Skocz do zawartości

spotkanie z Y - weryfikacja wieczorem

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak przebiegnie dzisiaj spotkanie z Y

moc , wieczność(sąd ) , koło , 4 dyski , 3 kielichy

chyba ja mu coś wyjaśnię dzisiaj , porozmawiam o tym czego oczekuję od tej relacji by Pan się dowiedział na jakim gruncie stoi .

• Maestro
Napisano

moc,sąd, koło , 4 dyski, 3 kielichy

Widać,ze Ty pohamujesz emocje i coś mu wyjaśnisz, być może zaistnieje taki moment nagle, że przestaniecie się odzywać, jakieś takie pilnowanie się nastąpi, jakby któreś z Was chciało coś powiedzieć jeszcze, ale ugryzie się w język, koniec końców będziecie zadowoleni, a może ktoś jeszcze nagle wpadnie (teraz pomyślałam patrząc na Koło i kończące rozkład 3 kielichy), co Wam przeszkodzi w rozmowie,stąd tez ta 4 denarów..

• Lubię to! 1
Napisano

zawsze mi na spotkanie z nim wyłazi 3 kielichy .. a zawsze jest tak , że siedzimy tylko we dwójkę. Myślę, że to jest radość po spotkaniu tak jak piszesz , ale okaże się :D

u mnie karta wieczności czyli sądu przedstawia przezroczystą formę czyli może stąd obstawiam , że to jakieś wyjaśnienia ...

ale bardzo możliwe, że tak jak piszesz nastąpi moment ciszy między nami , bo zawsze tak jest .

• Maestro
Napisano
zawsze mi na spotkanie z nim wyłazi 3 kielichy .. a zawsze jest tak , że siedzimy tylko we dwójkę. Myślę, że to jest radość po spotkaniu tak jak piszesz , ale okaże się :D

u mnie karta wieczności czyli sądu przedstawia przezroczystą formę czyli może stąd obstawiam , że to jakieś wyjaśnienia ...

ale bardzo możliwe, że tak jak piszesz nastąpi moment ciszy między nami , bo zawsze tak jest .

Moja pierwsza myśl była taka, że spotkanie zakończy się radośnie,potem zaczęłam z tym kołem kombinowac:) Ciekawa jestem jak będzie:)

Napisano

sama nie wiem ... było dobrze w sumie, poruszyłam kwestię którą chciałam na co nie wiedział co powiedzieć.

Ale ogólnie to było bardzo fajnie ;) siedzieliśmy cały czas ;)

Napisano
(...) siedzieliśmy cały czas ;)

I tu można 4 monety pod to siedzenie podciągnąć... :-)