Skocz do zawartości

Co się wydarzy do końca tygodnia?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

As mieczy As buław 6 pucharów as pucharów świat = kochankowie

W tym tygodniu mam listę zadań do wykonania (praca) i chyba z tym mi się kojarzą te asy. Początek działań, realizacja ale te puchary potem chyba mówią, że coś w sferze uczuć może nastąpić i karta kochankowie z podsumowania. Może jakieś ożywienie uczuciowe. W każdym razie karta świat na końcu mówi chyba , że powinnam czuć się spełniona i zadowolona.

No nic innego mi nie przychodzi do głowy z tymi kartami. Za mało doświadczenia.

Bardzo proszę o Wasze interpretacje i pomoc.

pozdrawiam

Napisano

Moim zdaniem moze sie pojawic jakas szansa z Twojej przeszlosci As Bulaw + 6 Kielichow, ktora powstanie moze w wyniku jakiejs rozmowy albo ogolnie przemyslen (As Mieczy), mozliwe, ze bylo cos co chcialas robic, ale o tym zapomnialas lub odlozylas na potem a teraz dojdzie to na nowo do glosu. Przy okazji bedzie to cos, co bedzie moglo Cie uszczesliwic, dac spelnienie. Moze zwiazane z uczuciem tez, z jakims panem z Twojej przeszlosci. Kochankowie sugeruja, ze albo bedziesz musiala podjac jakas decyje albo wlasnie sprawy sercowe.

Podsum HB (czyli rada, co robic) to III Cesarzowa. Jak najbardziej dobry czas dla Ciebie i obiecujacy spelnienie i radosc.

Zweryfikuj prosze potem, jak tam bylo. Bo karty ladne, wiec i ciekawa jestem, co tu pokazaly.

Napisano
Moim zdaniem moze sie pojawic jakas szansa z Twojej przeszlosci As Bulaw + 6 Kielichow, ktora powstanie moze w wyniku jakiejs rozmowy albo ogolnie przemyslen (As Mieczy), mozliwe, ze bylo cos co chcialas robic, ale o tym zapomnialas lub odlozylas na potem a teraz dojdzie to na nowo do glosu. Przy okazji bedzie to cos, co bedzie moglo Cie uszczesliwic, dac spelnienie. Moze zwiazane z uczuciem tez, z jakims panem z Twojej przeszlosci. Kochankowie sugeruja, ze albo bedziesz musiala podjac jakas decyje albo wlasnie sprawy sercowe.

Podsum HB (czyli rada, co robic) to III Cesarzowa. Jak najbardziej dobry czas dla Ciebie i obiecujacy spelnienie i radosc.

Zweryfikuj prosze potem, jak tam bylo. Bo karty ladne, wiec i ciekawa jestem, co tu pokazaly.

Oczywiście, że zweryfikuję i będę dokładnie notować co się dzieje każdego dnia :)

Napisano
As mieczy As buław 6 pucharów as pucharów świat = kochankowie

weryfikacja:

W zeszłym tygodniu dużo się działo w sferze zawodowej. Pojawiły się nowe zadania do wykonania, z którymi musiałam sobie poradzić. Miałam dużo energii do działania i chęci. Niektóre zadania leżały i czekały od jakiegoś czasu i się doczekały... :) Między tymi zadaniami pojawiały się myśli o kontakcie z moją dobrą starą koleżanką. Miałam do niej zadzwonić ale za dużo się działo i odłożyłam to na inny termin. były też dylematy uczuciowe co do pana.

Napisano

Widać wiele szans, splot okoliczności do rozpoczęcia nowych działań - być może właśnie w sferze zawodowej (As buław), wymagających zaangażowania emocjonalnego i nowego myślenia. Staniesz przed wyborem nowej drogi, która otworzy przed Tobą świat nowych możliwości. Pociągnie Cię w tę stronę, poczujesz przedsmak radości i przyjemności, jaką może Ci zapewnić zaangażowanie w te nowe tematy.