Skocz do zawartości

uczuciowo luty -marzec

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

obecnie się z kimś spotykam, ale nic więcej .

moje życie uczuciowe do końca lutego:

10 kielichów, książę(chyba król) denarów, królowa denarów, rydwan , moc

no chyba coś się zadzieje ;) ale jak to przy denarowych , bez szału . Mało wylewności uczuć ale we wnętrzu coś poczuję.

i marzec:

księżniczka(chyba paź) denarów, as kielichów, 5mieczy , 7 mieczy , 5 denarów , sprawka

Tutaj będę skupiona na innych rzeczach , chyba bardziej na szkole . Moje zauroczenie padnie i relacja z panem dobiegnie końca. Pan pewnie w tych 5 mieczach wyjedzie . Potem może się następny kręcić , ale to już jakiś krętacz chyba będzie .

Edytowane przez nirva2991
Napisano

do końca lutego - w sferze uczuć całkiem sympatycznie, dużo działania, inicjatyw, przejawów namiętności- ale wszystko z umiarem, w dobrym tonie.

Z kolei marzec- tu po pięknych chwilach spędzonych z panem dojdzie do zachwiania w relacji, może jakieś jego nieszczere intencje zobaczą światło dzienne, poczujesz się oszukana i postanowisz zakończyć znajomość Inna opcja - poświęcisz się z zapałem poszerzaniu własnych horyzontów intelektualnych, Pan poczuje się zaniedbywany co doprowadzi do wymiany zdań na ten temat i w dalszej kolejności zakończenie spotkań. Suma summarum nie widać kontynuacji tej znajomości