Skocz do zawartości

Na jutrzejszą pracę

ONYXT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jutro spędzę 8 godzin na pracy w siedzibie klienta. Jak minie ten czas?

2 Miecze, Księżniczka Mieczy, 10 Mieczy = IV CESARZ

Na początek rozmowa, może nawet ostra dyskusja, potem porozumienie i decyzja o tym, co i jak działamy. Następnie rozniosę klienta w pył efektem mojej pracy. W sumie Cesarz, Mars w Baranie, dużo energii, może jakaś ważna decyzja albo stanowisko?

Edytowane przez ONYXT
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

jakie jest pytanie do kart?

Proszę edytować watek i uzupełnić treść :)

Edytowane przez Daffne
Napisano

Done.

Dziękuję.

A, i jeszcze chciałbym dodać, że zweryfikuję.

Gość Daffne
Napisano

Jutro spędzę 8 godzin na pracy w siedzibie klienta. Jak minie ten czas?

2 Miecze, Księżniczka Mieczy, 10 Mieczy => Sąd

Będziesz intelektualnie bojowo nastawiony i gotowy do podjęcia wyzwania. Będzie rozmowa konkretna z kimś doświadczonym i rzeczowym, więc warto do ewentualnych negocjacji przygotować sobie dobre argumenty i rzeczowo je przedstawiać. Może to być dosłownie kobieta, ale też i mężczyzna, ktorego symbolizuje Królowa Mieczy. Sąd w podsumie (wg moich wyliczeń) wskazuje na szanse osiagniecia porozumienia, jednakże by przekonać Królową Mieczy potrzeba konkretów, dobrych argumentów a wtedy powiedzie się lub osiągnie postep w sprawie:okok:

Napisano

OK, była rozmowa z doświadczoną, rzeczową osobą (mężczyzna). Bojowe nastawienie pozwoliło mi zrealizować zadanie bez problemów. Ostatecznie jednak jestem jako-tako zadowolony z efektów, natomiast są wyraźne perspektywy na dłuższą współpracę. Spodziewałem się trochę więcej "iskry" po tych mieczach, a było jakoś tak bardziej spokojnie, stabilnie i cicho.