Lesep Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Korzystałam z AW,wszystkie w pozycji prostej. 1.śmierć 2.rydwan 3.zakochani 4.cesarz Jakieś sformalizowanie związku,koniec pewnego etapu i wejście w drugi. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 myślę, ze pogłębianie relacji Was czeka w najbliższym czasie dzięki uczuciu między Wami, ale i Pana decyzji odnośnie planów na przyszłość. Trudno mówić o formalizacji w najbliższym czasie...chyba, że już jest ustalony termin ślubu? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Opisz waszą sytuajcę, bo te karty mogą wszystko pokazać. Od razu widać zmianę w relacji,rozmowy i konieczność podjęcia decyzji, no i może to być decyzja o sformalizowaniu ale może tez być zamknięcie się jednego z partnerów na oczekiwania/ plany drugiej osoby. Może też pojawić się ktoś trzeci kto swoją osobą, postawą, wymusi zmianę w relacji, albo jedno z was wyjedzie - rydwan i to też wpłynie na wasz związek Cytuj
Lesep Napisano 16 Lutego 2013 Autor Napisano 16 Lutego 2013 nie nie jeszcze nie No ja mam wyjechać,znaczy planujemy razem wyjechać ;)Więc to może to . Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Czyli rydwan pokazuje wasz wspólny wyjazd i albo jedno z was zostanie, albo po tym wyjeżdzie wasza relacja się umocni Cytuj
Lesep Napisano 16 Lutego 2013 Autor Napisano 16 Lutego 2013 Tylko ten wyjazd to dopiero w poznym pzdzierniku,to juz by to pokazywalo? Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Tylko ten wyjazd to dopiero w poznym pzdzierniku,to juz by to pokazywalo? pokaże tylko to i taki czas na jaki karty stawiałaś... najbliższy czas to dla Ciebie reszta 2013 roku czy najbliższy miesiąc? Edytowane 16 Lutego 2013 przez Daffne zmiana treści Cytuj
Kędry Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Korzystałam z AW,wszystkie w pozycji prostej. 1.śmierć 2.rydwan 3.zakochani 4.cesarz Jakieś sformalizowanie związku,koniec pewnego etapu i wejście w drugi. Tarot to nie kalendarz, więc CZAS - jest tu pojęciem względnym Przed Wami głębokie przeobrażenia być może związane z planowym wyjazdem Za nim dojdzie w tym Cesarzu do pogłębienia relacji dużo jeszcze przed Wami wahań, może trzeba będzie dokonać jakiegoś wyboru. A formalizacja - na chwilę obecną raczej nie - nie ma tu kart małżeństwa. Cytuj
Lesep Napisano 16 Lutego 2013 Autor Napisano 16 Lutego 2013 W sumie myślałam teraz o 3-4 miesiącach. Cytuj
iridos Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 postaw celta lub partnerski jak dla mnie tu 3 osoba pachnie Cytuj
niiwa Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Korzystałam z AW,wszystkie w pozycji prostej. 1.śmierć 2.rydwan 3.zakochani 4.cesarz . Rozkład z samych AW wielokrotnie niepotrzebnie dodaje powagi całej sytuacji. Karta Smierci, Rydwan, Kochankowie - ogólnie mówią o tym, że się docieracie, zaczną wychodzić na jaw wasze różne potrzeby i oczekiwania, ty będziesz chciała w lewo, a on w prawo i trudno będzie znaleźć kompromis. Może się więc pojawić problem z dogadywaniem się Śmierć zapowiada ten proces, który podejrzewam już się zaczął i zaczyna się robić coraz bardziej gorąco i niespokojnie. Cesarz opanowuje sytuację, wygląda więc na to, że wszystko wróci do normy, ustabilizuje się, ewentualnie będzie tak jak partner zadecyduje - ale ty jedna wiesz jaka jest obecnie sytuacja, jakiego typu macie problemy i o co tak naprawdę pytałaś. Cytuj
Lesep Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 I fakt pokłóciliśmy się,jak przyjechałam do niego do innego miasta teraz.Zaczęła mi pomagać ,,pomocna koleżanka,, która wydaję mi się,że jest zazdrosna.I zmieniły się trochę nasze stosunki,ale teraz pogadaliśmy i wszystko opanowane.On jest taki,że to o niego trzeba zabiegać...taki cesarz ;] Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Jak dla mnie ustabilizowanie relacji, wejsc na glebszy poziom. Podsum HB to Cesarzowa, czyli ogolnie relacja wiele obiecujaca, mozna zbierac plony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi