duo70 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 As mieczy As buław 6 pucharów as pucharów świat = kochankowie W tym tygodniu mam listę zadań do wykonania (praca) i chyba z tym mi się kojarzą te asy. Początek działań, realizacja ale te puchary potem chyba mówią, że coś w sferze uczuć może nastąpić i karta kochankowie z podsumowania. Może jakieś ożywienie uczuciowe. W każdym razie karta świat na końcu mówi chyba , że powinnam czuć się spełniona i zadowolona. No nic innego mi nie przychodzi do głowy z tymi kartami. Za mało doświadczenia. Bardzo proszę o Wasze interpretacje i pomoc. pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Moim zdaniem moze sie pojawic jakas szansa z Twojej przeszlosci As Bulaw + 6 Kielichow, ktora powstanie moze w wyniku jakiejs rozmowy albo ogolnie przemyslen (As Mieczy), mozliwe, ze bylo cos co chcialas robic, ale o tym zapomnialas lub odlozylas na potem a teraz dojdzie to na nowo do glosu. Przy okazji bedzie to cos, co bedzie moglo Cie uszczesliwic, dac spelnienie. Moze zwiazane z uczuciem tez, z jakims panem z Twojej przeszlosci. Kochankowie sugeruja, ze albo bedziesz musiala podjac jakas decyje albo wlasnie sprawy sercowe. Podsum HB (czyli rada, co robic) to III Cesarzowa. Jak najbardziej dobry czas dla Ciebie i obiecujacy spelnienie i radosc. Zweryfikuj prosze potem, jak tam bylo. Bo karty ladne, wiec i ciekawa jestem, co tu pokazaly. Cytuj
duo70 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 Moim zdaniem moze sie pojawic jakas szansa z Twojej przeszlosci As Bulaw + 6 Kielichow, ktora powstanie moze w wyniku jakiejs rozmowy albo ogolnie przemyslen (As Mieczy), mozliwe, ze bylo cos co chcialas robic, ale o tym zapomnialas lub odlozylas na potem a teraz dojdzie to na nowo do glosu. Przy okazji bedzie to cos, co bedzie moglo Cie uszczesliwic, dac spelnienie. Moze zwiazane z uczuciem tez, z jakims panem z Twojej przeszlosci. Kochankowie sugeruja, ze albo bedziesz musiala podjac jakas decyje albo wlasnie sprawy sercowe. Podsum HB (czyli rada, co robic) to III Cesarzowa. Jak najbardziej dobry czas dla Ciebie i obiecujacy spelnienie i radosc. Zweryfikuj prosze potem, jak tam bylo. Bo karty ladne, wiec i ciekawa jestem, co tu pokazaly. Oczywiście, że zweryfikuję i będę dokładnie notować co się dzieje każdego dnia Cytuj
duo70 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 As mieczy As buław 6 pucharów as pucharów świat = kochankowie weryfikacja: W zeszłym tygodniu dużo się działo w sferze zawodowej. Pojawiły się nowe zadania do wykonania, z którymi musiałam sobie poradzić. Miałam dużo energii do działania i chęci. Niektóre zadania leżały i czekały od jakiegoś czasu i się doczekały... Między tymi zadaniami pojawiały się myśli o kontakcie z moją dobrą starą koleżanką. Miałam do niej zadzwonić ale za dużo się działo i odłożyłam to na inny termin. były też dylematy uczuciowe co do pana. Cytuj
ONYXT Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Widać wiele szans, splot okoliczności do rozpoczęcia nowych działań - być może właśnie w sferze zawodowej (As buław), wymagających zaangażowania emocjonalnego i nowego myślenia. Staniesz przed wyborem nowej drogi, która otworzy przed Tobą świat nowych możliwości. Pociągnie Cię w tę stronę, poczujesz przedsmak radości i przyjemności, jaką może Ci zapewnić zaangażowanie w te nowe tematy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi