Moderator Arbogast Napisano 17 Lutego 2013 Moderator Napisano 17 Lutego 2013 Niedawno się postarzałem o rok, więc sobie zrobiłem rozkład taki ogólny, którego już dawno nie robiłem i w nieco innej formie: Ogólny obraz: Paź denarów - 2 buław - As pucharów Miłość: Paź pucharów - Rycerz Pucharów - Cesarzowa Praca: 4 buław - 10 buław - umiarkowanie Pieniądze: Diabeł - Królowa denarów - 6 buław Zdrowie: 2 pucharów - 5 pucharów - Sprawiedliwość Rodzina: 4 denarów - 9 pucharów - 4 mieczy Ogólny obraz mojego życia mówi, że czeka mnie trochę nowych doświadczeń, nowych znajomości, może jakiś nowych związków, bo as pucharów mówi, że pod względem uczuciowym coś może ruszyć, paź denarów to nowe doświadczenia Sprawy uczuć miłości, no wygląda jak życzeniówka, bo piękne miłosne karty, aczkolwiek stawiając te karty nie miałem zaprzątniętej głowy miłostkami. Paź pucharów to generalnie szans ana uczucie, rycerz pucharów to już stan zakochania, a cesarzowa to odpowiednia kobieta, konkretna już osoba Sprawy zawodowe stabilizacja bądź co bądź, względny spokój choć lekko nie będzie, 10 buław mówi mimo wszystko o ciężkiej wyniszczającej pracy, stopuje to trochę umiar, a 4 buław nie sądzę aby tu pokazała siedzenie w domu, raczej spokojne miejsce pracy, ale przy 10 buław spokojne w znaczenie niezagrożone, aczkolwiek na pewno wyczerpujące. Sprawy finansowe diabeł jest tutaj poważnym ostrzeżeniem, bo mogę stracić jakieś pieniądze, mogę zostać oszukany przez jakąś kobietę (królowa denarów), aczkolwiek nie powinienem stracić płynności finansowej bo ostatecznie jest tutaj 6 buław Sprawy zdrowotne: sprawiedliwość odpowiada za układ moczowy, 2 pucharów również sygnalizuje, że chodzi o narządy parzyste np nerki, natomiast 5 pucharów - czyżby jakaś choroba nerek? 5 pucharów oznacza jakiś wylew, pęknięcie Rodzina: 4 denarów to między innymi własny dom, więc tutaj jakby zmian nie widać, potwierdza ti 9 pucharów, która mówi o szczęście ale niepełnym, widać, że w życiu rodzinnym jakiś problemów większych nie będzie, natomiast potwierdza się przez 4 denarów - żadnych zmian, nie stworzę własnej rodziny w tym czasie, 4 mieczy mówi o pewnej izolacji, więc karty mają jasny przekaz, że jakby skoncentruje się na własnym życiu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi