ONYXT Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Wysłałem pracę na konkurs, w którym jest tylko jedna, ale za to gruba nagroda finansowa. Konkurs jest merytoryczny - jury ocenia nadesłane prace i wybiera najlepszą. Jak zrealizuje się moje pragnienie zwycięstwa w tym konkursie? Weryfikacja za 10 dni. 9 Denarów, 2 Denary, XII WISIELEC = I MAG Mam wrażenie, że karty mówią wyraźnie o sukcesie w tej materii: o korzyści finansowej (9D), dodatkowym dochodzie z drugiego źródła (2D), i że teraz trzeba na to trochę poczekać. Mag wskazuje na twórczy charakter dzieła, które przyniesie mi zwycięstwo. Ale może jest inaczej? Z góry dziękuję za interpretacje. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Moze drugie miejsce zajmiesz a to wykluczy Cie z nagrody-> acz kolwiek nadal bedziesz działał w tej dziedzinie. Cytuj
Kędry Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Wysłałem pracę na konkurs, w którym jest tylko jedna, ale za to gruba nagroda finansowa.Konkurs jest merytoryczny - jury ocenia nadesłane prace i wybiera najlepszą. Jak zrealizuje się moje pragnienie zwycięstwa w tym konkursie? Weryfikacja za 10 dni. 9 Denarów, 2 Denary, XII WISIELEC = I MAG Mam wrażenie, że karty mówią wyraźnie o sukcesie w tej materii: o korzyści finansowej (9D), dodatkowym dochodzie z drugiego źródła (2D), i że teraz trzeba na to trochę poczekać. Mag wskazuje na twórczy charakter dzieła, które przyniesie mi zwycięstwo. Ale może jest inaczej? Z góry dziękuję za interpretacje. Jesteś przekonany o wyjątkowości swojego dzieła, w którego powstanie włożyłeś wiele wysiłku. Bardzo pragniesz wygranej, ale trochę czujesz się niepewnie, ponieważ pragmatyzm to druga Twoja natura i dobrze wiesz jaki finał może mieć ten konkurs. Oczekiwanie na rozstrzygnięcie dostarczy Ci nowych doświadczeń (nieotrzymanie głównej nagrody niejako zmusi Cię do popatrzenia z innej perspektywy na to wszystko - wyciągniesz wnioski, w jaki sposób przygotowywać prace na inne tego typu przedsięwzięcia, aby zostać zwycięzcą (mag). Mimo wszystko życzę głównej nagrody. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Przykro mi ale ja nie widzę tutaj Twojej wygranej...pójdzie ona w Świat (według moich wyliczeń suma to Świat)... Cytuj
iridos Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 a jaki charakter tego konkursu?czy cos z malarstwem grafika zwiazane?czy praca w formie tekstu? Cytuj
ONYXT Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Iridos, konkurs związany jest z grafiką, to projekt identyfikacji wizualnej. Cytuj
ONYXT Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 Hmm, bądź co bądź Wisielec jest niepokojący, a te denary to może być moja inwestycja (czas i wysiłek, który poświęciłem, aby stworzyć pracę). Chyba za bardzo mi zależy Cytuj
iridos Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 to obstawiam 2 miejsce i zawisniecie na wystawie gdyby z wisielca w 9 den szlo moglaby byc wygrana glowna a tu na odwrot jest daj znac fajne karty Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Mi się bardzo spodobała interpretacja Kędry. Dokladnie tak samo zinterpretowałbym te karty jak Ona. Tak więc nie będę zajmował miejsca. 1 Cytuj
alathea Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 tez mi w podsumie wychodzi Swiat, nie Mag... ten konkurs jakos utoruje Ci droge zawodowa - i choc nie widze pierwszego miejsca, to sadze ze Twoja praca zostanie wyrozniona - obok tej, ktora wygrala nie wiem, w jakiej formie moze wlasnie gdzies upubliczniona (wywieszona- Wisielec) na profesjonalnej wystawie za jakis czas znow na podst. Wiselca) Cytuj
ONYXT Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 Dziękuję za interpretacje, w zdecydowanej większości trafne Wygrana poszła w świat, ale dzięki udziałowi wiele się nauczyłem. Wisielec okazał się wskazaniem na odmienny punkt widzenia, którego nie wziąłem pod uwagę, projektując moją propozycję. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 A ja Pięknie Dziękuję za weryfikację.)) To Bardzo Cenne dla Nas - uczących się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi