ONYXT Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Jutro spędzę 8 godzin na pracy w siedzibie klienta. Jak minie ten czas? 2 Miecze, Księżniczka Mieczy, 10 Mieczy = IV CESARZ Na początek rozmowa, może nawet ostra dyskusja, potem porozumienie i decyzja o tym, co i jak działamy. Następnie rozniosę klienta w pył efektem mojej pracy. W sumie Cesarz, Mars w Baranie, dużo energii, może jakaś ważna decyzja albo stanowisko? Edytowane 13 Lutego 2013 przez ONYXT Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) jakie jest pytanie do kart? Proszę edytować watek i uzupełnić treść Edytowane 13 Lutego 2013 przez Daffne Cytuj
ONYXT Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 Done. Dziękuję. A, i jeszcze chciałbym dodać, że zweryfikuję. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Jutro spędzę 8 godzin na pracy w siedzibie klienta. Jak minie ten czas? 2 Miecze, Księżniczka Mieczy, 10 Mieczy => Sąd Będziesz intelektualnie bojowo nastawiony i gotowy do podjęcia wyzwania. Będzie rozmowa konkretna z kimś doświadczonym i rzeczowym, więc warto do ewentualnych negocjacji przygotować sobie dobre argumenty i rzeczowo je przedstawiać. Może to być dosłownie kobieta, ale też i mężczyzna, ktorego symbolizuje Królowa Mieczy. Sąd w podsumie (wg moich wyliczeń) wskazuje na szanse osiagniecia porozumienia, jednakże by przekonać Królową Mieczy potrzeba konkretów, dobrych argumentów a wtedy powiedzie się lub osiągnie postep w sprawie:okok: Cytuj
ONYXT Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 OK, była rozmowa z doświadczoną, rzeczową osobą (mężczyzna). Bojowe nastawienie pozwoliło mi zrealizować zadanie bez problemów. Ostatecznie jednak jestem jako-tako zadowolony z efektów, natomiast są wyraźne perspektywy na dłuższą współpracę. Spodziewałem się trochę więcej "iskry" po tych mieczach, a było jakoś tak bardziej spokojnie, stabilnie i cicho. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi