Skocz do zawartości

Docelowy lokal,czy to ten?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zwolnił się malutki lokalik który obserwowałam długo.. Za psie pieniadze wynajem bo 350 zł..wiec mogła to by być moja szansa na ruszenie z miejsca..nie duzy bo 15m:] ale mi by wystarczył:)

Jeżeli ktoś bedzie mi wstanie pomóc to proszę o pomoc w interpretacji..

Mam iść go oglądac wiec na pewno zweryfikuje co zadecydowałam..Rozkład zrobilam zeby ocenić moje szanse czy to ten czas również

DZIEKI!:*

----1---2---3---4----

----------5----------

----------6----------

----------7----------

1. Czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, zdolności i wiedzę, aby pokierować swoją firmą?-DIABEŁ, 9 kielichów- Mam wiele swoich słabości. Nie raz sobie załuje,ale są dni kiedy również bywam rozrzutna. Gdybym zacisneła pasa i pilnowała tego myślę ,że byłoby dobrze. Wiecej samozaparcia i mniej podatności na opinie innych ludzi.

2. Czy teraz jest odpowiedni moment aby założyć firmę? 7 buław, Król Mieczy- Ciezko mi po 7demce odpowiedziec bo to ponoć:cięzka:karta,ale gdybym zawalczyła i zaplanowała logicznie,na chłodno to mogłoby być ok?

3. Czy będziesz w stanie utrzymać "docelowo" wybrany już lokal?-8 buław, Rycerz Buław- Jeżeli będzie popyt na usługi to oczywiście..

4. Co jest Ci potrzebne do tego aby twoje działania i zyski byly stabilne? RYDWAN, 7 denarów- Moje działania,zdecydowanie i duzo cierpliwości.

5. Wskazówka, dobra rada, to czego nie widzisz?-ŚWIAT, 5 denarów, Królowa Denarów-No pewnie tego,że potrzebuje wiecej kasy na materiały i sprzęt..ze brakuje mi różnych rzeczy i musiałabym wydać na to pieniądze..Wiec odpowiednia kasa tu jest problemem..

6. Jeśli teraz wynajmniesz ten lokal to co będzie się działo w niej w ciągu najbliższego roku?- 3 kielichów, 10 denarów, ARCYKAPLANKA- wszystko będzie dobrze..jeżeli zaufam swojej intuicji i temu co potrafie..?

7. To co wydarzy się w ciągu najbliższych trzech lat- CESARZ,SMIERC,Król Kielichów--a tego nie rozumiem..Ta smierc mnie zbiła z tropu..bo cesarz to fajne stanowisko stabilne..potem to umiera..moje zamiłowanie i podejscie serce(Król)

Napisano

wg schematu to po 1 karcie powinno być a ty raz po 2 raz po 3 traci sens taki rozkład

Czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, zdolności i wiedzę, aby pokierować swoją firmą?-DIABEŁ tu na dzień dobry karta ograniczenia a reszta kart o brakach finansowych raczej mówi

Napisano

Iridios mam troche odłożone na auto wiec bym zrezygnowała na rzecz tego..:)

Gdzie widzisz jeszcze braki finansowe? prócz tego punktu 5?

Edit: a karty rozkładałam tak jak czułam,ponoć jak idziesz na intuicją to tez dobrze