agaMAJ Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Karta dnia : Śmierć tu mnie nie dziwi, ponieważ rano postanowiłam zrobić w swoim życiu sporą rewolucję Co znaczącego się dziś wydarzy? 6 buław---Głupiec---2 miecze będę działać, zacznę nowe projekty, dużo działań w internecie karty chyba po prostu potwierdzają moje wojownicze nastawienie dzisiaj DAFF , nie krzycz, nie chce zaśmiecać forum, więc to pytanie dostawiam tutaj, z czasem spróbuje zweryfikować Co mi da rewolucja, którą wprowadzam w życie? 4 puchary--Rycerz Buław--Wieża to co mnie już nie cieszyło, odejdzie w zapomnienie, a ja zburze swoje ograniczenia Edytowane 15 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 te pytania są zgodne z regulaminem bo pytasz o własne odczucia i rezultaty rewolucji . Tylko Ty jesteś w stanie to zeryfikowac obiektywnie więc nie mam żadnych zastrzeżeń Karta dnia : Śmierć widać podjęcie sie dużych zmian Co znaczącego się dziś wydarzy? 6 buław---Głupiec---2 miecze ->Sprawiedliwosć hm myślę, że zaczniesz analizować podjęte przez siebie działania w sposób rozważny zwracając uwage na detale by niczego nie pominąć. Chyba chcesz dobrze przemyśleć zanim wprowadzisz w czyn. Co mi da rewolucja, którą wprowadzam w życie? 4 puchary--Rycerz Buław--Wieża->Siła oj mocno wojownicze ;D Ogólnie wyjdziesz z marazmu jakiegoś w pewnej sprawie, da Ci to siłę przebicia i odwagę by dokonać zmian jakich pragniesz. Troszkę mocno zatrzęsiesz sytuacją i możesz dokonać ostrych zmian, ale ostatecznie okażą się one dla Ciebie bardzo dobre. Dodadzą Ci siły wewnętrznej Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 a możesz troszke zdradzić co to za rewolucja. Bo tu huk może być niemiłosierny haha Stanowczość Twoja sie zaznacza duża i nastawienie ostre jak brzytwa Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 bo czuję, że czas huknąć...)) Postanowiłam posprzątać w swoim życiu. Mam dość zawieszenia w którym żyłam od jakiegoś czasu, przez faceta, rodzinę i niepewność w pracy , na razie robie silny dym na pierwszy ogień idzie facet i rodzina Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 bo czuję, że czas huknąć...)) Postanowiłam posprzątać w swoim życiu. Mam dość zawieszenia w którym żyłam od jakiegoś... Daff, niedługo zweryfikuje, na razie robie silny dym ) Silny dym da Ci szasne życia na nowych warunkach, bardziej komfortowych po pewnym czasie . A dym przydaje sie, zwłaszcza gdy w słusznym celu :] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2013 Maestro Napisano 15 Lutego 2013 Karta dnia :Śmierć jakaś spora zmiana się szykuje w Twoim zyciu.. Co znaczącego się dziś wydarzy? 6 buław---Głupiec---2 miecze wydaje mi się, że mimo karty dnia nic wielkiego się nie wydarzy..może karta Śmierć oznacza, że będziesz po prostu senna i zmęczona i nic Ci się nie będzie chcialo.. Tu ew. w czymś postawisz na swoim, ale to niekoniecznie coś ważnego.. Co mi da rewolucja, którą wprowadzam w życie? 4 puchary--Rycerz Buław--Wieża jak mówisz odejdzie jakiś marazm, nuda, a Ty jak ten Rycerzyk ruszysz śmiało do przodu i bez patrzenia na boki i na reakcję otoczenia zaczniesz realizować swoje cele Cytuj
Kędry Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Karta dnia : Śmierć tu mnie nie dziwi, ponieważ rano postanowiłam zrobić w swoim życiu sporą rewolucję Co znaczącego się dziś wydarzy? 6 buław---Głupiec---2 miecze będę działać, zacznę nowe projekty, dużo działań w internecie karty chyba po prostu potwierdzają moje wojownicze nastawienie dzisiaj DAFF , nie krzycz, nie chce zaśmiecać forum, więc to pytanie dostawiam tutaj, z czasem spróbuje zweryfikować Co mi da rewolucja, którą wprowadzam w życie? 4 puchary--Rycerz Buław--Wieża to co mnie już nie cieszyło, odejdzie w zapomnienie, a ja zburze swoje ograniczenia Postanowiłaś rzucić się na głęboką wodę, zapragnęłaś sięgnąć dna - zmienić coś gruntownie, tak od podszewki Zaczniesz działać z rozmachem, z radością rozpoczniesz realizację swoich zamierzeń - po namyśle ostro ruszysz do boju. Nadejdzie zburzenie sztywnych schematów, ograniczeń - po prostu to wszystko zostanie wymiecione z Twojego życia. Niezła zadymka. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 urzeczywistniona, wszystko co zbędne, leci z mojego życia na łeb, na szyje ) Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 ha karta dnia przyniosła mi taką transformację, której w życiu bym się nie spodziewała ;DD dym się opłacił do tego stopnia, że aż w szoku jestem ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi