NarratorkaHorrorow Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 A wykładowca jeszcze gorszy. O 15 dnia dzisiejszego mam egzamin.Moja wiedza merytoryczna nie powala na kolana,ale mam nadzieje ze wystarczy by z 3 iść dalej. Pazerna nie jestem,a przedmiot nie jest specjalizacyjny Czy zalicze dziś egzemin ? Król Kielichów 4 Denarów 8 Mieczy Powinnam zaliczyc,zapewne 8 mieczy stanowi o moim stresie blokadzie i tym że dosłownie ręce mi się trzesą. Jak pójdzie egzemin ? Kochankowie Królowa Pałek 9 denarów Jakby doktor był bardziej zainteresowany mną niż moją wiedzą. Co sądzicie ? Weryfikacja oby wieczorem Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Czy zalicze dziś egzemin? Król Kielichów, 4 Denarów, 8 Mieczy (suma: Siła) Zaliczysz Będziesz pewnie troszkę zestresowana przed wejściem na salę, ale zaliczysz - może na 4? Jak pójdzie egzemin? Kochankowie, Królowa Pałek, 9 denarów (suma: Kapłan) Czy ten egzamin składa się z 2 części? Może dostaniesz 2 pytania? Jak już zobaczysz pytania uspokoisz się, poczujesz się bezpiecznie i pewna siebie jak burza popłyniesz z odpowiedziami Kapłan w podsumie mądry, spokojny, wysłucha Cię, będzie przychylny (podobnie jak ten Król Kileichów wyżej- da Ci poczucie spokoju i udzieli Ci się jego opanowanie). Powodzenia i trzymam kciuki Edytowane 16 Lutego 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lutego 2013 Maestro Napisano 16 Lutego 2013 Czy zalicze dziś egzemin ? Król Kielichów 4 Denarów 8 Mieczy ten "straszny wykładowca" może na tym egzaminie chcieć CI chyba pomóc, żebyś zaliczyła, widać też silny stres u Ciebie.. Jak pójdzie egzemin ? Kochankowie Królowa Pałek 9 denarów wykażesz się wiedzą, powinno pójść Ci dobrze, z początku pojawią się jakieś wątpliwosci, ale widać, że poradzisz sobie z nimi, w efekcie powinnaś być zadowolona;) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 ten "straszny wykładowca" może na tym egzaminie chcieć CI chyba pomóc, żebyś zaliczyła, widać też silny stres u Ciebie.. No właśnie mi też się wcale nie taki straszny wydaje Będzie wobec Ciebie pomocny, też tak to widzę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lutego 2013 Maestro Napisano 16 Lutego 2013 Czy zalicze dziś egzemin?Król Kielichów, 4 Denarów, 8 Mieczy (suma: Siła) Zaliczysz Będziesz pewnie troszkę zestresowana przed wejściem na salę, ale zaliczysz - może na 4? Miałam tę samą myśl odnośnie oceny,też mi 4 przyszła do głowy;) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Miałam tę samą myśl odnośnie oceny,też mi 4 przyszła do głowy;) Jeszcze mnie te 8mki zastanawiają- 8 mieczy, Krol jako 8 z AW i suma Siła. Dużo ich tutaj. Może egzamin potrwa 8 minut No ciekawe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lutego 2013 Maestro Napisano 16 Lutego 2013 Jeszcze mnie te 8mki zastanawiają- 8 mieczy, Krol jako 8 z AW i suma Siła. Dużo ich tutaj. Może egzamin potrwa 8 minut No ciekawe Ha, ha, licho wie;) Może tak być:lol: Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Czy zalicze dziś egzemin ? Król Kielichów, 4 Denarów, 8 Mieczy ->Siła Zdasz, może to być ocena raczej 3, a maksymalnie 4. 8 mieczy to jakby wyczekiwanie na wynik połączone z czarnowidztwem i stresem, jednak moment ogłoszenia wyników wyzwoli Cię z tych emocji 8 mieczy + Siła daje razem Słoneczko. Będzie dobrze Powodzenia ;D Edytowane 16 Lutego 2013 przez Daffne Cytuj
Gość Mana Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Czy zalicze dziś egzemin ? Król Kielichów 4 Denarów 8 Mieczy powinnaś zaliczyć... choć może wydać Ci się on inny niż się spodziewasz/spodziewałaś Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 Dziekuje za spostrzeżenia Mam możliwość weryfikacji.Faktycznie nie taki diabeł straszny jak go malują, ile najadłam się stresu tyle moje Jednak , zaliczyłam na 4 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Dziekuje za spostrzeżenia Mam możliwość weryfikacji.Faktycznie nie taki diabeł straszny jak go malują, ile najadłam się stresu tyle moje Jednak , zaliczyłam na 4 hahahaha no to gratulacje Czyli jednak 4rka:) a co z tą 8mką? Było coś? Może odpowiadałaś jako 8ma, albo sala nr 8 ciekawa jestem, czy to tylko przypadek, że tyle 8mek, czy faktycznie coś? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 8 zapewne mówiła o moim stresie.Wykladowca duzo sie spoznil.Zblizał sie czas jego wykładów, a wiedziałam ze na wykladach nie uda mi sie pisac .Z pewnych przyczyn poprosilam o zaliczanie wczesniej. Czekałam na niego 1.5h.Zjawił sie ,dam mi prace i poszedł na wykłady fakt faktem zaliczone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi