Skocz do zawartości

Rozmowa kwalifikacyjna

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną w dniu jutrzejszym. Jaki będzie wynik tej rozmowy?

As buław + 9 buław + Diabeł/Cesarzowa

Wydaje mi się, że wynik będzie pozytywny, Diabeł mówi chyba o przywiązaniu - oby do miejsca pracy ;)

Weryfikacja jutro po południu.

Napisano

Jest szansa w tym asie. Bedziesz musial dzialac z wyczuciem, tak intuicyjnie, ale w zdecydowany sposob, zaprezentowac siebie pewnie, ale jednoczesnie z wyczuciem. Diabel to dla mnie tu jakies ograniczenia, ktore bedziesz musial pokonac. Cos moze sie wylonic, co bedzie stanowilo jakas przeszkode, ktora bedziesz musial wlasnie przezwyciezyc. Cesarzowa, moze kobieta, ktora bedzie miala glos decydujacy? Jezeli nie, to mozliwe Twoje zadowolenie jednak.

Podsum HB to VII Rydwan, ktory rowniez (jak i 9 Bulaw) zaleca zdecydowane dzialania. Jezeli chcesz tej pracy to wykaz sie, ze Ci zalezy.

Powodzenia.

Napisano

mysle, ze dostaniesz te prace - ale cos, co sprawi, ze troche sie bedziesz "wił", moze lawirowal albo czegos unikal...

Napisano

po asie impulsie masz 9 buław mur i diabla ktory ogranicza

ja jestem na nie

Napisano

Spotkanie zostało przełożone na poniedziałek - miałem opory żeby tam pójść dzisiaj, więc zadzwoniłem i zaproponowałem inny termin ;)

Diabeł pokazał moje kłamstwo.

Napisano

a 9b mur nie do przebicia:icon_smile2:no to karty ci sie juz sprawdziły kładz na poniedziałek

Napisano
a 9b mur nie do przebicia:icon_smile2:no to karty ci sie juz sprawdziły kładz na poniedziałek

Jak będę miał czas to zamieszczę drugi rozkład ;)