truskawk Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ostatnio ciągle śni mi się, że wyjeżdzam nad morze... Ostatnio śniło mi się dokładnie, że jechałam autokarem. Byłam obładowana walizkami. Jechałam nim ze znajomymi i obcymi ludzmi. Ze mną była dwójka dzieci (w rzeczywistosci nie mam dzieci).. Jak wysiadaliśmy miałam ogromny problem z wyniesieniem tych walizek, zgubił mi się nawet jakiś mały, nic nie znaczący pakunek. Ale na szczescie na czas opuscilam pojazd... Co to moze znaczyc? Edytowane 15 Lutego 2013 przez truskawk Cytuj
OazaSpokoju Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 widzę, że przeskakują ci litery tak jak mi popraw to żeby wyglądało cywilizowanie Generalnie sen mówi o bagażu życiowym, który hamuje twoje ruchy i rozwój. Nazbierałaś tyle zasad, dóbr, potrzeb i zależności, że zrobienie kroku do przodu oznacza wielki problem. Autokary i wszelkie środki transportu oznaczają rozwój, parcie do przodu, a walizki w tym przeszkadzają. Możesz zechcieć rozważyć cięcia bagażowe dla własnego komfortu w przyszłości. 1 Cytuj
truskawk Napisano 14 Lutego 2013 Autor Napisano 14 Lutego 2013 Dziękuję bardzo za pomoc w interpretacji snu Cytuj
OazaSpokoju Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 nie ma za co, ale litery dalej nie na miejscach ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi