Skocz do zawartości

moja karta dnia- powaliła mnie na kolana

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia : Śmierć tło Królowa Mieczy- 9 pucharów--Paź Monet coś mi wywali dotychczasowe życie do góry nogami. Jakaś rozmowa ale chyba po niej poczuje się lepiej

Napisano

Nastapi otwarcie sie na druga osobe, zblizenie do niej. Byc moze chodzic o mezczyzne jakiegos. Dosyc zimne dotychczas stosunki powinny sie dosyc mocno ocieplic.

Tak na marginesie, dodam, ze mi Smierc jako karta dnia nie przyniosla nigdy jakis przeogromnych zmian. Czasem zmiany w postrzeganiu czegos, jakies wewnetrzne zmiany we mnie. Ale nic wstrzasajacego. Tu raczej, jezeli juz, to Wieza bardziej tak mna potrzasala.

• Lubię to! 1
Napisano
:bukiet: dzięki, mi w zasadzie też śmierć nigdy nie wskazywała nic złego ale nigdy jej nie miałam jako karty dnia
  • Maestro
Napisano

Nastąpi jakaś istotna zmiana, ja myslę, ze otrzymasz jakies zlecenie związane z pracą co da Ci satysfakcję i możliwość dodatkowego zarobku;)

• Lubię to! 1
Napisano

Ciekawe, ze podsum calego rozkladu (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Czyli tez wskazuje na poczatek czegos. Moze najpierw nieco chaotyczny, ale ma szanse z tego wylonic sie stabilna struktura.

Napisano

mozliwe, ze na cos sie nie zgodzisz i wyjdzie Ci to na dobre - poczujesz sie lepiej, a zewnetrznie bedzie to impuls do rozpoczecia czegos (Smierc wynik,Glupiec pods.), np relacji/ukladow z kims w inny sposob niz dotychczas...

• Lubię to! 1
Napisano

Też tak pomyślałam, że to raczej coś na zasadzie odmówienia (sobie?) czegoś, choć może być wręcz odwrotnie uznasz, że coś Ci się należy i sobie to kupisz;>

Śmierć to może być nawet fryzjer btw;)

ja w tych kartach nie widzę osób innych niż Ty btw, to typowo coś odn Ciebie samej.

Napisano

hehe zbliżenie nastąpiło... jeden z moich zleceniodawców wymógł na mnie żebym go dodała do znajomych na fb ;PP nie wiem po kija mu to.

Bo tak ogólnie, żadnych dramatów, czy zmian, no może tylko więcej pracy... w końcu.

Napisano

Paz Monet to tez ocieplenie relacji, zblizenie sie m.in. :) takze przyjazny gest... tu zaproszenie na fejsie. ;)

9 Kielichow to tez miejsca lub towarzystwo, do ktorego trzeba prosic, zeby zostac wpuszconym. Niby nie, ze elitarne, ale zeby tam wejsc, trzeba sie postarac, poprosic.

Napisano

chyba tak, w kwestiach zawodowych, nawet dostałam już propozycję