Aura Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Zastanawiam czy dwoje kochających się osób powinno mieć tę samą liczbę miłości by związek był idealny. Numerologowie twierdzą, że tak. Ciekawe ile osób będących w idealnych związkach (subiektywna ocena partnerów) ma naprawdę taką samą liczbe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka28 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Auro napisz jak się oblicza liczbę miłości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tchnienie Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Wlasnie to bardzo ciekawe,na czym polega ta liczba milosci? Znajdzie sie moze ktos kto zechce sie "zabawic" numerkami wlasnie na partnersko? Kurcze wciagajaca ta numerologia,wciagajaca .. :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Ja bym się zabawił, ale najpierw potrzebuję konkretnej wiedzy na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tchnienie Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 To jak bedziesz sie czuc kompetentnie to ja sie ustawiam do kolejeczki,dobrze? :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andera11 Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ja również w kolejce staję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shimmy Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 odgrzeję kotleta bo temat mi się bardzo spodobał można nawet badania przeprowadzić, bo z tego co wiem są specjalne testy, które mierzą zadowolenie z życia małżeńskiego a zestawienie z numerologia dałoby ciekawe rezultaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts