Skocz do zawartości

wygrana w konkursie

ONYXT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysłałem pracę na konkurs, w którym jest tylko jedna, ale za to gruba nagroda finansowa.

Konkurs jest merytoryczny - jury ocenia nadesłane prace i wybiera najlepszą.

Jak zrealizuje się moje pragnienie zwycięstwa w tym konkursie?

Weryfikacja za 10 dni.

9 Denarów, 2 Denary, XII WISIELEC = I MAG

Mam wrażenie, że karty mówią wyraźnie o sukcesie w tej materii: o korzyści finansowej (9D), dodatkowym dochodzie z drugiego źródła (2D), i że teraz trzeba na to trochę poczekać. Mag wskazuje na twórczy charakter dzieła, które przyniesie mi zwycięstwo.

Ale może jest inaczej?

Z góry dziękuję za interpretacje.

Napisano

Moze drugie miejsce zajmiesz a to wykluczy Cie z nagrody-> acz kolwiek nadal bedziesz działał w tej dziedzinie.

Napisano
Wysłałem pracę na konkurs, w którym jest tylko jedna, ale za to gruba nagroda finansowa.

Konkurs jest merytoryczny - jury ocenia nadesłane prace i wybiera najlepszą.

Jak zrealizuje się moje pragnienie zwycięstwa w tym konkursie?

Weryfikacja za 10 dni.

9 Denarów, 2 Denary, XII WISIELEC = I MAG

Mam wrażenie, że karty mówią wyraźnie o sukcesie w tej materii: o korzyści finansowej (9D), dodatkowym dochodzie z drugiego źródła (2D), i że teraz trzeba na to trochę poczekać. Mag wskazuje na twórczy charakter dzieła, które przyniesie mi zwycięstwo.

Ale może jest inaczej?

Z góry dziękuję za interpretacje.

Jesteś przekonany o wyjątkowości swojego dzieła, w którego powstanie włożyłeś wiele wysiłku. Bardzo pragniesz wygranej, ale trochę czujesz się niepewnie, ponieważ pragmatyzm to druga Twoja natura i dobrze wiesz jaki finał może mieć ten konkurs. Oczekiwanie na rozstrzygnięcie dostarczy Ci nowych doświadczeń (nieotrzymanie głównej nagrody niejako zmusi Cię do popatrzenia z innej perspektywy na to wszystko - wyciągniesz wnioski, w jaki sposób przygotowywać prace na inne tego typu przedsięwzięcia, aby zostać zwycięzcą (mag). Mimo wszystko życzę głównej nagrody.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Przykro mi ale ja nie widzę tutaj Twojej wygranej...pójdzie ona w Świat (według moich wyliczeń suma to Świat)...

Napisano

a jaki charakter tego konkursu?czy cos z malarstwem grafika zwiazane?czy praca w formie tekstu?

Napisano

Iridos, konkurs związany jest z grafiką, to projekt identyfikacji wizualnej.

Napisano

Hmm, bądź co bądź Wisielec jest niepokojący, a te denary to może być moja inwestycja (czas i wysiłek, który poświęciłem, aby stworzyć pracę).

Chyba za bardzo mi zależy :)

Napisano

to obstawiam 2 miejsce i zawisniecie na wystawie

gdyby z wisielca w 9 den szlo moglaby byc wygrana glowna a tu na odwrot jest

daj znac fajne karty

Napisano

Mi się bardzo spodobała interpretacja Kędry. Dokladnie tak samo zinterpretowałbym te karty jak Ona. Tak więc nie będę zajmował miejsca.

• Lubię to! 1
Napisano

tez mi w podsumie wychodzi Swiat, nie Mag...

ten konkurs jakos utoruje Ci droge zawodowa - i choc nie widze pierwszego miejsca,

to sadze ze Twoja praca zostanie wyrozniona - obok tej, ktora wygrala

nie wiem, w jakiej formie

moze wlasnie gdzies upubliczniona (wywieszona- Wisielec) na profesjonalnej wystawie za jakis czas znow na podst. Wiselca)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dziękuję za interpretacje, w zdecydowanej większości trafne :) Wygrana poszła w świat, ale dzięki udziałowi wiele się nauczyłem. Wisielec okazał się wskazaniem na odmienny punkt widzenia, którego nie wziąłem pod uwagę, projektując moją propozycję.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A ja Pięknie Dziękuję za weryfikację.:))) To Bardzo Cenne dla Nas - uczących się.:)