Jump to content

Hipnoza a trans

Przegrany

Recommended Posts

Można,ale to się inaczej nazywa niż hipnoza... Zapomniałam,ale można. Nawet w stanie medytacji jak wejdziesz w odpowiedni stan z opiekunem możesz zobaczyć kim byłeś lub wybrany fragment, obraz - ja tak miałam.

Nie ponieważ my nie posiadamy takich informacji... ale, ponieważ dzielimy naszą duszę z drugim ja, to jest możliwe zobaczenie tego, drugie ja pamięta wszystkie wydarzenia, jakie nas spotkały. Podczas hipnozy wasze umysły stają się jednym, dzięki czemu możesz zobaczyć.

• 5 months later...

a jest możliwość żeby podczas hipnozy przypomnieć sobie coś co się zdażyło w stanie upojenia alkoholowego, jeżeli normalnie nie jesteśmy w stanie sobie tego przypomnieć...?

• 2 months later...
Nie ponieważ my nie posiadamy takich informacji... ale, ponieważ dzielimy naszą duszę z drugim ja, to jest możliwe zobaczenie tego, drugie ja pamięta wszystkie wydarzenia, jakie nas spotkały. Podczas hipnozy wasze umysły stają się jednym, dzięki czemu możesz zobaczyć.

Nie tylko z drugim ja (niższym ja) ale i po części z WJ także :dostal_na:

ktoś kiedyś wysnuł teorie że możemy sobie przypomniec wszystko (każdy dzień, kolor, potrawę, słowo jakie powiedzieliśmy do kogoś). Co Wy na to ?

a jest możliwość żeby podczas hipnozy przypomnieć sobie coś co się zdażyło w stanie upojenia alkoholowego, jeżeli normalnie nie jesteśmy w stanie sobie tego przypomnieć...?

tak.

i jesli damy wewnętrzną zgodę, to o przeszłych żywotach można się cos dowiedziec, ale to przecież nawet bez hipnozy ...

• 2 months later...

A czy za pomocą hipnozy można... chcieć o czymś zapomnieć? Wyrzucić z pamięci? Ostatnio dość często nurtuje mnie takie zagadnienie i ciekawa jestem jak to naprawdę jest.

Jeśli ktoś chciałby spróbować autohipnozy regresyjnej to poniżej link do bloga gdzie są nagrania na podstawie książki Raymonda A. Moody'ego, o tyle wygodne że nie trzeba samemu bawić się w nagrywanie. Głos całkiem przyjemny :)

Życie przed życiem

Jednak mi osobiście się nie udało, ale prób było niewiele. Ciekawe czy u kogoś będą rezultaty :)