Skocz do zawartości

Decyzja dot.pracy

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Planuję iść po urlopie do szefa i powiedzieć mu,że chcę się rozwijać i spytać, czy dałby mi szansę na to, abym zaczęła pomagać w księgowości w celu utrwalenia tego czego się obecnie uczę i dalszej pracy już tam. Położyłam sobie karty na rozkład Decyzja choć intuicja i tak mi mówi, że to dobry plan.

Co przemawia za pójściem na rozmowę z szefem : 3 monet Słońce Śmierć 6 buław suma Rydwan, wg HB Kapłan - powiem mu, że się uczę, że nie stoję w miejscu, ta rozmowa może być w zasadzie przełomowa, bo za jakiś czas osiągnę jednak sukces

Co przemawia przeciw tej rozmowie : 3 mieczy 6 kielichów Cesarz - suma Mag, suma wg HB Śmierć/Cesarz tu się rozczaruję chyba jego postawą, bo może być niezłomny i może mi powie,że jakieś decyzje podjął

decyzja: działać czy nie działać : As Mieczy 8 buław - suma Pustelnik najpierw powinnam przemyslec i iść wtedy, gdy poczuję impuls, gdy wyczuję, że to "ten" moment

Napisano

za przemawia chęć zmiany i doskonalenia się, rozwoju i pomocy.

przeciw-że może uznać, że zaniedbasz dotychczasowe obowiązki, a on jest zadowolony z Twojej pracy

decyzja-działać, przejąć inicjatywę

Napisano

Co przemawia za pójściem na rozmowę z szefem : 3 monet Słońce Śmierć 6 buław suma Rydwan, wg HB Kapłan

to , że zdobędziesz nowe doświadczenia , ale jest tutaj Twoja obawa , że szef się nie zgodzi . Ale za przemawia ogólnie rozwijanie swoich umiejętności .

Co przemawia przeciw tej rozmowie : 3 mieczy 6 kielichów Cesarz - suma Mag, suma wg HB Śmierć/Cesarz

możesz go zaskoczyć. I może się nie zgodzić na to od razu. Możliwe, że powie , że już nie potrzebują tam nikogo ponieważ jest wystarczająca ilość osób.

decyzja: działać czy nie działać : As Mieczy 8 buław - suma Pustelnik

działać jak najbardziej , ale musisz się bardzo dobrze przygotować na rozmowę, wiedzieć co i jak powiedzieć .

• Moderator
Napisano

Karty wskazują żeby iść i porozmawiać, bo as mieczy to przecież rozmowa, a 8 buław to działanie i to od razu.

3 monet to poszerzanie kompetencji, słońce i smierć to dobry czas na zmiany 6 buław mówi, że możesz coś wskórać tym

przeciw to bardziej takie Twoje rozterki przemawiają, 3 mieczy to może się boisz odmowy, 6 kielichów i cesarz takiego spławienia na zasadzie: nie marudź tylko zajmij się tym czym powinnaś

karty jednak mówią, żebyś poszła...

• Maestro
Napisano

Dziękuję Wam, na pewno pójdę, bo czuję pod skórą, ze to moja szansa. Zresztą wpadłam na to jakoś tak spontanicznie kilka dni temu, a zazwyczaj takie nagłe decyzje sa u mnie najlepsze:)

Napisano

decyzja: działać czy nie działać : As Mieczy 8 buław - suma Pustelnik

jeśli wszystko przeyślisz i będzie to w zgodzie z Tobą to jak najbardziej warto spróbować. Podjąć wyzwanie i spytać :)

Co przemawia przeciw tej rozmowie : 3 mieczy 6 kielichów Cesarz - suma Mag, suma wg HB Śmierć/Cesarz

myślę, że tu trochę pokazały się Twoje obawy, że szef uzna, że lepiej by było tam gdzie jesteś...masz już osiągnięte coś, jakoś szef Cię postrzega i może to się zmienić i nie wiadomo jak będzie wyglądało to inne. Będzie to dla Ciebie wyzwanie intelektualne ale nie tylko. Warto rozważyć co można przez takie działanie zyskać a co stracić...i to w czym teraz jesteś postrzegana jako dobra na nowej opcji nie straci...

Co przemawia za pójściem na rozmowę z szefem : 3 monet Słońce Śmierć 6 buław suma Rydwan, wg HB Kapłan

przede wszystkim dzięki takiej 'współpracy' będziesz mogła się douczyć, sprawdzić w praktyce to co znasz z teorii, to taki nowy początek z powiewem optymizmu i z nowymi granicami.

Napisano

Idz i działaj,rozwijaj się,tylko znając swojego szefa obierz odpowiednią taktykę i formę tej rozmowy a jest duża szansa na Twoje pozytywne zmiany.

Napisano

isc, dobre karty na zmiane

przeciw stoja tylko Twoje obawy, wiec sama rozmowa nic nie stracisz

jestem po tych kartach zdecydowanie na tak

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Dziś byłam na rozmowie z szefem, zupełnie spontanicznie zresztą, podszedł i powiedział, że jak będe mogła, to mam do niego podejść. Powiedziałam, że chcę teraz. Powiedział, co mu się ogolnie w pracy nie podoba, dostałam od niego zadanie takiej organizacji pracy, żeby pokazać pełen profesjonalizm firmy. Wykorzystałam okazję i delikatnie napomknęłam mu, że chciałabym popracować w księgowości (on wie, że kończę studia podyplomowe). Odparł, że jest jak najbardziej za, bo uważa, że jestem bystra i on ma o mnie bardzo dobre zdanie:)

Co przemawia za pójściem na rozmowę z szefem : 3 monet Słońce Śmierć 6 buław suma Rydwan, wg HB Kapłan te karty chyba pokazały, że mam poczekać na odpowiedni moment, bo tu zajdzie zmiana Śmierć i mój sukces 6 buław

Co przemawia przeciw tej rozmowie : 3 mieczy 6 kielichów Cesarz - suma Mag, suma wg HB Śmierć/Cesarz wykończył mnie energetycznie:lol:,no i pokazywał kto tu rządzi,na zasadzie : niech pani na razie nic nie mówi (bo weszłam mu w słowo ze swoimi racjami), niech ja się wypowiem, musiałam mu grzecznie przytakiwać

decyzja: działać czy nie działać : As Mieczy 8 buław - no i ten as po raz kolejny pokazał mi impuls do działania:)