Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Rano wyciągnęłam sobie karty bez tasowania nawet z zapytaniem co miłego w uczuciach mnie dzis spotka? Kochankowie Cesarzowa 10 buław suma Słońce sądzę, że może usłyszę dużo komplementów na swój temat, co mnie zmęczy w pewnej chwili;) Karta dnia 3 denarów - pewnie będę sporo pracowała, ale chyba będzie też dużo kontaktów ze znajomymi Cytuj
Princess19891 Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 karty bez tasowania sa nic nie warte Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 karty bez tasowania sa nic nie warte Nie zgodze się, ja zawsze losuję, czy potasuję, czy nie i mi się sprawdzają..; Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Więc - nic miłego w tych kartach nie widać...poza tym że ty chciałabyś aby coś takiego się zadziało...widać że ci ciężko będzie bo nie otrzymasz tego co chciałabyś... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Więc - nic miłego w tych kartach nie widać...poza tym że ty chciałabyś aby coś takiego się zadziało...widać że ci ciężko będzie bo nie otrzymasz tego co chciałabyś... Dostałam od pewnego pana pyszne babeczki z cukierni, ktore już zjadłyśmy z kumpelą i od innego serduszka z okazji jutrzejszych Walentynek:))) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 A to jest to miłe w uczuciach ? Ja myślałam że uczucia - to uczucia, a nie relacje z ludźmi ogólnie... No i 10 Buław przy Cesarzowej nie wskazuje na kobietę zadowoloną... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 A to jest to miłe w uczuciach ? Ja myślałam że uczucia - to uczucia, a nie relacje z ludźmi ogólnie... No i 10 Buław przy Cesarzowej nie wskazuje na kobietę zadowoloną... Raczej przemęczoną nadmiarem bardzo miłych gestów:) Miałam też rację z tymi komplementami:) Cytuj
Kędry Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Rano wyciągnęłam sobie karty bez tasowania nawet z zapytaniem co miłego w uczuciach mnie dzis spotka? Kochankowie Cesarzowa 10 buław suma Słońce sądzę, że może usłyszę dużo komplementów na swój temat, co mnie zmęczy w pewnej chwili;) Karta dnia 3 denarów - pewnie będę sporo pracowała, ale chyba będzie też dużo kontaktów ze znajomymi Możesz być dzisiaj bardzo sentymentalna, zbierze Ci się na jakieś miłe przemyślenia, Będziesz pełna radości i wigoru,dlatego nie poczujesz na sobie ciężaru obowiązków. A w pracy chyba czujesz się doceniana - wszystko na właściwym miejscu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Możesz być dzisiaj bardzo sentymentalna, zbierze Ci się na jakieś miłe przemyślenia, Będziesz pełna radości i wigoru,dlatego nie poczujesz na sobie ciężaru obowiązków.A w pracy chyba czujesz się doceniana - wszystko na właściwym miejscu. Masz rację, sentymentalna może nie jestem, ale dziś jest naprawdę bardzo miło:))) Cytuj
Gość Nexie Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 A co mają babeczki dostane od pana pewnie po przyjacielsku do uczuć?? No co ma piernik do wiatraka?? Uczucia to uczucia a nie... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Kochankowie Cesarzowa 10 buław suma Słońce Coś miłego usłyszysz, może nawet Cię to troszkę zawstydzi ) Karta dnia 3 denarów - rozmowy, kontakty z innymi, widać, że będą dominowały w tym dniu. Bardzo miło z pana strony Myślę, że karty mogły to pokazać, taki sympatyczny gest w Twoją stronę, który sprawił Ci radość w Cesarzowej, może lekko przytłoczył w 10 buławach, ale był ciepły w Słońcu ) No fajnie ) Mimo że to nie dotyczy faceta Ci bliskiego, to pan podziałał na emocje, a to przecież uczucia Cytuj
Arshi Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 A przyjazn to nie jest uczucie? np. wiezi, porozumienia z kims? Glod mozna tez by podciagnac pod to bo przeciez czujemy ze mamy pusty brzuch a nie, patrzymy na miernik poziomu paliwa i czy sie zapali czerwona lampka A dzis spotka ciebie wiele dylematow moralnych jak masz postapic i zachowac sie w wielu sytuacjach, ale stwierdzisz ze bedziez ponad to co sie kolo CIebie bedzie dzialo choc bedzie ciezko z tym sie pogodzic. A karta dnia to jest cwiczenie hartu ducha Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 A przyjazn to nie jest uczucie? np. wiezi, porozumienia z kims? Glod mozna tez by podciagnac pod to bo przeciez czujemy ze mamy pusty brzuch a nie, patrzymy na miernik poziomu paliwa i czy sie zapali czerwona lampka A dzis spotka ciebie wiele dylematow moralnych jak masz postapic i zachowac sie w wielu sytuacjach, ale stwierdzisz ze bedziez ponad to co sie kolo CIebie bedzie dzialo choc bedzie ciezko z tym sie pogodzic. A karta dnia to jest cwiczenie hartu ducha Masz rację, jestem faktycznie ponad to, bo nie zamierzam zniżać się do poziomu (i tak b.niskiego) pewnych osób:))) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 A przyjazn to nie jest uczucie? np. wiezi, porozumienia z kims? Glod mozna tez by podciagnac pod to bo przeciez czujemy ze mamy pusty brzuch a nie, patrzymy na miernik poziomu paliwa i czy sie zapali czerwona lampka A dzis spotka ciebie wiele dylematow moralnych jak masz postapic i zachowac sie w wielu sytuacjach, ale stwierdzisz ze bedziez ponad to co sie kolo CIebie bedzie dzialo choc bedzie ciezko z tym sie pogodzic. A karta dnia to jest cwiczenie hartu ducha Zgadza się Arshi - masz rację, przyjaźń to też uczucie, oczywiście - wszystko w życiu opiera się na uczuciach, emocjach, odczuciach ect... Ale dla mnie tak zadane pytanie jest jednoznaczne.... Bo gdyby brzmiało co miłego spotka mnie dziś - wtedy owszem...a tak... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Zgadza się Arshi - masz rację, przyjaźń to też uczucie, oczywiście - wszystko w życiu opiera się na uczuciach, emocjach, odczuciach ect...Ale dla mnie tak zadane pytanie jest jednoznaczne.... Bo gdyby brzmiało co miłego spotka mnie dziś - wtedy owszem...a tak... Pytanie zadałam prawidłowo...Pojęcie uczucia można odnieść do relacji związkowych jak i relacji z innymi osobami;) Poza tym, co ważne dzień się jeszcze nie skończył. Wczoraj niemal identyczne połączenie kart, tzn. Kochankowie i Cesarzowa (kładła mi koleżanka) pokazało, że dosłownie odrzuciłam zaloty jednego młodego faceta, bo mi się nie chciało i już... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Wiesz...jednego nie rozumiem, dajesz rozkład do interpretacji ogólnych, więc powinnaś się liczyć z tym że nie każdy zobaczy to różowo... Niech Ci się dzieje jak najlepiej...i szczęścia życzę... Tylko jedna prośbę mam - przestań tak obrażać innych ludzi "w białych rękawiczkach" - bo jak się czyta jak wbijasz ludziom szpile, jak z pogardą się wypowiadasz o innych dość często...to aż ręce opadaja...naprawdę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Dziękuję Daffne za otwarcie:))) Mam weryfikację: Oprócz tych miłych gestów dzisiaj, o których wspominałam, dostałam od męża w prezencie wieżę, bo on wie, że jestem maniaczką słuchania muzyki:)) A 10 buław powiedziała o tym, że podjęłam wysiłek i "naprawiłam"... lodówkę Miałam z nią problem od przynajmniej 2 miesięcy z powodu zaladzania się szuflad. Prosiłam męża, ale wiadomo jak to z mężczyznami, wiec dzisiaj samodzielnie pozbyłam się lodu i oczyściłam takie jeden punkcik (kurcze,nie wiem jak to nazwać, jest taki jakby filtr czy coś tam) i to była przyczyna, bo on był zanieczyszczony. Jestem z siebie dumna:)) Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Dzieki za weryfikacje... Odnosnie rozkladu, takie skojarzenie tylko jeszcze. Pytanie bylo wprawdzie stricte o uczucia, ale... jako tarocisci wiemy, ze karty "wywalaja" czesto rozne inne "poboczne" sprawy... wiec duzo rzeczy moze sie tu w to wpisywac. Rowniez drobne gesty ze strony mezczyzn(y)... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Dzieki za weryfikacje... Odnosnie rozkladu, takie skojarzenie tylko jeszcze. Pytanie bylo wprawdzie stricte o uczucia, ale... jako tarocisci wiemy, ze karty "wywalaja" czesto rozne inne "poboczne" sprawy... wiec duzo rzeczy moze sie tu w to wpisywac. Rowniez drobne gesty ze strony mezczyzn(y)... Dokładnie, ja to często zauważam,jak np.zdarza mi się kłaść karty zupełnie obcym osobom.Np.kładłam jednej dziewczynie na pracę, a w kartach facet mi się zaznaczył i ja do niej, że chyba ona w tej pracy jest kims zauroczona.. i to jest dla niej wazniejsze, a ona, że mam rację, że istotnie tak jest:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi