Przegrany Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 dlaczego moze te pytanie jest troche glupie??? bo sie na hipnozie wogle nie znam. dobra do rzeczy czym sie rozni hipnoza od transu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Hipnoza to sposób wprowadzenia w trans, a trans to stan umysłu człowiek którym może manipulować (nie do końca) człowiek hipnotyzujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 tak sie zastanawiam teraz po obejzeniu strefy tajemnic... czy mozna podczas zahipnotyzowania dowiedziec kim sie bylo w poprzednich wcieleniach??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nie, ponieważ my nie mamy takich informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 czyli to wszystko co w strefie tajemnic bylo na ten temat to jedno wielkie gowno prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Można,ale to się inaczej nazywa niż hipnoza... Zapomniałam,ale można. Nawet w stanie medytacji jak wejdziesz w odpowiedni stan z opiekunem możesz zobaczyć kim byłeś lub wybrany fragment, obraz - ja tak miałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Nie ponieważ my nie posiadamy takich informacji... ale, ponieważ dzielimy naszą duszę z drugim ja, to jest możliwe zobaczenie tego, drugie ja pamięta wszystkie wydarzenia, jakie nas spotkały. Podczas hipnozy wasze umysły stają się jednym, dzięki czemu możesz zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Taki seans nazywa się chyba regresiing,ale nie jestem pewna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 tak, to jest hipnoza regresywna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 a te nasze drugie ja... o co z tym chodzi??? i czy moge sie z nim w calosc polaczyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalyptica Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 a jest możliwość żeby podczas hipnozy przypomnieć sobie coś co się zdażyło w stanie upojenia alkoholowego, jeżeli normalnie nie jesteśmy w stanie sobie tego przypomnieć...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_87 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Nie ponieważ my nie posiadamy takich informacji... ale, ponieważ dzielimy naszą duszę z drugim ja, to jest możliwe zobaczenie tego, drugie ja pamięta wszystkie wydarzenia, jakie nas spotkały. Podczas hipnozy wasze umysły stają się jednym, dzięki czemu możesz zobaczyć. Nie tylko z drugim ja (niższym ja) ale i po części z WJ także ktoś kiedyś wysnuł teorie że możemy sobie przypomniec wszystko (każdy dzień, kolor, potrawę, słowo jakie powiedzieliśmy do kogoś). Co Wy na to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 a jest możliwość żeby podczas hipnozy przypomnieć sobie coś co się zdażyło w stanie upojenia alkoholowego, jeżeli normalnie nie jesteśmy w stanie sobie tego przypomnieć...? tak. i jesli damy wewnętrzną zgodę, to o przeszłych żywotach można się cos dowiedziec, ale to przecież nawet bez hipnozy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Virus Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 A czy za pomocą hipnozy można... chcieć o czymś zapomnieć? Wyrzucić z pamięci? Ostatnio dość często nurtuje mnie takie zagadnienie i ciekawa jestem jak to naprawdę jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Jeśli ktoś chciałby spróbować autohipnozy regresyjnej to poniżej link do bloga gdzie są nagrania na podstawie książki Raymonda A. Moody'ego, o tyle wygodne że nie trzeba samemu bawić się w nagrywanie. Głos całkiem przyjemny Życie przed życiem Jednak mi osobiście się nie udało, ale prób było niewiele. Ciekawe czy u kogoś będą rezultaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts