Skocz do zawartości

Maria Bucardi - pic nad pice xd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie warto wg mnie

poza cena bajońska nic nowego nie wnosi

no chyba ze dla ciebie ważne co uświęcone ...kobita majątek zbija na ludzkiej naiwności

Napisano

trudno w magi pewnie coś nowego wynaleźć(może poza magią chaosu;p) Maria nie wychodzi poza dosyć podstawowe schematy magia miłości, finansów, oczyszczanie wszystkiego co się da, ochrona wszystkiego co się da jedność z czymś wyższym dobre samopoczucie, magia kamieni itd coś jak wiejski spożywczak- wszystkie podstawowe artykuły, coś dla każdego się znajdzie. W porównaniu do większości ezo-handlarzy nie skupia się tylko na zysku, ale w filmikach porusza tematy ważne dla pytających, a i często sama odpowiada na maile i jest dosyć miłą i uczynną osobą

Napisano

Temat tej Pani był już poruszany wielokrotnie, ona nie istnieje;)

Po co więc sobie głowę zawracać?

Napisano
Temat tej Pani był już poruszany wielokrotnie, ona nie istnieje;)

Po co więc sobie głowę zawracać?

co masz na myśli mówiąc nie istnieje? udaje czarownice?

Napisano

Mam na myśli to, iż w filmikach występuje modelka, a cały biznes to przedsiębiorstwo znajdujące się w Niemczech.

Tym samym - persona Maria Bucardi nie istnieje ;)

Napisano

Kurcze. Wszedłem z ciekawości na stronę. 30 dniowy rytuał Archanioła Haniela 2500 zł XD

• Ismer zmienił tytuł na Maria Bucardi - pic nad pice xd