pawel116 Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną w dniu jutrzejszym. Jaki będzie wynik tej rozmowy? As buław + 9 buław + Diabeł/Cesarzowa Wydaje mi się, że wynik będzie pozytywny, Diabeł mówi chyba o przywiązaniu - oby do miejsca pracy Weryfikacja jutro po południu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Jest szansa w tym asie. Bedziesz musial dzialac z wyczuciem, tak intuicyjnie, ale w zdecydowany sposob, zaprezentowac siebie pewnie, ale jednoczesnie z wyczuciem. Diabel to dla mnie tu jakies ograniczenia, ktore bedziesz musial pokonac. Cos moze sie wylonic, co bedzie stanowilo jakas przeszkode, ktora bedziesz musial wlasnie przezwyciezyc. Cesarzowa, moze kobieta, ktora bedzie miala glos decydujacy? Jezeli nie, to mozliwe Twoje zadowolenie jednak. Podsum HB to VII Rydwan, ktory rowniez (jak i 9 Bulaw) zaleca zdecydowane dzialania. Jezeli chcesz tej pracy to wykaz sie, ze Ci zalezy. Powodzenia. Cytuj
alathea Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 mysle, ze dostaniesz te prace - ale cos, co sprawi, ze troche sie bedziesz "wił", moze lawirowal albo czegos unikal... Cytuj
iridos Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 po asie impulsie masz 9 buław mur i diabla ktory ogranicza ja jestem na nie Cytuj
pawel116 Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 Spotkanie zostało przełożone na poniedziałek - miałem opory żeby tam pójść dzisiaj, więc zadzwoniłem i zaproponowałem inny termin Diabeł pokazał moje kłamstwo. Cytuj
iridos Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 a 9b mur nie do przebicia:icon_smile2:no to karty ci sie juz sprawdziły kładz na poniedziałek Cytuj
pawel116 Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 a 9b mur nie do przebicia:icon_smile2:no to karty ci sie juz sprawdziły kładz na poniedziałek Jak będę miał czas to zamieszczę drugi rozkład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi