Skocz do zawartości

Czy w tym roku spotkam miłość?

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Zrobiłam rozkład z 3 kart. Pytanie: Czy w tym roku spotkam miłość. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

7 monet-Cesarz-Wisielec, dociągnięte: 7 buław- Rydwan

Moja interpretacja: Pojawi się mężczyzna w moim życiu, natomiast będę musiała cierpliwie czekać na rozwój uczucia, być może ten mężczyzna jeszcze nie dorósł do poważnego związku, będę musiała iść na ustępstwa, bo inaczej z ta znajomość może nie przetrwać. Uczucie będzie rozwijało się bardzo powoli, niewskazany pośpiech z mojej strony, będę musiała o tą miłość walczyć, cel powinien być osiągnięty.

Pozdrawiam

Jasmina

Edytowane przez Jasminex
Napisano

Witaj

Wg mnie samo pytanie nie jest zbyt dobrze zadane. Miłość to rzecz bardzo rozległa w zalezności od charakterów. Poza tym co związek to wygląda ona inaczej i opiera się często na różnych zasadach.

Co do tego co w ogóle mogły powiedzieć karty to to, że facet, ktorego sdpotkasz przewróci twoje życie do góry nogami. jednak będzie do niego bardzo cięzki dostęp. Troche się martwię czy to nie bedzie niszczące dla Ciebie uczucie. Tak ja to widze. Pozdrawiam :)

Napisano

miłości sie nie szuka.....miłość spada na nas jak grom :)można szukać znajomych przyjaciół ale ni miłość

w kartach facet jakiś zajęty prawdopodobnie i twoje usilne starania o odnowienie kontaktów chyba że karty wyrzuciły twoja syt na dzień dzisiejszy

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Czy w tym roku spotkam miłość?

7 monet-Cesarz-Wisielec ->Siła

Ja myślę, że dajesz sobie czas pragnąc czegoś dobrego i odrzucając to czego nie chcesz (7 monet)...czekasz ale nie widać aktywnych kart, mówiących że szukasz aktywnie...

Widać, że pojawi się w Twoim życiu pewien meżczyzna albo juz jest, który wiele może zmienić u Ciebie, jednakże nie widać by uczucia miały być Twoim priorytetem w tym czasie o jaki pytasz.

dociągnięte: 7 buław- Rydwan

SIła w tamtym rozkładzie, i te karty pokazują dążenie do samorealizacji jakiejś....ale nie koniecznie poprzez związek...

Edytowane przez Daffne
Napisano

nie w tym roku ,poczekasz jeszcze trochę ;)

widać tylko przelotnego faceta , ale tutaj raczej Ty będziesz bardziej chciała niż on .

W następnym roku zacznie się coś intensywniejszego dziać ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No nie...według mnie to w tym roku jeszcze nie...mało tego - ja myślę że Ty myślami jesteś jeszcze ciągle przy Kimś z Kim się rozleciało (?) dlatego nie przychodzi "nowe"...

Gość SooYoung
Napisano

No właśnie.

Powiem że samo nie przyjdzie, bo Cesarz mało ruchliwy plus wejdziesz w Wisielca, bardziej mamy to stan zawieszenia/ blokady właśnie po kimś z przeszłości

Sama będziesz musiała poszukać miłości, ale najpierw zamknij "stare"

Napisano

Myślę, że dużo racji w tym co piszecie... chociaż wydaje mi się, że stary rozdział mam już za sobą...

Napisano
miłości sie nie szuka.....miłość spada na nas jak grom :)można szukać znajomych przyjaciół ale ni miłość

w kartach facet jakiś zajęty prawdopodobnie i twoje usilne starania o odnowienie kontaktów chyba że karty wyrzuciły twoja syt na dzień dzisiejszy

Dlatego nie pytałam czy "znajde", ale czy "spotkam" :)