Jasminex Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Witam, Zrobiłam rozkład z 3 kart. Pytanie: Czy w tym roku spotkam miłość. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. 7 monet-Cesarz-Wisielec, dociągnięte: 7 buław- Rydwan Moja interpretacja: Pojawi się mężczyzna w moim życiu, natomiast będę musiała cierpliwie czekać na rozwój uczucia, być może ten mężczyzna jeszcze nie dorósł do poważnego związku, będę musiała iść na ustępstwa, bo inaczej z ta znajomość może nie przetrwać. Uczucie będzie rozwijało się bardzo powoli, niewskazany pośpiech z mojej strony, będę musiała o tą miłość walczyć, cel powinien być osiągnięty. Pozdrawiam Jasmina Edytowane 14 Lutego 2013 przez Jasminex Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Witaj Wg mnie samo pytanie nie jest zbyt dobrze zadane. Miłość to rzecz bardzo rozległa w zalezności od charakterów. Poza tym co związek to wygląda ona inaczej i opiera się często na różnych zasadach. Co do tego co w ogóle mogły powiedzieć karty to to, że facet, ktorego sdpotkasz przewróci twoje życie do góry nogami. jednak będzie do niego bardzo cięzki dostęp. Troche się martwię czy to nie bedzie niszczące dla Ciebie uczucie. Tak ja to widze. Pozdrawiam Cytuj
Jasminex Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 Dzięki jakieś zagmatwane te karty mi wyszły... Cytuj
iridos Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 miłości sie nie szuka.....miłość spada na nas jak grom :)można szukać znajomych przyjaciół ale ni miłość w kartach facet jakiś zajęty prawdopodobnie i twoje usilne starania o odnowienie kontaktów chyba że karty wyrzuciły twoja syt na dzień dzisiejszy Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Czy w tym roku spotkam miłość? 7 monet-Cesarz-Wisielec ->Siła Ja myślę, że dajesz sobie czas pragnąc czegoś dobrego i odrzucając to czego nie chcesz (7 monet)...czekasz ale nie widać aktywnych kart, mówiących że szukasz aktywnie... Widać, że pojawi się w Twoim życiu pewien meżczyzna albo juz jest, który wiele może zmienić u Ciebie, jednakże nie widać by uczucia miały być Twoim priorytetem w tym czasie o jaki pytasz. dociągnięte: 7 buław- Rydwan SIła w tamtym rozkładzie, i te karty pokazują dążenie do samorealizacji jakiejś....ale nie koniecznie poprzez związek... Edytowane 14 Lutego 2013 przez Daffne Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 nie w tym roku ,poczekasz jeszcze trochę widać tylko przelotnego faceta , ale tutaj raczej Ty będziesz bardziej chciała niż on . W następnym roku zacznie się coś intensywniejszego dziać Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 No nie...według mnie to w tym roku jeszcze nie...mało tego - ja myślę że Ty myślami jesteś jeszcze ciągle przy Kimś z Kim się rozleciało (?) dlatego nie przychodzi "nowe"... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 No właśnie. Powiem że samo nie przyjdzie, bo Cesarz mało ruchliwy plus wejdziesz w Wisielca, bardziej mamy to stan zawieszenia/ blokady właśnie po kimś z przeszłości Sama będziesz musiała poszukać miłości, ale najpierw zamknij "stare" Cytuj
Jasminex Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 Myślę, że dużo racji w tym co piszecie... chociaż wydaje mi się, że stary rozdział mam już za sobą... Cytuj
Jasminex Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 miłości sie nie szuka.....miłość spada na nas jak grom :)można szukać znajomych przyjaciół ale ni miłośćw kartach facet jakiś zajęty prawdopodobnie i twoje usilne starania o odnowienie kontaktów chyba że karty wyrzuciły twoja syt na dzień dzisiejszy Dlatego nie pytałam czy "znajde", ale czy "spotkam" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi