie...:) No i 10 Buław przy Cesarzowej nie wskazuje na kobietę zadowoloną...

Raczej przemęczoną nadmiarem bardzo miłych gestów:) Miałam też rację z tymi komplementami:)

Napisano
Rano wyciągnęłam sobie karty bez tasowania nawet z zapytaniem co miłego w uczuciach mnie dzis spotka?

sądzę, że może usłyszę dużo komplementów na swój temat, co mnie zmęczy w pewnej chwili;)

Karta dnia 3 denarów - pewnie będę sporo pracowała, ale chyba będzie też dużo kontaktów ze znajomymi

Możesz być dzisiaj bardzo sentymentalna, zbierze Ci się na jakieś miłe przemyślenia, Będziesz pełna radości i wigoru,dlatego nie poczujesz na sobie ciężaru obowiązków.

A w pracy chyba czujesz się doceniana - wszystko na właściwym miejscu.

• Maestro
Napisano
Możesz być dzisiaj bardzo sentymentalna, zbierze Ci się na jakieś miłe przemyślenia, Będziesz pełna radości i wigoru,dlatego nie poczujesz na sobie ciężaru obowiązków.

A w pracy chyba czujesz się doceniana - wszystko na właściwym miejscu.

Masz rację, sentymentalna może nie jestem, ale dziś jest naprawdę bardzo miło:)))

Napisano

A co mają babeczki dostane od pana pewnie po przyjacielsku do uczuć??

No co ma piernik do wiatraka?? Uczucia to uczucia a nie...

Gość Linkinia
Napisano

Coś miłego usłyszysz, może nawet Cię to troszkę zawstydzi ;))

Karta dnia 3 denarów - rozmowy, kontakty z innymi, widać, że będą dominowały w tym dniu.

Bardzo miło z pana strony ;) Myślę, że karty mogły to pokazać, taki sympatyczny gest w Twoją stronę, który sprawił Ci radość w Cesarzowej, może lekko przytłoczył w 10 buławach, ale był ciepły w Słońcu ;)) No fajnie ;)) Mimo że to nie dotyczy faceta Ci bliskiego, to pan podziałał na emocje, a to przecież uczucia ;)

Napisano

A przyjazn to nie jest uczucie? np. wiezi, porozumienia z kims? Glod mozna tez by podciagnac pod to bo przeciez czujemy ze mamy pusty brzuch a nie, patrzymy na miernik poziomu paliwa i czy sie zapali czerwona lampka :lol:

A dzis spotka ciebie wiele dylematow moralnych jak masz postapic i zachowac sie w wielu sytuacjach, ale stwierdzisz ze bedziez ponad to co sie kolo CIebie bedzie dzialo choc bedzie ciezko z tym sie pogodzic.

A karta dnia to jest cwiczenie hartu ducha ;)

• Maestro
Napisano
A przyjazn to nie jest uczucie? np. wiezi, porozumienia z kims? Glod mozna tez by podciagnac pod to bo przeciez czujemy ze mamy pusty brzuch a nie, patrzymy na miernik poziomu paliwa i czy sie zapali czerwona lampka :lol:

A dzis spotka ciebie wiele dylematow moralnych jak masz postapic i zachowac sie w wielu sytuacjach, ale stwierdzisz ze bedziez ponad to co sie kolo CIebie bedzie dzialo choc bedzie ciezko z tym sie pogodzic.

Masz rację, jestem faktycznie ponad to, bo nie zamierzam zniżać się do poziomu (i tak b.niskiego) pewnych osób:)))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zgadza się Arshi - masz rację, przyjaźń to też uczucie, oczywiście - wszystko w życiu opiera się na uczuciach, emocjach, odczuciach ect...

Ale dla mnie tak zadane pytanie jest jednoznaczne....

Bo gdyby brzmiało co miłego spotka mnie dziś - wtedy owszem...a tak...:)

• Maestro
Napisano
Zgadza się Arshi - masz rację, przyjaźń to też uczucie, oczywiście - wszystko w życiu opiera się na uczuciach, emocjach, odczuciach ect...

Ale dla mnie tak zadane pytanie jest jednoznaczne....

Bo gdyby brzmiało co miłego spotka mnie dziś - wtedy owszem...a tak...:)

Pytanie zadałam prawidłowo...Pojęcie uczucia można odnieść do relacji związkowych jak i relacji z innymi osobami;) Poza tym, co ważne dzień się jeszcze nie skończył. Wczoraj niemal identyczne połączenie kart, tzn. Kochankowie i Cesarzowa (kładła mi koleżanka) pokazało, że dosłownie odrzuciłam zaloty jednego młodego faceta, bo mi się nie chciało i już...;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Wiesz...jednego nie rozumiem, dajesz rozkład do interpretacji ogólnych, więc powinnaś się liczyć z tym że nie każdy zobaczy to różowo...

Niech Ci się dzieje jak najlepiej...i szczęścia życzę...

Tylko jedna prośbę mam - przestań tak obrażać innych ludzi "w białych rękawiczkach" - bo jak się czyta jak wbijasz ludziom szpile, jak z pogardą się wypowiadasz o innych dość często...to aż ręce opadaja...naprawdę...

• Maestro
Napisano

Dziękuję Daffne za otwarcie:)))

Mam weryfikację:

Oprócz tych miłych gestów dzisiaj, o których wspominałam, dostałam od męża w prezencie wieżę, bo on wie, że jestem maniaczką słuchania muzyki:)) A 10 buław powiedziała o tym, że podjęłam wysiłek i "naprawiłam"... lodówkę:lol: Miałam z nią problem od przynajmniej 2 miesięcy z powodu zaladzania się szuflad. Prosiłam męża, ale wiadomo jak to z mężczyznami, wiec dzisiaj samodzielnie pozbyłam się lodu i oczyściłam takie jeden punkcik (kurcze,nie wiem jak to nazwać, jest taki jakby filtr czy coś tam) i to była przyczyna, bo on był zanieczyszczony. :lol:

Jestem z siebie dumna:))

Napisano

Dzieki za weryfikacje... :bukiet:

Odnosnie rozkladu, takie skojarzenie tylko jeszcze. Pytanie bylo wprawdzie stricte o uczucia, ale... jako tarocisci wiemy, ze karty "wywalaja" czesto rozne inne "poboczne" sprawy... wiec duzo rzeczy moze sie tu w to wpisywac. Rowniez drobne gesty ze strony mezczyzn(y)...

• Maestro
Napisano
Dzieki za weryfikacje... :bukiet:

Odnosnie rozkladu, takie skojarzenie tylko jeszcze. Pytanie bylo wprawdzie stricte o uczucia, ale... jako tarocisci wiemy, ze karty "wywalaja" czesto rozne inne "poboczne" sprawy... wiec duzo rzeczy moze sie tu w to wpisywac. Rowniez drobne gesty ze strony mezczyzn(y)...

Dokładnie, ja to często zauważam,jak np.zdarza mi się kłaść karty zupełnie obcym osobom.Np.kładłam jednej dziewczynie na pracę, a w kartach facet mi się zaznaczył i ja do niej, że chyba ona w tej pracy jest kims zauroczona.. i to jest dla niej wazniejsze, a ona, że mam rację, że istotnie tak jest:)