nirva2991 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 jak przebiegnie dzisiaj spotkanie z Y moc , wieczność(sąd ) , koło , 4 dyski , 3 kielichy chyba ja mu coś wyjaśnię dzisiaj , porozmawiam o tym czego oczekuję od tej relacji by Pan się dowiedział na jakim gruncie stoi . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Maestro Napisano 18 Lutego 2013 moc,sąd, koło , 4 dyski, 3 kielichy Widać,ze Ty pohamujesz emocje i coś mu wyjaśnisz, być może zaistnieje taki moment nagle, że przestaniecie się odzywać, jakieś takie pilnowanie się nastąpi, jakby któreś z Was chciało coś powiedzieć jeszcze, ale ugryzie się w język, koniec końców będziecie zadowoleni, a może ktoś jeszcze nagle wpadnie (teraz pomyślałam patrząc na Koło i kończące rozkład 3 kielichy), co Wam przeszkodzi w rozmowie,stąd tez ta 4 denarów.. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 zawsze mi na spotkanie z nim wyłazi 3 kielichy .. a zawsze jest tak , że siedzimy tylko we dwójkę. Myślę, że to jest radość po spotkaniu tak jak piszesz , ale okaże się u mnie karta wieczności czyli sądu przedstawia przezroczystą formę czyli może stąd obstawiam , że to jakieś wyjaśnienia ... ale bardzo możliwe, że tak jak piszesz nastąpi moment ciszy między nami , bo zawsze tak jest . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Maestro Napisano 18 Lutego 2013 zawsze mi na spotkanie z nim wyłazi 3 kielichy .. a zawsze jest tak , że siedzimy tylko we dwójkę. Myślę, że to jest radość po spotkaniu tak jak piszesz , ale okaże się u mnie karta wieczności czyli sądu przedstawia przezroczystą formę czyli może stąd obstawiam , że to jakieś wyjaśnienia ... ale bardzo możliwe, że tak jak piszesz nastąpi moment ciszy między nami , bo zawsze tak jest . Moja pierwsza myśl była taka, że spotkanie zakończy się radośnie,potem zaczęłam z tym kołem kombinowac:) Ciekawa jestem jak będzie:) Cytuj
nirva2991 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 sama nie wiem ... było dobrze w sumie, poruszyłam kwestię którą chciałam na co nie wiedział co powiedzieć. Ale ogólnie to było bardzo fajnie siedzieliśmy cały czas Cytuj
Davisa Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 (...) siedzieliśmy cały czas I tu można 4 monety pod to siedzenie podciągnąć... :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi