Skocz do zawartości

Goraca prosba o interpretacje

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytalam sie kart czy w przeciagu 3 miesiecy wygram duze pieniadze( zostalam poinformowana przez wrozke o tym ale mam wrazenie ze ona mnie naciaga...chce zaplaty za dodatkowe informacje itd Ja nie przepadam za stawianiem kart sobie bo za duzo emocji w to wkladam ale nie mam pieniadzy na dodatkowe wrozenia..)

Wylosowalam 10 pucharow, rycerz Monet 2 denarow

Wadaje mi sie ze tak ale mam uwazac na co je wydam? Nie wiem czy to sa tylko more zyczenia.... Jak myslicie?

Napisano

Ja bym tu raczej na dużą wygrana nie liczył. Duża wygrana to jak dla mnie tutaj jedynie kwestia marzeń. Jednak życze powodzenia :)

Napisano

No nie wiem - w tej dziesiątce pucharów widziałabym bardziej Twoje pobożne życzenia, a Twoim zadaniem jest wykazać się dojrzałym podejściem do udzielanych rad. Widać tu co prawda korzystne transakcje finansowe, ale czy źródłem poprawy finansów nie będzie jakaś praca. Tu widać jakiś upór i wytrwałość - a to bardziej kojarzy mi się z systematyczną pracą.

Wiesz jak to mówią - szczęście sprzyja śmiałkom, lecz pomaga również rozważnym -jak chcesz to próbuj szczęścia w grach, ale uważąj na straty.

Napisano

Ktos mi Kiedys powiedzial ze 3 karty moga tylko nasze zyczenia przedstawiac jak pytanie rozpoczyna sie od czy.. Popelnilam blad z postawieniem pytania.Widac wiec ze to moga byc moje marzenia. Dziekuje za pomoc, wrozka nie miala racji...

Napisano

10 Kielichow, Rycerz Monet, 2 Monet ---> suma III Cesarzowa; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Powiem tak. 10 Monet moze pokazywac wygrana, spadek np. 10 Kielichow natomiast nigdy nie pokazal mi kokosow. Raczej ta karta byla u mnie rzeczywistym przebudzeniem spiacej krolewny, jak ja nazywa Crowley, czyli punktem raczej, gdzie nagle budzilam sie z reka w nocniku i pytaniem "Hee?! A gdzie sie to podziolo?" I trzeba bylo myslec dalej nad kwestiami finansowymi, nawet kombinowac w jakims stopniu. W kazdym razie to stan, gdzie masz, ile masz i finito. Rycerz Monet to czlowiek pracowity. 2 Monety moga wskazywac na jakas zmiane w tej kwesti, jednak nie dociagnelas karty dalej, wiec nie wiadomo, w ktora strone pojda te zmiany. W podsumie Cesarzowa, ogolnie zadowolenie. Ale podsum HB, ktory mowi, co sie powinno zrobic to XII Wisielec i III Cesarzowa. Jezeli cokolwiek robisz w tym kierunku teraz, to robisz cos nie tak. Mozliwosci owszem sa, ale musialabys nieco inaczej (przemysl to) zadzialac.

Napisano
Ktos mi Kiedys powiedzial ze 3 karty moga tylko nasze zyczenia przedstawiac jak pytanie rozpoczyna sie od czy.. Popelnilam blad z postawieniem pytania.Widac wiec ze to moga byc moje marzenia. Dziekuje za pomoc, wrozka nie miala racji...

Te karty pokazuja, ze jak najbardziej MOZESZ wygrac lub dorobic sie pieniedzy (Cesarzowa w podsumie HB), ale musisz zmienic calkowicie dotychczasowy sposob dzialania, myslenia (Wisielec), obrot o 180°. Moze tu chodzic o to, aby byc wytrwala w swoich darzeniach. Rycerz Monet przeciez jest bardzo wytrwaly, ale i bardzo konkretny w tych swoich darzeniach. W 2 Monetach szansa na zmiane. W podsumach Cesarzowa... Szanse sa... a wrozka to nie wyrocznia. Moze wskazac Ci szanse, jakie istnieja przed Toba. Szczesciu trzeba dopomoc.

Napisano

nie planujesz zalozenia wlasnej firmy? jesli nie teraz, to za jakis czas?

Napisano

Ogromnie dziekuje za pomoc. Sytuacja moje jest kiepska i raczej nie wiem co mam in jego zrobic. Wrozka powiedziala o wygranej w grze jacpot czy jakos to nazwala ale moze to nie na loteri......

Napisano

Prace mam bardzo dobrze platna(ale jej nie lubie I mysle nad zmiana) ale mam zle nawyk pomagania wszystkim w potrzebie przez co narobilam sobie dlugow... Ogromnych.... Sama skromnie, stary samochod itd.

Napisano

Nie planuje zalozenia firmy....raczej volontariat ale to za kilka lat

Napisano

Czyli karty pokazaly, ze zadatki na bycie zadowolona masz juz teraz (te Cesarzowe), natomiast cos robisz nie tak (Wisielec w podsumie HB), co trzeba koniecznie zmienic, zeby byc zadowolonym. Przede wszystkim jednak wytrwalosc w darzeniu do celu, ale i porzucenie pewnych dotychczasowych wzorcow myslowych, obrot w dzialaniach o 180°, wiec mozliwe, ze potrzeba wiekszej asertywnosci m.in.

Tak z tego, co widze...

Tez nie uwazam, zeby karty byly zle, ale wyrzucily nie tylko w kontekscie tematu, o ktory pytalas...

Napisano

Nie mam zielonego poijecia co karty chca mi powiedziec....co powinnam robic inaczej...moze powinnam przestac myslec o wygranej czy cos takiego? Ciezej pracowac?

Napisano

wiesz, jak czytam co piszesz o sobie i o tym, co mowila wrozka - to mysle, ze jestes w czepku urodzona i wybrniesz calkowiecie z tych dlugow, staniesz na nogi

duzo pozytywnej energii Ci zycze :slonko:

Napisano

Wlasnie to Samo wrozka powiedziala ze Jupiter mna sie opiekuje czys cos......bardzo dziekuje wszystkim za poswiecony czas I dobre slowo.

Napisano

moze badz troszke bardziej asertywna...

nie rozdawaj wszystkiego na pniu -

majac na uwadze umozliwienie sobie w przyszlosci pomagania wiekszej ilosci osob

(?)