ONYXT Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Jak udadzą się warsztaty, które poprowadzę w przyszłym tygodniu? 6 Dysków, Książę Mieczy, Gwiazda = XIV Sztuka Wygląda dobrze. Zyskam kontakty, które pozwolą mi przekuć moją wiedzę w sukces finansowy. Zaprezentuję się jako twórczy, myślący profesjonalista. Warsztaty zainspirują uczestników do własnych poszukiwań i pracy w tym zakresie. Uczestnicy nabędą umiejętności, które pozwolą im dobrze i sprawnie realizować własne wizje. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Widać, że grupa będzie zaangażowana, będzie między wami ciekawa wymiana energii (6 monet) Rycerz mieczy pokazał tutaj chyba samo szkolenie, ich podnoszenie kwalifikacji, zdobywaną wiedzę merytoryczną oraz twoją erudycję i przebojowość. Będziesz zadowolona, spokojna i opanowana (Umiarkowanie) W gwieździe widać, że uznasz warsztat za udany i zakończony powodzeniem Ładne karty Trzymam kciuki Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Jak udadzą się warsztaty, które poprowadzę w przyszłym tygodniu? 6 Dysków, Książę Mieczy, Gwiazda = XIV Sztuka widać sympatyczne nastawienie, bardzo dobre przygotowanie i wiedzę do przeprowadzenia warsztatów, którą zauważy grupa, stworzenie bardzo przyjaznej atmosfery pozwoli ośmielić grupę i bardzo wpłynie to na ocenę warsztatów . Bardzo dobre karty Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jak udadzą się warsztaty, które poprowadzę w przyszłym tygodniu? 6 Dysków, Książę Mieczy, Gwiazda = XIV Sztuka; suma HB V Papiez Widac tu Twoje bardzo duze otwarcie na te sprawe, chec dania z siebie autentycznie wszystkiego, ale... poczatki moga byc dosc chaotyczne. Spotka tam sie wiele osobowosci, kazdy bedzie mial wiele do powiedzenia, pokazania i moze to prowadzic do lekkich spiec, chaosu informacyjnego. Wazne, zeby umiec do tego podejsc z szerszej perspektywy i po prostu nie spinac sie na jeden punkt widzenia. Powinno Ci sie udac, jako ze Sztuka to Umiarkowanie a ten jest swietnym mediatorem i potrafi pogodzic jak najbardziej sprzeczne ze soba fronty. Rada wg HB to nie trzymac sie swoich sztywnych wyobrazen a byc otwartym na to, co inni wnosza soba. Masz duze szasne, aby warsztaty, ktore poprowadzisz byly udane i ukoronowane sukcesem. Powodzenia. PS. Masz Thota, tak? Ksiaze Mieczy to Rycerz Mieczy... w innych taliach. Czyli wg wyliczen to VII Rydwan. Suma wiec to 16+7+17=40-22=XVIII Ksiezyc. Takze wg mnie moze byc odrobine niepewnosci na sam poczatek i badania gruntu. I jak wyzej podsum HB V Papiez, wiec wyjscie poza swoje sztywne ramy, otwarcie sie na ludzi. Tak czy inaczej... wg tego czy innego podsumu... masz potencjal, wiedze i duze szanse, aby bylo dobrze. Edytowane 17 Lutego 2013 przez SacralNirvana Cytuj
ONYXT Napisano 26 Lutego 2013 Autor Napisano 26 Lutego 2013 Początek rzeczywiście był chaotyczny, bo zapomniałem zabrać zasilacz do komputera Zajęcia prowadziłem w zupełnie innym mieście, więc trzeba było liczyć na dobrą wolę organizatorów i w przeddzień uruchomić poszukiwania odpowiedniego zasilacza. Niestety, nie udało się znaleźć takiego, który pasuje do mojego sprzętu. W ostatniej chwili pożyczyłem komputer od jednej z uczestniczek i musiałem się trochę poogarniać z przygotowanymi materiałami. Ale potem to już było z górki. Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Czyli tu Rycek Mieczy (Ksiaze Mieczy) pokazal wlasnie ten poczatkowy chaos, o ktorym piszesz. Dalej Gwiazda i z gorki. Dzieki za weryfikacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi