NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 dzis mam ostatni egzemin z sesji zimowej warunkowej.Wolałabym zaliczyć de zapytałam jak pójdzie ostatni egzemin 9 pałek 8pałek 4 denarów Lekko nie pójdzie,bedzie sie szamotać,domniemywać. Czy zalicze egzemin dzis ? 6 kielichów 10 kielichów król pałek Powinnam przy łudzie szczescia i pomocy zaliczyc.6 kielichów mówi pewnie o tym iż juz kiedys egzemin zaliczalam,i teraz do tego wracam Mam nadzieje ze zalicze , trzymajcie prosze kciuki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Maestro Napisano 18 Lutego 2013 Gypsy, wybacz, ale chyba egzamin:) zapytałam jak pójdzie ostatni egzamin 9 pałek 8pałek 4 denarów z początku mogą pojawić się jakieś trudności,,ale potem widać przypływ weny,k w efekcie zaliczysz, ale raczej na niezbędne minimum Czy zalicze egzamin dzis ? 6 kielichów 10 kielichów król pałek zaliczysz i będziesz radosna:) Energia będzie Ciebie roznosić, a może i jakiś facet gdzieś Ciebie zaprosi? Trzymam kciuki:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Tez uważam,że zdasz. Myślę,że egzamin Cie zmęczy psychicznie,trochę się napocisz..Możesz coś kombinować z zaliczeniem..tak za wszelka cene (4 den) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Ucze się i ucze Mam nadzieje że nauczę się by zaliczyć, troche za póżno usiadłam nad podatkami ,stąd lęk Dziękuje, oby się udało Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Egzamin był straszny,to będzie istny cud jesli zalicze. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Maestro Napisano 18 Lutego 2013 Ucze się i ucze Mam nadzieje że nauczę się by zaliczyć, troche za póżno usiadłam nad podatkami ,stąd lęk Dziękuje, oby się udało Mnie też egzamin z podatków czeka...Najbardziej przeraza mnie vat...Trzymam kciuki:) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Powodzenia Inez Kiedy go masz ? Będe trzymać kciuki za powodzenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lutego 2013 Maestro Napisano 19 Lutego 2013 Powodzenia Inez Kiedy go masz ? Będe trzymać kciuki za powodzenie Jeszcze nie teraz, w sesji letniej, ale i tak materiałów pełno, bardziej boję się rachunkowości finansowej, mam nadzieję,że dam radę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi