Vivere Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Moja szefowa stanęla dzis nad moim biurkiem z nakazem napisania wniosku o podwyzkę. Sama nie jest władna mi ja przydzielić ale ma jutro widzenie z Generałem i chce mój wniosek poprzeć i na swój sposób uzasadnić. zapytałam kart: Jaki skutek przyniosą działania mojej szefowej w sprawie podniesienia mojego wynagrodzenia? Paź Kielichów Cesarzowa 9 kielichów mało w tych kartach pieniędzy a dużo emocji. Mam wrażenienie, że wróci do mnie z dobrą wiadomością pewnie znów mi obiecają, że wkrótce ... To mój celt z niedawna w tej sprawie: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/66322-celt-podwyzka-do-iv-2013-a.html Ps. pierwszy wywiad zrobię w piątek Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Paź Kielichów Cesarzowa 9 kielichów ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Checi i gest ona moze i ma, to widac, ale mozliwe, ze nie do konca to pojdzie tak, jak sobie zaklada. Cos bedzie tu musiala inaczej to ujac moze lub jakos uzasadnic, bo tak latwo nie pojdzie, jak sobie to w tej chwili zaklada. Ale mozliwosci ogolnie sa. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Szczerze ~ jeśli idzie o finanse to 9 Kielichów jak dla mnie jest bardzo fajną kartą ( w zawodowych sprawach już nie jest tak fajna... ) - po tych kartach uważam że będzie podwyżka... Cytuj
alathea Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) w tamtym celcie tez mozliwosci bylo widac - 9 monet, to m.in. karta rozwoju i awansu mysle, ze szefowa bedzie bardziej "hepi" niz Ty... i podobne wnioski, jak dziewczyny mialy w tamtym celcie - dla Ciebie radosc umiarkowana, czyli - jesli podwyzka, to niewysoka bedz beda jakies okolicznosciowe gratyfikacje, szef omija podwyzke szerokim lukiem (tamten celt Sad, Kochankowie, Krol kijow) i tam tez byals srednio zadowolona - Paz mieczy, 3 kile. - to gratulacje innych wiec moze jakis awans, ale bardziej formalny niz rzeczywisty - i pieniadze za bardzo za nim nie pojda, nie od razu chyba Edytowane 13 Lutego 2013 przez alathea Cytuj
Vivere Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 no jestem ciekawa. Sama mało wiary juz mam w skuteczność ale szefowa byla dziś szczególnie bojowo nastawiona Dziękuję dziewczynki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2013 Maestro Napisano 13 Lutego 2013 Paź Kielichów Cesarzowa 9 kielichów ona będzie starała się postawić na swoim/Twoim,ale na podwyżkę jeszcze poczekasz,powiedzą jej, że to nie ten moment, że za jakiś czas, bo teraz wydatki, czy coś w tym stylu itp. Cytuj
iridos Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 no niby zadowolenie jest ale kasy nie widać wiec być może karty sytuacyjnie to pokazały szczera chęć poprawienia ci samopoczucia Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 Vivere wygląda na to, że otrzymasz podwyżkę Cytuj
Vivere Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 Vivere wygląda na to, że otrzymasz podwyżkę i tej wersji się do jutra będę trzymała Cytuj
Vivere Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 Część weryfikacji Jaki skutek przyniosą działania mojej szefowej w sprawie podniesienia mojego wynagrodzenia? Paź Kielichów Cesarzowa 9 kielichów Moja szefowa wróciła z widzenia bardzo zadowolona. Generał potraktował sprawę bardzo poważnie ( podobno). Nie odmówił, nie rzekł jak zwykle, "to nie jest teraz możliwe". Przyjął argumenty jako istotne, obiecał, że pochyli się nad moim wnioskiem i znajdzie rozwiązanie. Byle nie pochylał się zbyt długo. Co z tego wyniknie, poinformuję z pewnością. Dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi