Skocz do zawartości

Uczuciowo na tydzień

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak mi uczuciowo minie najbliższy tydzień? Dziękuję Linkinii za karty:)

Rycerz denarow, GIERMEK PUCHAROW, 7 mieczy, na 7 mieczy w celu dokładniejszego wyjaśnienia as mieczy 8 denarów

zaznaczam na wstępie, że idę na tydzień urlopu od poniedziałku:)

Chyba będzie spokojnie, bez wzlotów, może jakaś propozycja będzie, może ktoś z pracy będzie coś ode mnie chciał, ale poza tym nic szczególnego:)

Gość PannaDorotka
Napisano

Chyba ktoś z pracy będzie chciał mieć z tobą kontakt w związku z jakąś sprawą zawodową, chyba się odezwie, może o coś dopyta.

W paziu kielichów to chyba twój synek- może będziesz miała okazję spędzić z nim więcej czasu :)

• Maestro
Napisano
Chyba ktoś z pracy będzie chciał mieć z tobą kontakt w związku z jakąś sprawą zawodową, chyba się odezwie, może o coś dopyta.

W paziu kielichów to chyba twój synek- może będziesz miała okazję spędzić z nim więcej czasu :)

No, na pewno będę ze smarkiem non stop:))))) A z pracy to chyba, albo jednemu z lekarzy coś się przypomni, albo koleżanki na gg zaczepią;)

Napisano

Bardziej będziesz "żyła" sprawami zawodowymi (jakiś pan z pracy zechce Tobą coś skonsultować), pomimo iż w Asie mieczy zechcesz się skutecznie od nich odciąć chociaż na chwilę, ale nie będzie Ci to dane (w 8 denarów może w tym czasie wypadnie Ci kolejny zjazd na uczelni lub jakiś kurs doskonalący). A pazik kielichów - to istotnie może być mały osobnik płci męskiej lub kontakty osobą młodą, życzliwą, uczuciową....

• Maestro
Napisano
Bardziej będziesz "żyła" sprawami zawodowymi (jakiś pan z pracy zechce Tobą coś skonsultować), pomimo iż w Asie mieczy zechcesz się skutecznie od nich odciąć chociaż na chwilę, ale nie będzie Ci to dane (w 8 denarów może w tym czasie wypadnie Ci kolejny zjazd na uczelni lub jakiś kurs doskonalący). A pazik kielichów - to istotnie może być mały osobnik płci męskiej lub kontakty osobą młodą, życzliwą, uczuciową....

Na szczęście zjazdu nie mam, dlatego urlop wzięłam:) Ale może faktycznie coś z pracą związane:) A mój synek mógł mi się jako paź kiel pokazać, bo on niby chojrak, a w rzeczywistości jest b.wrażliwy i uczuciowy:)

Gość Daffne
Napisano

czas upłynie Ci na miłym spędzaniu czasu i w dobrej atmosferze, pod koniec tygodnia zaznacza się nieco negatywnego myślenia albo raczej psioczenia...w stylu: "kurcze...i juz koniec urlopu...znów trzeba będzie iść do tej pracy" hehe

• Maestro
Napisano
czas upłynie Ci na miłym spędzaniu czasu i w dobrej atmosferze, pod koniec tygodnia zaznacza się nieco negatywnego myślenia albo raczej psioczenia...w stylu: "kurcze...i juz koniec urlopu...znów trzeba będzie iść do tej pracy" hehe

Ha, ha, ha, jak znam siebie, to na pewno tak pomyślę:lol::lol::lol:

Gość Daffne
Napisano
Ha, ha, ha, jak znam siebie, to na pewno tak pomyślę:lol::lol::lol:

no tak tu prezentuje się to 7 mieczy plus dodatkowe do niej as mieczy, 8 monet...:D Bedziesz biadolić :D

Napisano

będzie dość spokojnie :) Trochę z pracy może ktoś zagadać w jakieś sprawie.... z kimś przez internet możesz pogadać :> może trochę się romarzysz przez chwilę, po czym będzie trzeba wrócić do codzienności...

Gość SooYoung
Napisano

Rycerz denarow, GIERMEK PUCHAROW, 7 mieczy, na 7 mieczy w celu dokładniejszego wyjaśnienia as mieczy 8 denarów

Uczuciowo mocno zaznaczył się Twój syn i sprawy z nim związane. Do tego masz miłe chwile wytchnienie na gg, fajne rozmowy i to też poprawi Ci samopoczucie, a uczuciowo poczujesz się lepiej.

Faktycznie na koniec tygodnia masz chwilę zwątpienia i myśli - o nie trzeba wracać do pracy i to może Ci popsuć nastrój, ale na szczęście na krótko.

Ogólnie spokojny,stabilny uczuciowo tydzień (tak widzę tu Ryc den)

Gość gość5
Napisano

Jak mi uczuciowo minie najbliższy tydzień? Dziękuję Linkinii za karty:)

zaznaczam na wstępie, że idę na tydzień urlopu od poniedziałku:)

spokojnie i bez wstrzasów- czy bedziesz siedziec z dzieckiem w domku? (bo teraz okres ferii) i rzeczywiscie skoro masz urlop to w 7 mieczach asie mieczy i 8 denarach jakis kontakt z pracy w celu wyjasnienia czegosc

• Maestro
Napisano

WERYFIKEJSZYN

Siedzę w domu z dzieckiem,lenimy się,odpoczywamy,spacerujemy....miałam wczoraj intensywny kontakt z kolezankami z pracy, bo jedna postanowiła odejśc z uwagi na konflikt z szefową (w sumie nie dziwię się tej dziewczynie, nasza szefowa to zimna s...).