Skocz do zawartości

Jak przebiegnie dzisiejsze spotkanie ?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan nagle zapowiedział, że ma do mnie przyjechać.

Jak przebiegnie dzisiejsze spotkanie?

Koło fortuny 10 pucharów świat=rydwan

Wydaje mi się, że w miłej atmosferze przebiegnie.

Jak to na mnie wpłynie?

diabeł rycerz buław królowa pucharów=sprawiedliwość

Czyżby miało dojść do czegoś więcej?

Bardzo proszę o interpretacje, jutro badz dzisiaj zweryfikuje

pozdrawiam

Napisano

No w tym kole widać, że w trakcie spotkania pan może nieoczekiwanie wyjść z propozycją zmiany dotychczasowego statusu. związku. Bardzo otworzycie się na siebie, na wzajemne potrzeby. Zacznie się chyba dziać.

Będzie pociąg fizyczny, chemia, dużo czułości - ale będzie to bardzo szczere i uczciwe, bez udawania

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Noo...wydaje mi się że będzie to spotkanie które spełni Twoje oczekiwania...;)

Jak spojrzałam na karty zaniepokoiło mnie Koło, Świat i Rydwan...ale gdy doczytałam co napisałaś - too :) uważam że cieplutko będzie...może nawet gorąco...i będziesz cała w "skowronkach"...:)

P.S.

A może nawet gdzieś Cię zabierze - gdzieś pojedziecie razem (?) Świat & Rydwan...hmm, ale - "obstawiam" iż te karty wskazują na to że posuniecie się na przód...w znajomości...:).

Napisano

pan powiedział, cytuję: "że oficjalnie podrzuci mi pewne dokumenty..." i ta późna pora jeszcze. Sama jestem ciekawa tego spotkania. Może ten rydwan mówi o tym, że jak szybko przyjechał tak i szybko pojedzie :) Dzieli nas trochę km.

Napisano

Będzie pociąg fizyczny, chemia, dużo czułości - ale będzie to bardzo szczere i uczciwe, bez udawania

Weryfikacja: było jak w opisie :)

Napisano

Jak spojrzałam na karty zaniepokoiło mnie Koło, Świat i Rydwan...ale gdy doczytałam co napisałaś - too :)uważam że cieplutko będzie...może nawet gorąco...i będziesz cała w "skowronkach"...:)

Weryfikacja: tak było :)

P.S.

A może nawet gdzieś Cię zabierze - gdzieś pojedziecie razem (?) Świat & Rydwan...hmm, ale - "obstawiam" iż te karty wskazują na to że posuniecie się na przód...w znajomości...:).

Napisano
Jak spojrzałam na karty zaniepokoiło mnie Koło, Świat i Rydwan...ale gdy doczytałam co napisałaś - too :)uważam że cieplutko będzie...może nawet gorąco...i będziesz cała w "skowronkach"...:)

Weryfikacja: tak było :)

Napisano
Pan nagle zapowiedział, że ma do mnie przyjechać.

Jak przebiegnie dzisiejsze spotkanie?

Koło fortuny 10 pucharów świat=rydwan

Wydaje mi się, że w miłej atmosferze przebiegnie.

Jak to na mnie wpłynie?

diabeł rycerz buław królowa pucharów=sprawiedliwość

Czyżby miało dojść do czegoś więcej?

Bardzo proszę o interpretacje, jutro badz dzisiaj zweryfikuje

pozdrawiam

Właśnie przypomniało mi się, ze pan przyniósł okr okrągły tort bezowy :) pewnie stąd to koło