Skocz do zawartości

Spotkanie

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak przebiegnie jutrzejsze spotkanie ws. pracy?

8 denarów + 10 buław + 10 pucharów/Cesarz

Gdzieś czytałem, że 8 denarów w pytaniu o spotkanie oznacza, że go nie będzie... A może pójdę i okaże się, że miejsce jest już zajęte (10 pucharów)?

Jutro zweryfikuję.

• Maestro
Napisano

8 denarów + 10 buław + 10 pucharów/Cesarz

z początku możesz chyba czekac w kolejce, bo może być dużo chętnych, ale potem powinieneś poczuć się jak u siebie.Mi 10 pucharów pokazuje spełnienie, ciekawe jak będzie u Ciebie:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A mnie coś się wydaje że Ty na to spotkanie nie pójdziesz :)...będziesz miał wewnętrzne dylematy i w efekcie postanowisz nie działać (nie iść), dasz sobie na wstrzymanie i zostaniesz w domu...jakoś tak czuję...

Pozdrawiam.:)

Napisano

myślę że pójdziesz jakieś trudności tam widać ale samo spotkanie w miłej atmosferze i trzeba będzie podjąć męską decyzję;

Napisano

Ja mysle, ze pojdziesz. Jednak... pracodawcy beda mieli konkretne oczekiwania, ktorych nie bedziesz w pelni spelnial. W tych 10 Bulawach widac jakies ograniczenia, 10 Kielichow tez pokazuje ograniczone mozliwosci. 8 Monet to wlasnie takze takie "mam oczekiwania i sprawdzam, kto do nich pasuje". Cesarz wskazuje na to, co powyzej... ze pracodawca bedzie dosyc sztywny i szuka kogos, kto mu w 100% bedzie spelnial oczekiwania. Dlatego moze byc ciezko. Podsum HB to X Kolo Fortuny i I Mag. Mozesz probowac jeszcze cos wyczaic dla siebie, moze jak bedziesz uwazny to wyczaisz dla siebie jakies mozliwosci, bo takie moga sie pojawic, wtedy powinienes smialo zadzialac i wykorzystac je dla siebie. Jednak prosto i latwo nie bedzie.

Napisano

Nie poszedłem na to spotkanie, już nie jestem zainteresowany tą ofertą, za dużo zamieszania z nią.

Napisano

Czyli rzeczywiscie 8 Monet pokazala tu, ze do spotkania nie doszlo. Dzieki za weryfikacje...