Skocz do zawartości

ostatni raz.. Celcik na znajomość .

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sprawa jest taka , że pan chce chyba ode mnie czegoś więcej , a ja kompletnie nie wiem czego chce

raz chce , raz nie chce. Może podchodzę zbyt racjonalnie do uczuć.

----------------------------------10

-------------------3---------------9

-------5---------1---2-----6-------8

-------------------4---------------7

z przełożenia

księże (król ) buław, 2 kielichy , 7 dysków

no to z przełożenia jest starający się o mnie pan i moje zwątpienie, że to raczej nie jest to czego szukam

1. Rys osoby, o którą pytamy- 10 kielichów

Pan bardzo otwarty i bardzo przyjacielsko nastawiony

2. Nasz stosunek do niej- 9 kielichów

mi jest dobrze samej , nie potrzebuję nikogo

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- książę(król) kielichów

Pan chciałby się mną zająć , jest nastawiony na stworzenie ze mną związku .

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas - diabeł

oj bardzo go ciągnie (relacja karmiczna)

5. Przeszłość relacji, znajomości - sztuka (umiarkowanie)

koleżeństwo , znamy się od 3 lat

6. Najbliższa przyszłość- 3 mieczy

czeka mnie trudna rozmowa wyjaśniająca panu , że chyba nie jestem jeszcze gotowa na związek i tu jest jego rozczarowanie. albo nie wiem co tutaj nagle się zadzieje :D

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa - księżniczka (paź ) buław

pan zbliża się poprzez spędzanie razem czasu , pisanie itd.

8. Wpływ innych osób - 8 buław

Otoczenie chyba jego nakręca , na mnie nikt nie wywiera wpływu

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji -pustelnik

że będzie dalej sam , nie chce być sam .

10. Dalsza przyszłość- rycerz buław

pan dalej będzie wyskakiwał z propozycjami spotkań, będzie pisał i zabiegał

wynik - książę mieczy , śmierć , cesarzowa, 9 mieczy

tutaj jest on zraniony i koniec naszej relacji przeze mnie . Pan mnie chyba sobie za bardzo w cesarzowej wyobraził .

Świadoma (3) i nieświadoma (4) postawa może wynikać z przeszłości relacji (5) i wpłynie na przyszłość (6).

Znaczący wpływ na przyszłość bliższą, będzie miał również nasz stosunek (2) do tej osoby.

Intencje (7) mogą ukazywać jakich zmian oczekuje osoba, o którą pytamy.

A karta otoczenia (8) pokaże przede wszystkim, jaki wpływ na relację mają

Napisano

sprawa jest taka , że pan chce chyba ode mnie czegoś więcej , a ja kompletnie nie wiem czego chce

----------------------------------10

-------------------3---------------9

-------5---------1---2-----6-------8

-------------------4---------------7

z przełożenia

księże (król ) buław, 2 kielichy , 7 dysków

Więcej zaangażowania w relację, żeby coś z tego było, zachodzi potrzeba wykrzesania ognia - - energii, która rozpali zmysły, wyczaruje nastrój zakochania. Jednak przychodzi to z ogromną trudnością, brakuje tego czegoś – nie ma chemii, chociaż w przyszłości coś z tego byłoby, ale pracy sporo trzeba w to wszystko włożyć. Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie, czy warto, czy tego chcemy, czy lepiej odpuścić.

Człowiek otwarty na wspólną przyszłość – ale pozostaje to na razie w sferze jego marzeń, wyobraża sobie taką kolorową przyszłość jak tęcza na tej karcie. Za mało jest konkretny, nie ma sprecyzowanych planów.

Głęboka samoakceptacja – bardzo dobrze, ponieważ wtedy jest najmniejsza szansa wejścia w związek mało satysfakcjonujący. Nie ma tu „parcia” na tzw. bycie w związku, nieważne z kim. Nie zadowolisz się byle kim – masz poczucie swojej wartości i wysokiej samooceny. Oczywiście zasługujesz na wszystko co najlepsze. Tak trzymać.

I znowu kielichy - Pan chciałby stworzyć związek – otoczyć Cię opieką, ale nic w tym kierunku raczej nie robi, nie przejmuje inicjatywy, nie angażuje się za bardzo (nie ma tu buław) – brak energii....

Bardziej tu ograniczenia jakieś wychodzą, pan się blokuje w swoich działaniach – może boi się „spalenia” - może jakieś przykre doświadczenia z kobietami tu się podświadomie u niego odzywają. To może dlatego boi się zaangażowania, chociaż podświadomie chciałby być takim trochę diabełkiem.

zgadza się – tu relacje koleżeńskie, spokojne takie „bezpieczne”

Zdecydowanie czekają Was rozmowy na temat przyszłości relacji – wyłuszczycie to co Was boli, wyrzucicie z siebie to wszystko co powoduje w Was rozczarowania. Jeżeli coś z tego ma być to te tematy są nieuniknione – udawanie, że coś jest inaczej nie ma sensu. Prawa i szczerość – na postawić, choćby miało to bardzo boleć.

pan stara się zbudować w Twoich oczach swój korzystny dla siebie image

Pan chyba chwyta okazję, - ty nie wykluczasz nowej znajomości

nadal tkwi w tej swojej skorupie – boi się pokazać w całej swojej okazałości. Coś na zasadzie jeden krok w przód – dwa w tył

Pan będzie miał chwilowe „przebłyski” - ale za mało będzie przejawiał chęci dążenia do stabilizacji

Dużo myślenia, kierowania sie rozumem, analizowania – głęboko to wszystko zostanie „przeorane” -próba odpowiedzi na pytanie czy tkwiąc w tym układzie poczuje się spełnienie. Odpowiedź na NIE

Świadoma (3) i nieświadoma (4) postawa może wynikać z przeszłości relacji (5) i wpłynie na przyszłość (6).

Znaczący wpływ na przyszłość bliższą, będzie miał również nasz stosunek (2) do tej osoby.

Intencje (7) mogą ukazywać jakich zmian oczekuje osoba, o którą pytamy.

A karta otoczenia (8) pokaże przede wszystkim, jaki wpływ na relację mają

Bardzo trudna relacja – Pan bardzo niezdecydowany, taki trochę niepoprawny romantyk. Najchętniej darzyłby Cię uczuciem platonicznym. Jeśli przychodzi do konkretów to szybko wycofuje się czym wywołuje obopólną frustrację. Na dzień dzisiejszy nie jest gotowy do trwałego i solidnego związku. Chciałby przed otoczeniem pokazać, że ma swoja Panią, ale jak wiemy od chciejstwa to konkretów czasami długa droga. Coś takiego Ci nie odpowiada.

• Lubię to! 1
Napisano

Bo pan chyba za mało aktywny jest i zdaje się, że do końca to nie jest Twój typ. Brak konkretnych działań z jego strony budzi w Tobie wątpliwości (?)

Napisano

Pan jest bardzo pozytywnie nastawiony do Ciebie jednak wynik jest dość jasny i wyraznie zaznaczony przez najblizsza przyszlosc tj. 3 mieczy (tutaj jak najbardziej rozmowa. która pozbawi Pana złudzeń czeka go zawód miłosny). W wyniku znów podkreślona funkcja rozmowy paz mieczy ? rycerz? może nawet dojść do niej gwałtownie na zasadzie :"muszę zrzucić to z serca" coś się skończy miedzy Wami nieodwołalnie. Natmiast co do cesarzowej i 9 mieczy - sądze ze Ty tez kilka nocy bedziesz miec nieprzespanych przez tą sprawę tutaj raczej widzę zaburzenie spokoku Cesarzowej a więc Ciebie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

z przełożenia

księże (król ) buław, 2 kielichy , 7 dysków = Moc

Dokładnie ~ bardzo wyraźnie pokazuje się tutaj Pan który zabiega o Twoje względy, spotkania etc...widać że Pana strrrasznie mooocnooo do Ciebie ciągnie...bardzo ładne podsumki tutaj są - widać że jesteś dla Pana Ważna bardzo i chciałby te znajomość mocno rozwinąć...ale póki co jak widać w kartach - czeka...

Piękna karta! Puchary to MIŁOŚĆ - a 10 jest NAJLEPSZA! ~ widać że Pan jest Szczęśliwy, dla Niego prorytetem jest rodzina - tutaj w sensie że wiąże z Tobą jakieś poważne zamiary - chce z Tobą związku...ma poukładane jakieś plany i będzie je realizował...

"mi jest dobrze samej , nie potrzebuję nikogo" - no niby tak, ale jednak znajomość z Nim, przebywanie w Jego towarzystwie - daje Ci spore zadowolenie...przy Nim nie tworzysz podsumowań i prognoz - tylko zanurzasz się w chwili która trwa - i czerpiesz z niej Szczęście...

Świadoma postawa ~ jest uprzejmy i życzliwy wobec Ciebie (stara się bynajmniej), stara się Ciebie uszczęśliwić...

"oj bardzo go ciągnie (relacja karmiczna)" - no, i myślę że jeszcze nie jest świadom tego iż się od Ciebie uzależnia...

"koleżeństwo , znamy się od 3 lat" ~ ...

"czeka mnie trudna rozmowa wyjaśniająca panu , że chyba nie jestem jeszcze gotowa na związek i tu jest jego rozczarowanie. albo nie wiem co tutaj nagle się zadzieje :D" - możliwe...ale może tutaj chodzić po prostu o ból spowodowany rozłąką z Tobą - najzwyczajniej, wyjazd i odległość, niemożność spotkania się z Tobą i ból z tego powodu...tak to widzę...

Takie troszkę "niedojrzałe" - chce ale się "boję" nie wiem czy podołam...tutaj też może zaznaczać się Jego wyjazd - który może powodować właśnie te rozterki - przecież wyjadę, co wtedy (?)...

Ja myślę że zaznacza sie tutaj taki wpływ - że Pan wyjeżdża - nie wiem gdzie, do kogo, czy za pracą czy o coś innego chodzi - ale to jest ten właśnie wpływ według mnie - dość znaczny bo "rozdzieli" Was fizycznie...

"że będzie dalej sam..." ~ że go odrzucisz...albo znowu ukazuje się tutaj obawa przed rozłąką - oddaleniem fizycznym który spowoduje Jego wyjazd....

"pan dalej będzie wyskakiwał z propozycjami spotkań, będzie pisał i zabiegał" ~ tak, ale może być też tak - że pojawi się u Ciebie inny Pan...

No tutaj nie pokazał się rozwój etc. ale właśnie Wasze oddalenie fizyczne - tak jakby "zawieszenie" relacji w pewnym punkcie - i widać trochę zadręczania się Twojego - czyli, będziesz się zastanawiała - duużo myślała o tej relacji...

Napisano

B]1. Rys osoby, o którą pytamy- 10 kielichów[/b]

Zalezy Ci bardzo na panu, prawda? Widac, ze do tej pory ukladala sie Wam znajomsc bardzo fajnie, ale nadszedl czas, ze chcialabys, aby znajomosc poszla bardziej do przodu.

Oj nie powiedzialabym, ze dobrze Ci. 9 Kielichow to taki moment, ze widzi sie swoja fajnosc i uporzadkowanie w kazdym calu (to emocjonalne tez) i nagle dociera, ze tego 10 Kielicha (drugiej osoby) brak. A ten 10 Kielichow to pan moglby byc. Tak go wlasnie postrzegasz. ;) Jako swoj 10 Kielich.

U Crowleya to Krol. Tu widac, ze pan chcialby wesprzec Cie swoim ramieniem, byc dla Ciebie kims waznym i miec takze wsparcie w Tobie. Taka relacja mu sie widzi oparta na zaufaniu i wzajemnej pomocy, przyjazni, wspieraniu sie i uczuciach.

Pana bardzo ciagnie do Ciebie, to prawda, ale jeszcze nie jest w stanie w pelni temu dac wyraz. Nie do konca czuje sie wolny w tych swoich pragnieniach. Musialby pozwolic dojsc swojemu sercu (z Diable Kochankowie) calkowicie do glosu. Wtedy byloby ok.

Kochana... u Crowleya to karta tantry i alchemii. Polaczen: kobieta, mezczyzna. Wiec tak, przyjazn min. To karta mowiaca tez, ze jezeli znajdzie sie zloty srodek to znajomosc mozna jeszcze bardziej poglebic, wyjsc poza sztywne ramy (ze Sztuki Papiez).

Nie wiem. Tu moze Was czekac jakies rozczarowanie, ewentualnie jakas niewygodna rozmowa, ktory wyniesie na swiatlo dziennie niekoniecznie to, co bys chciala. Jeszcze dodam, ze mi ta karta czesto pokazywala np. wyjazd gdzie w sprawach pracy kogos tam... i takie wlasnie rozstanie, bolesne bardzo na jakis czas.

Tu bym powiedziala, ze duza namietnosc i seks. Wyzej Diabel, tu Ksiezniczka Bulaw. Ksiezniczka Bulaw u Crowleya to bardzo temperamentna karta. Cos na zasadzie lamania nawet przyjetych norm... spolecznych. Tu idzie sie po prostu na zywiol bardzo.

Mobilizuja go do dzialania. Moze duzo gada na ten temat a oni do niego "przestan gadac i rob cos".

Nie do konca jest pewny, czy aby rzeczywiscie tego chce.

Jak wyzej, silny pociag seksualny i to ona odgrywa tu glowna role u pana... przynajmniej na razie i w dalszej przyszlosci tez.

wynik - książę mieczy (czyli Rycerz Mieczy) , śmierć , cesarzowa, 9 mieczy ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB VII Rydwan

Tja... ja widze tu jakas rozmowe, ktora moze przyniesc powazne zmiany. Mozesz stac sie wazna bardzo dla pana, ale widac tez, ze znajomosc przyniesie Ci duzo zmartwien. Tak, jakby sytuacja nie do konca jednak byla od Ciebie zalezna. Rada kart jest taka, ze tu potrzebne beda konkretne dzialania. Jakiekolwiek wahania to po prostu znak, zeby isc dalej. Tylko jezeli bedziesz pewna, ze to to... wchodz w to. Jezeli nie - idz dalej.