Skocz do zawartości

Co nasz czeka w najbliższym czasie w związku?

Lesep

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Korzystałam z AW,wszystkie w pozycji prostej.

1.śmierć

2.rydwan

3.zakochani

4.cesarz

Jakieś sformalizowanie związku,koniec pewnego etapu i wejście w drugi.

Gość Daffne
Napisano

myślę, ze pogłębianie relacji Was czeka w najbliższym czasie dzięki uczuciu między Wami, ale i Pana decyzji odnośnie planów na przyszłość. Trudno mówić o formalizacji w najbliższym czasie...chyba, że już jest ustalony termin ślubu?

Gość SooYoung
Napisano

Opisz waszą sytuajcę, bo te karty mogą wszystko pokazać.

Od razu widać zmianę w relacji,rozmowy i konieczność podjęcia decyzji, no i może to być decyzja o sformalizowaniu ale może tez być zamknięcie się jednego z partnerów na oczekiwania/ plany drugiej osoby.

Może też pojawić się ktoś trzeci kto swoją osobą, postawą, wymusi zmianę w relacji, albo jedno z was wyjedzie - rydwan i to też wpłynie na wasz związek

Napisano

nie nie jeszcze nie ;) No ja mam wyjechać,znaczy planujemy razem wyjechać ;)Więc to może to .

Gość SooYoung
Napisano

Czyli rydwan pokazuje wasz wspólny wyjazd i albo jedno z was zostanie, albo po tym wyjeżdzie wasza relacja się umocni :)

Napisano

Tylko ten wyjazd to dopiero w poznym pzdzierniku,to juz by to pokazywalo?

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Tylko ten wyjazd to dopiero w poznym pzdzierniku,to juz by to pokazywalo?

pokaże tylko to i taki czas na jaki karty stawiałaś... najbliższy czas to dla Ciebie reszta 2013 roku czy najbliższy miesiąc?

Edytowane przez Daffne
zmiana treści
Napisano

1.śmierć

2.rydwan

3.zakochani

4.cesarz

Jakieś sformalizowanie związku,koniec pewnego etapu i wejście w drugi.

Tarot to nie kalendarz, więc CZAS - jest tu pojęciem względnym

Przed Wami głębokie przeobrażenia być może związane z planowym wyjazdem

Za nim dojdzie w tym Cesarzu do pogłębienia relacji dużo jeszcze przed Wami wahań, może trzeba będzie dokonać jakiegoś wyboru. A formalizacja - na chwilę obecną raczej nie - nie ma tu kart małżeństwa.

Napisano

1.śmierć

2.rydwan

3.zakochani

4.cesarz .

Rozkład z samych AW wielokrotnie niepotrzebnie dodaje powagi całej sytuacji.

Karta Smierci, Rydwan, Kochankowie - ogólnie mówią o tym, że się docieracie, zaczną wychodzić na jaw wasze różne potrzeby i oczekiwania, ty będziesz chciała w lewo, a on w prawo i trudno będzie znaleźć kompromis. Może się więc pojawić problem z dogadywaniem się

Śmierć zapowiada ten proces, który podejrzewam już się zaczął i zaczyna się robić coraz bardziej gorąco i niespokojnie.

Cesarz opanowuje sytuację, wygląda więc na to, że wszystko wróci do normy, ustabilizuje się, ewentualnie będzie tak jak partner zadecyduje -

ale ty jedna wiesz jaka jest obecnie sytuacja, jakiego typu macie problemy i o co tak naprawdę pytałaś.

Napisano

I fakt pokłóciliśmy się,jak przyjechałam do niego do innego miasta teraz.Zaczęła mi pomagać ,,pomocna koleżanka,, która wydaję mi się,że jest zazdrosna.I zmieniły się trochę nasze stosunki,ale teraz pogadaliśmy i wszystko opanowane.On jest taki,że to o niego trzeba zabiegać...taki cesarz ;]

Napisano

Jak dla mnie ustabilizowanie relacji, wejsc na glebszy poziom. Podsum HB to Cesarzowa, czyli ogolnie relacja wiele obiecujaca, mozna zbierac plony.